BilerBiler

Aftagelig toning dine arme. Gør aftagelig toning dig selv.

Mange af os har tænkt over, hvordan du udfører en aftagelig toning dine arme. I denne artikel vil vi prøve at forstå i detaljer om dette emne.

Aftagelige tonede bilruder - den tendens, der er fulde af sider i næsten alle bil sites. Dette er ikke nogen tilfældighed. Baggrund for den aftagelige toning var stramningen af ansvar for toning bilglas front. Hvis tidligere for denne overtrædelse kunne komme af med en bøde på $ 100, efter indførelsen af de relevante ændringer, mængden af straffen øges til 500 rubler. Reaktionen til sådanne foranstaltninger og fremkomsten af en aftagelig toning.

De fleste garage giver bilister for en hel del penge til ikke at købe en aftagelig tonet bil. Men du behøver ikke give efter for højt profilerede reklameskilte og løfter. Sådanne organisationer er ikke sjældent bruger den billigste materiale til fremstilling af aftagelige tonet for at opnå større overskud. Derfor er mange bilister vælger følgende løsning på dette problem - flytbar tonet med deres egne hænder. Faktisk gør det selv er ikke så svært. Lad os undersøge nærmere, hvordan man laver en aftagelig tonet.

Aftagelig toning dine arme.

Til dette har vi brug for:

- A-PET-folie. Tykkelsen på fra 0,5 til 1 mm, men endnu vigtigere at kvittere for forseglingen;

- mønster glas;

- toning film;

- kniv papirvarer, et højt tryk saks, tvinger at glatte film.

Fremstillingsprocessen begynder med fjernelse mønster. Det er muligt at komme fra en hvilken som helst shader, men hvis det ikke lykkes, er det let at gøre dig selv. Du kan bruge den transparente film lag til toning. Fugt det med sæbevand og forsigtigt udjævne af glas. Så omhyggeligt skæres langs kanterne af glasset og fugemasse. I stedet kan filmen bruges kalkerpapir og dobbeltklæbende tape. Leca klar.

Derefter overføre mønstret opnået på papir og klippe det. Efter denne skabelon kan ændres på køretøjet. Kanterne af mønstret af tegnepapir bør klart sammenfaldende med kanterne af glasset. Efter justering til en ideel mønster, flytte den til en plastik præform og klippe den. Skæring gøres bedst med saks på metal, så du lader det mindre grater. Denne proces er ganske kedelig, men er en af de vigtigste i hele processen med fremstilling.

Han modtog plastdelen ønskede form, fortsætte til pålægge hendes overspilningen film. Denne aktivitet kræver erfaring, så det er værd at købe filmen lager. Det er ønskeligt at lime på glasset, idet pleje af en upåklagelig renholdelse af arbejdspladsen, som støv knap mærkbar under farvetone filmen med tiden føre til katastrofale resultater. Til direkte indsætning brug skarp kniv og tvinger pulevilizator med sæbevand (Fae kan anvendes i stedet for en sæbe).

Følge den rektangulært mønster af filmen til størrelsen af plast tapetseret, forlader margen på to centimeter på hver side. Så fjern den beskyttende plastik lag og vente 10 minutter, indtil den statiske effekt forsvinder. Yderligere fugtig plast sæbeopløsning og påført som en film fugtet overførsel. Du må ikke sjuske på vandet og prøve at anvende det jævnt i plast plan.

Efter filmen placering på plast, begynder destillation af vand. Befugtning film på ydersiden og gradvist begynde at arbejde uden pres. Derefter med en stærk tryk afslutter processen. Det er fortsat kun at klippe filmen langs konturen plast. Gør det forsigtigt, at filmen ikke hænger ud over kanterne af delene, da det ellers vil begynde at blive løftet op og flytte væk. Lignende arbejdet udføres og til en anden stykke plastik, da det forreste vindue er de samme, kan bruge den samme mønster. Og, aftagelig toning deres arme klar.

Ved afslutningen af alle værker, bør du vente et par dage, før du bruger flytbare toning. Aftagelig toning deres arme selvom et budget løsning, men kræver materialeomkostninger og arbejdskraft på trods af, at dets liv er meget kort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.