SundhedPræparater

Sandheden serum: Historie og brug

I slutningen af det 18. århundrede begyndte retsvidenskab at bruge udtrykket "sandhedsserum". Italienske efterforskere har mistanke Monteggiya først gjort opium indsprøjtning til ham "fortrydes" sprog, og han satte alle de oplysninger, interesseret i retshåndhævelse. afledt fra humant sandfærdige vidnesbyrd i videnskabelige kredse under indflydelse af en række kemikalier kaldet narkoanalizom. Denne metode, samt hypnose bruges ofte i tilfælde, hvor den interviewede til en eller anden grund ikke er i stand til at huske begivenheder af interesse for undersøgelsen.

Tilbage i 20'erne i sidste århundrede, Dr. E. Texas House udført forskning om brugen af scopolamin ( "sandhedsserum") i kriminologi. Lægen påstod, at hans metode win-win, under visse betingelser. Hus fortalte mig, at han kan udtrække fra emnet af alle de interessante oplysninger. Lægen var overbevist om, at skopolamin "frigøre" sprog enhver person, og den metode, han udviklede så robust som fingeraftryk fingre.

Senere blev det konstateret, at nogle forbrydere kan ligge selv under anæstesi, og de mennesker, der giver sandfærdige vidnesbyrd, nogle gange forvirret, mens i denne tilstand. Til dato narkoanaliz i retsvidenskab bruges meget sjældent, men der er også andre oplysninger, som den "sandhedsserum" er meget udbredt i forhold til de stædige lovovertrædere.

Afhørt kan være en værdifuld kilde til information , som investigator vil koncentrere sin indsats i en bestemt retning af undersøgelsen. Ifølge loven af vestlige lande, narkoanaliz holdes i et medicinsk sygehus. Før du udfører denne procedure, dannet en arbejdsgruppe, som omfatter anæstesilæge, psykiatere, repræsentanter for beskyttelse og retsforfølgelse, dommere, psykologer, eksperimentelle forskere, eksperter i fremmedsprog, efterforskere.

Det skal bemærkes, at en forudsætning for psykoanalysen er en videnskabelig nytte og objektivitet, kendskab til detaljerne i sagen, samt funktioner om identiteten på den mistænkte. Fagfolk hævder, at denne procedure er sikkert for sundhed, men sandheden vil altid være tilsluttet. Alle lægemidler, der bruges til at narkoanaliza henvise til den barbiturat gruppe. Disse midler administreres intravenøst. Vi kan sige, at natrium amobarbital, skopalamin og natriumpentothal - "sandhedsserum", som bruges til at opnå sandfærdige vidnesbyrd.

Ved indgivelse til disse lægemidler opstår tusmørke tilstand, som kaldes "semi-bevidsthed". I dette tilfælde er patienten slukket "censur af bevidsthed", han udgivet de sande, dybe følelser.

Efter administration af lægemidler med en mistænkt første snak om neutrale emner, der ikke er relateret til forbrydelsen. Alle aflæsninger registreres. Efter anæstesi gives til den mistænkte filmen, som har alle hans vidnesbyrd. Professionel forhør hjælper efterforskerne at få fakta om uskyld eller skyld af den mistænkte.

"Sandhed serum", som er udviklet af den sovjetiske efterretningstjeneste. Jeg må sige, at vores folk med stort held klaret opgaven. Selv under Anden Verdenskrig i det arsenal af NKVD var unikke måde, som viste en smertestillende, tonic, søvndyssende og beroligende effekt.

Forskere fortsætte med at søge efter "pravdogonnye" stoffer. I fyrrerne, eksperter besat med studiet af mescalin. Titelforbindelsen henviser til en gruppe af lægemidler, der er afledt fra den mexicanske kaktus. Eksperimentelt bevist, at under indflydelse af mescalin "ubunden", og sproget vil forsvinde helt. Dog tager en kortsigtet effekt, han.

Amerikanske kriminologer til dette formål testet marihuana. Forsøgene var ikke en succes. Lidt senere, amerikanerne sagde, at stoffet LSD - "sandhedsserum" midlet til at skabe en næsten umulig derhjemme, fordi selv i dag præcis ingen kan sige, hvad der er en dette stof. Alkoholen kan fungere som et sådant middel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.