Nyheder og SamfundBerømtheder

Libyske hær officer Mutassim Gaddafi: livshistorie

Den fjerde søn af Muammar Gaddafi blev født attende december 1974 i Tripoli. Han levede ikke ret længe, men yderst levende liv, og bliver husket i hele verden er ikke så meget en strålende officer i den libyske hær, så smuk og værdig til al respekt mand. Mutassim Gaddafi blev dræbt i 2011 i Sirte, sammen med sin far og hans umiddelbare omgivelser som følge af de manifestationer af militarisme og neo-koloniale amerikanske politik i Mellemøsten og Nordafrika.

Endnu engang var der ingen tegn

Og for nylig, i april 2009, Mutassim mødtes med udenrigsminister i USA Hillary Clinton (den, hvis rapturous "wow" ved synet af detaljerne i brutale drab på Muammar Gaddafi, ubehageligt overrasket hele verden).

Dette betød at møde det højeste niveau af de libyske-amerikanske relationer nylig etablering såsom Mutassim Gaddafi var ledende konsulent for de libyske sikkerhedstjeneste. Mutassim troede på succes, selv om denne stilling var han ikke for tæt: selv teksten taler, i hans ministerium, han brugte til at læse på papir. Men for at sikre, at National Oil Corporation til at punge ud for specialstyrker bataljon, han var i stand til nemt.

fejl

Så, i 2009, Mutassim Gaddafi mødtes med senatorer Joe Lieberman og Dzhonom Makkeynom at forhandle om køb af amerikanske våben. Modernisering og virkelig behov, Muammar årtier det næsten ikke pleje, filosoferede han, og skrev bogen, samt udstyret med moderne bekvemmeligheder land.

Ikke desto mindre er forbindelserne med vores nærmeste naboer i libyere var noget anstrengt, og Mutassim forstod dette godt. Sixty millioner algeriere i vest, firs millioner egyptere i øst, i den nordlige del af Europa er ikke alt for venlige, og fra syd - Subsahara, den mest urolige region. Når udstyre hæren engageret i sine forgængere, de ikke længere har tillid til den kinesiske og russiske, men Mutassim Gaddafi lavet en fatal fejltagelse, fascineret af amerikanske våben.

De første succeser

Tidligere Mutassim ofte og havde jeg boet i Egypten, på trods af at det var meget muligt, arving til magten, og returnere - engang modtaget høje stillinger sikkerhedsrådgiver, som senior militær selv glad. Mutassim Gaddafi havde en let hånd.

Det var dengang, i 2009, før den amerikanske møde, blev navnet på den nye rådgiver kaldt efter død af en meget kendt terrorist - Ibn Sheikh al-Libi, der tidligere var leder af træningslejren i Afghanistan, og i 2001, en gang i amerikansk varetægt, bagtalt Saddam Hussein for at have forbindelser til al-Qaeda.

Anyway, det var en af de mest berømte figurer i den forbudte i hele den civiliserede verden af den islamistiske bevægelse. Mutassim Gaddafi var i stand til at gøre jorden lidt renere fra en sådan ondskab. Og i mindre end to år borgerkrigen begyndte, som stadig er i gang.

borgerkrig

At dømme efter de velkendte tegn, den fjerde søn af Gaddafi - Muttazim Bill måtte leve i to hundrede år, så det er ofte "set dræbt" og "taget til fange" i forskellige dele af langmodighed land. Men i dette tilfælde et tegn, desværre, har ikke fungeret. Mutassim Gaddafi befalede regeringsstyrker i Brega-området.

I midten af september 2011 var Mutassim i Sirte med sin far og hans samtaler med sin bror Saif al-Islam, der kæmpede i Beni Walid blev opfanget. Kæmper for Sirte var lang og blodig. Og den sidste - for Muammar, og for hans fjerde søn, der ville have til at leve så levende, fordi meget få mennesker vidste, hvordan at nyde livet den måde, det er lavet en officer af den libyske hær Mutassim Gaddafi.

model

Ja, han var en swinger. Ikke underligt kvinder Gaddafi Mutassim elskede lang og trofast. En af dem boede i et tolerant og frihedselskende Tyskland, hendes navn var ringetoner og almindeligt kendt, fordi det var ikke kun smukke, men meget smuk og meget efterspurgte som en professionel model.

