SundhedPræparater

Det stof "Trombotisk ACC". Anmeldelser fagfolk, brugsanvisning

Medicin "Thrombotisk ACC" betegner antiblodplademidler. Det aktive stof er acetylsalicylsyre, et medlem af gruppen af NSAID. Lægemiddel "Trombotisk ACC" (anmeldelser af læger bekræfter dette) har antipyretisk, anti-inflammatorisk, smertestillende effekt. Som følge af inhibering af cyclooxygenase metabolismen af arachidonsyre er brudt, hvad forklarer virkningsmekanismen betyder.

Lægemiddel "Trombotisk ACC." Indikationer for

Påfør medicin til forebyggelse og behandling af patologier af fartøjer, hjerte. Således er lægemiddel ordineret til patienter med ustabil angina med en høj risiko for akut myokardie, herunder personer med forhøjet blodtryk, fedme, sygdomme i lipidmetabolisme, diabetes, rygning, ældre. Derudover "Trombotisk ACC" anmeldelser lægerne anbefaler at bruge til forebyggelse af slagtilfælde for folk med lidelser (forbigående) cerebral blodgennemstrømning. Medicinen anvendes efter angioplasti for at forebygge tromboemboli (sådanne kirurgiske indgreb omfatter carotisendarterektomi, koronararterie-bypass og arteriovenøs shunt, etc.). Under lange immobilisering middel administreres for at forhindre dyb venøs trombose.

Frigivelse og sammensætning

Produceret medikament i form af enterisk coatede tabletter. En enhed indbefatter acetylsalicylsyre i en mængde på 50, 75 eller 100 mg. Tablets "Trombotisk ACC" som tilbehør komponent indeholder lactose.

brug metoden

Det anbefales at drikke umiddelbart før et måltid betyder "Trombotisk ACC." Gæst eksperter foreslår sluge tabletten hel (knuse eller tygge bør ikke være), drikkevandet i tilstrækkelige mængder. Dosering, varighed af kurset bestemt af en læge baseret på de individuelle egenskaber af patienten, arten af patologi. Typisk engangsgebyr per dag administreret 50-100 mg af lægemidlet.

bivirkninger

I de fleste tilfælde veltolereret lægemiddel "Thrombotisk ACC." Anmeldelser af nogle mennesker dog indikere muligheden for forekomst af ubehagelige effekter. Således af leveren, kan mavetarmkanalen forårsage halsbrand, kvalme, smerter i epigastriske område. På den del af det centrale nervesystem er der en mulighed for svimmelhed, smerter i hovedet, tinnitus. De kan også opleve allergiske reaktioner: bronkospasmer, kløe, hududslæt, angioødem, anafylaktisk shock, urticaria.

Kontraindikationer

Det skal opgive brugen af lægemidlet i nærvær af overfølsomhed over for de komponenter, der indgår i sammensætningen eller andre midler til NSAID'er gruppe. Ulcerøse læsioner, blødningstendens fra mavetarmkanalen, bronkial astma, hæmoragisk diatese er også grund til forbud af lægemidlet. Den 1. og 3. trimester af graviditeten, amning periode, under en alder af 18 år, er det stof ikke administreret. Med stor omhu medicin anvendes til behandling af mennesker, der lider af hyperurikæmi, luftvejssygdomme, kronisk utætte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.