SundhedPræparater

Det stof "Bactroban": anmeldelser, instruktioner

hvorvidt lægemidlet er effektivt "Bactroban" (creme)? Instruktioner, vil kommentarer fra dem, der nogensinde har anvendt dette værktøj beskrives i denne artikel. Derudover vil du lære om den del af lægemidlet, med henblik på at udpege, om de har nogen bivirkninger og kontraindikationer.

Sammensætning, beskrivelse og emballering af lokale midler

Hvilke komponenter indeholder salven "Bactroban"? Anmeldelser af læger rapporterede, at sammensætningen af dette stof omfatter aktive stof, såsom mupirocin. Det indeholder også yderligere ingredienser i form af macrogol 400 og macrogol 3350.

Hvidt eller næsten hvidt salve homogen tekstur produceret i aluminiumrør med en skarp spids, som er indeholdt i papkasser.

Den farmakologiske virkning af lokale stof

Hvad er det stof "Bactroban"? Instruktioner, kommentarer fra eksperterne rapporterer, at denne antibiotisk middel, som har et bredt spektrum af aktivitet. Salven er beregnet til lokal og ekstern brug. Dets aktive stof, der produceres af en mikroorganisme, såsom Pseudomonas fluorescens.

Set lægemiddel i stand til at inhibere proteinsyntese i bakterieceller. Dette sker ved hjælp af reversibel forbindelse med isoleucyl-tRNA syntetase.

Ved anvendelse af mupirocin i minimale koncentrationer, er den i stand til at give en bakteriostatisk effekt, og ved højere - bakteriedræbende.

På grund af sin unikke kemiske struktur og virkningsmekanisme af en bestemt, krydsresistens blandt denne medikamentet med andre antibiotiske midler til rådighed.

Subject doser af risikoen af lægemiddelresistente stammer af mikroorganismer er relativt lille.

farmakokinetiske parametre

hvorvidt lægemidlet absorberes, "Bactroban"? Anmeldelser sige, at når lokal og ekstern brug af lægemidlet ikke trænger gennem huden dækker.

I tilfælde salven blev påført på det angrebne område, kan den let absorberes og metaboliseres til den inaktive metabolit såsom Moniev syre.

Den aktive ingrediens af lægemidlet ret hurtigt udskilles i urinen.

Indikationer

brugt stoffet "Bactroban" til behandling af nogen sygdom? Gæst eksperter foreslår følgende indikationer:

  • De sekundære hudinfektioner: inficeret skade (hudafskrabninger eller insektbid), inficeret eksem, og mindre forbrændinger og sår, der ikke kræver hospitalsindlæggelse.
  • Primære hudinfektioner: folliculitis, impetigo, ecthyma, og furunculosis (fx koger øremuslingen, den eksterne øregang koger).
  • Bakterielle læsioner (til forebyggelse) og de komplikationer, der er opstået som følge af mindre sår og sår.

drug "Bactroban" kan bruges i vilkårlig rækkefølge endnu? Nasal salve, anmeldelser hvoraf kun er positiv, er det almindeligt brugt i ENT praksis i stafylokokinfektioner i næsehulrummet.

Kontraindikationer

Hvad er kontraindikationer for brug af et stof "Bactroban"? Anmeldelser af læger rapporterede, at stoffet ikke må anvendes i tilfælde af overfølsomhed af patienten til lægemiddelstoffet.

Også salve foreskrevet for læsioner i huden og slimhinden i næsehulen.

Ifølge den vedlagte vejledning, betragtes stoffet frarådes under drægtighed og under amning.

Udtrykt i strid med renale system (medfødte anomalier, mangel på) medicin, "Bactroban" ordineret med ekstrem forsigtighed, vurdere risici og langsigtede konsekvenser.

Hvordan skal jeg bruge salven "Bactroban"?