I mange år den største internetudbyder i Tyskland - Alice - at samarbejde med det som "en medarbejder i virksomheden." Næsten alle populære modeller ikke er interesseret i politik: de har for travlt og, og for svært. Men disse mænd er interesseret. Vanessa Hessler og Mutassim Gaddafi nogen tid alvorligt forelsket i hinanden.

interview

Paparazzi er ikke i stand til at overraske hende, fordi de er blevet en del af livet i denne skønhed. Den næste samtale er ikke anderledes end tidligere, selv om det for mest efterspurgte spørgsmål, hun svarede ikke ærligt. Vanessa nævnte alvorlig roman, som hun havde med Mutassim Gaddafi.

En hel verden i et par dage med rædsel på skærmen, hvor den libyske leder dræbt, og derefter hans unge søn. Brutalt dræbt. Det var da journalister ved pigen bogstaveligt angrebet. Hun sørgede, men paparazzi - en del af hendes profession, en del af livet. Hun tog sig sammen og begyndte at tale.

At hun bærer

Selvfølgelig er det ikke forbandet, vrider hænderne, NATO ikke udsættes for lusket nykolonialisme i USA. Hun er meget sød at vide, at Mutassim var altid behagelig og venlig mod hende, det var en munter og glad person. Og at Muammar Gaddafi og Mutassim helt anderledes i temperament, men begge er dejlige, og brødrene Mutassim er også meget godt, især sikker.

At hun gentagne gange blev opholder sig i deres hus, og alle hendes store holdning. Generelt alle Libyen Muammar meget glad for hans og de levede meget godt før og godt ud, ikke værre end i Europa, og i mange henseender bedre. Men oprørerne ved ikke, hvad de gør og hvorfor.

fyringen

Journalister var forfærdet. De var klar over den intellektuelle niveau af de fleste professionelle modeller, men det er tydeligvis ikke forventet. Nogle begyndte at have ondt af Vanessa: spurgte igen om flere gange, kommer op mod de modsatrettede svar. Vanessa gav ikke op, og tre gange gentaget, at situationen er som følger. Tryk trak på skuldrene og efterlod talrige Varganov sensation.

Næppe havde den masse oplysninger med at overraske verden, havde ingen steder flere interviews i lyset ikke virker, og Alice ISP skyndte sig at afslutte Fraulein Hessler alle kontrakter, som den sympati med diktatorer og antænder denne følelse i andre, og fast om og respekterer ytringsfrihed, men at samarbejde med sådanne grupper nægter. Vanessa - en model i efterspørgslen og nemt overlevede afskedigelsen. Men han må tænke resten af verden efter sådanne begivenheder, samt end at vaske snavsede ord: samvittighed, medfølelse, ære af selskabet?

ende

Den omstyrtelse af Gaddafi - en smuk tid af demokratiske slogans. De sidste dage af livet i Muammar Gaddafi brugt med sin søn. Både ved sikkert, hvad der venter landet. Fem år er gået. Libyen har set forsvundet, brød ind i adskillige stridende regioner. Alt og alle steder er sigtet for islamister og tribalisty - forfærdeligt for de oplyste mennesker i verden. Hvad opnås USA og NATO, at vække det rene vand af den libyske stat? Selvfølgelig, i grumset vand endda nogle guldfisk sædvanligt. Wow, har du olie? Så går vi til dig ...

Name it - forræderi. En forræderi af verden, venlighed, frihed, humanisme. UAV NATO bombede konvoj Muammara Kaddafi, immobilisere en første afsluttende og biler, så er der fløj lammende gas bombe til at leve opsamling og Muammar Mutassim. Captured. Og de gav prisgivet umopomrachonnym oprørere. Og nu, ifølge FN-data, i terrorgruppen (som for nylig hele den civiliserede verden kaldes smukt ord - oprørere, forkæmpere for demokrati) i fangenskab indeholdt og udsat for frygtelige tortur, mange tusinder af mennesker fra Gaddafis hær. De, der modstå tortur, efterhånden kommer til døden uden rettergang, som ansatte i Amnesty International siger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.