SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan undgår eller overvundet efteråret forværring af forskellige sygdomme?

Når der indtræder en kold tid af året mennesker overhalet af tristhed, fortvivlelse og lyst til at vandre. Folk mister deres sind alderdom i en fart at forlade huset med det formål at besøge afdøde slægtninge. Patienter med skizofreni stop på dette tidspunkt tage medicin og vil snart begynde at lide af forværring. Hvad er grunden til, at folk gå amok? Hvorfor efteråret kommer forværring?

Psykologisk krise

Det menes, at der er to vigtige faktorer, der forårsager efterår forværring. Disse omfatter manglen på sollys og vitaminmangel. Faktisk ikke så enkelt. Forværring af psykisk sygdom og depression i efteråret begynder i september, på et tidspunkt hvor der stadig en hel del lettere, frugt og grøntsager. Vitaminmangel og en lille mængde af melanin er produceret - er naturligvis vigtige faktorer for udviklingen af forringelse, men der er andre. Denne ændring af klima, vejr, atmosfæriske trykfald, biologiske ure, ændrer hormonal kroppen. Desværre, overvinde efterår depression umuligt. Du kan kun overleve det, spare dig selv fra ubehagelige øjeblikke ved at gøre livet i lyse farver, lys og varme.

Hvordan man kan overvinde den forværring af kroniske sygdomme i den kolde årstid? Afhængigt af hvilken type af sygdommen anbefales forskellige foranstaltninger for at forhindre komplikationer i efteråret.

Gastritis og mavesår

Til forebyggelse af komplikationer af disse sygdomme i den kolde årstid kræver overholdelse af kost og drikke masser af væske. Efteråret forværring af gastritis og mavesår kan forebygges og regelmæssig brug af infusionen fremstillet af hørfrø. Det kan skabe blande 100 g af det tidligere jorden ved hjælp vinkelsliberen foder med 250 ml vegetabilsk olie. Infused agent for en uge. Det er nødvendigt at anvende 25 ml (spiseskefuld) i 10 dage, en time før et måltid.

På samme måde kan du forhindre efterår forværring cholecystitis. Men for at bruge midlerne i dette tilfælde, er det nødvendigt under måltidet.

Hepatitis, hæmorider, pancreatitis

Eksacerbationer kontraindiceret til anvendelse infusion af hørfrø udarbejdet på grundlag af en olie. I dette tilfælde bør råmaterialet bevares i vandet. Frø således ikke nødvendigt at slibe, 10 gram (en teskefuld) tilstrækkeligt kop (200 ml) kogende vand. Blandingen er forpligtet til at sætte i en termokande og insistere inden for få dage. Klar betyder, at det anbefales at tage ikke så anstrengt, og med frø. Dosering - 200 ml før sengetid dagligt i 15-20 dage.

hjerte lidelser

Efteråret på grund af pludselig ændring i problemerne tryk niveau og temperatur i det kardiovaskulære system. På dette tidspunkt, er der ofte hypertensive kriser, angina, en komplikation af koronararteriesygdom og hypoxi (iltmangel).

Til forebyggelse af en sådan forringelse, anbefales det at bruge en masse tid udendørs (på daglig basis i mindst 40 minutter), gå, gå. For at forhindre efteråret forværring af hjertesygdomme, er det muligt at bruge en blanding af folkemusik healing citron, rosiner (mørke sorter), tørrede abrikoser og nødder. Produkterne skal blandes i lige dele. Det anbefales at spise en skefuld penge per dag.

advarsel

Hvis du bliver fanget op med efteråret forværring, ikke haste til selvmedicinering. At vælge de rigtige produkter passer til situationen, og den måde behandling kan kun være kvalificeret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.