Anmeldelser af læger viser, at medicin bør anvendes topisk tre gange om dagen. En lille mængde formulering påført til den angrebne hud, og gazen påføres ovenfra (om nødvendigt).

Varighed af behandling i denne medicin er ti dage (ikke mere), afhængigt af omfanget af skader.

I så fald, hvis der ikke er noget terapeutisk resultat efter fem dage, bør du se en læge, der er forpligtet til at genoverveje den taktik behandling, under hensyntagen til de Dynamik af kliniske indikatorer.

Kan jeg bruge mine børn?

Ifølge vejledningen, begrænsninger i brugen af denne medicin hos børn er ikke. Det skal dog bemærkes, at sikkerhed og effekt af en salve er blevet undersøgt hos patienter fra de to måneder af livet (inden for rammerne af de grundlæggende kliniske programmer).

Hos mennesker med nedsat leverfunktion, samt ældre korrektion patienter tilstand er ikke påkrævet.

Efter brug af narkotika bør vaske hænderne grundigt med sæbe og vand.

bivirkninger

Hvad er de bivirkninger af lægemidlet "Bactroban" (nasal)? Anmeldelser af læger rapporterede, at stoffet kan bidrage til en følelse af brændende og kløe på påføringsstedet, samt erytem, tørhed, ødem og kontaktdermatitis.

Meget sjældent salve "Bactroban" forårsager sådanne allergiske reaktioner i huden, såsom udslæt og hævelse.

lægemiddelinteraktioner

Ifølge instruktionerne, er salven "Bactroban" ikke anbefales at kombineres med andre lægemidler til udendørs brug. Dette er på grund af risikoen for avl og dermed et fald i sin antibakterielle aktivitet.

Amning og graviditet

Der er i øjeblikket ingen oplysninger om, hvordan man skal håndtere stoffet påvirker udviklingen af fosteret. Derfor, dets anvendelse under graviditet er kun muligt, når den sandsynlige fordele for moderen opvejer den potentielle risiko for barnet.

Tilbagetrækning "Bactroban" sammen med modermælken er usandsynlig. brugen af dette stof under amning bør dog kun være på lægens ordre.

specifikke anbefalinger

Påfør ikke salven i dræning og på slimhinder.

Undgå at få stoffet i øjnene, ellers skal de skylles med vand.

Når en allergisk reaktion eller væsentlig irritation af hud salve behandling skal stoppes og det berørte område skylles grundigt med vand, indtil fuldstændig fjernelse af medikamentet. Efter at du ønsker at se en læge, der er forpligtet til at udpege en alternativ behandling.

Som med andre antibakterielle midler, kan langvarig brug af salver øge antallet af ikke-følsomme bakterier.

Omkostninger og analoger

Hvor meget koster salven "Bactroban"? Pris en 2% lægemiddel (15 g) er ca. 390 rubler. Som for nasal betyder, at omkostningerne er lidt højere (ca. 580 rubler per 3 g).

Erstatte den betragtede Medikamentet kan være en af de følgende lægemidler: "Bonderm", "Supirotsin", "Mupirocin", "Supirotsin-B".

Udtalelser

Hvad patienterne siger om dette stof som "Bactroban"? Anmeldelser (acne medicin, der hjælper meget godt) rapport, der anses for stoffet viser sig effektiv for eventuelle smitsomme hudsygdomme. At opnå den terapeutiske resultat kræver en lille mængde af lægemiddel, der skal appliceres på det angrebne område for en kort periode.

Også, "Bactroban" salve påføres som en nasal middel til behandling af stafylokokinfektioner i næsehulen. I dette tilfælde er præparatet påføres direkte til den nasale passager og sprede det jævnt med en finger eller en vatpind.

Med hensyn til de negative rapporter, de er ekstremt sjældne. Af dem, der er, er det muligt at afsætte de anmeldelser i relation til den høje pris på lægemidlet. Mens eksperter bemærke, at prisen for lægemidlet under revision er i fuld overensstemmelse med dets kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.