Hjem og familieKæledyr

"Animonda": kattemad. Artssammensætning, anmeldelser

Med fremkomsten af en lille killing i familien og samtidig øger mængden af husholdningen. Vant til bakken og dens regelmæssig rengøring, pels hele lejligheden, omsorgsfuld så hvad de skal gøre med denne samme killing (eller allerede en voksen kat) på tidspunktet for en familieferie. Desuden er det nødvendigt at overvåge og magt et nyt kæledyr. Ikke alle dyr kan spise det samme som deres ejere, og nogle racer dette er kontraindiceret. Der er kun én vej ud: køb af særligt foder.

Lad os betragte nærmere "Animonda" selskabet Produkt: mad til katte af høj kvalitet og mellemlang prisklasse.

Korte foderproducenter "Animonda"

Kattefoder "Animonda" påvirker køberen en række poser og dåser, der er beregnet til katte af forskellige racer og aldre.

Animonda ( "Animonda") - er en tysk virksomhed, der producerer dyrefoder mere siden 1913.

Til dato er der to fabrikker, som er placeret i Tyskland (Bremen) og Nederlandene (Hutt By), der arbejder og producere produkter under mærket "Animonda". Kattefoder, som de producerer, er i to varianter: tørfoder og dåse kød. Virksomhedens produkter opfylder alle de nødvendige standarder for kvalitet.

"Animonda" distributionsnet af virksomheden er spredt i 30 lande.

Typer af mad "Animonda"

Kattefoder præsenteres i to hovedtyper: tør og våd. Alle erfarne opdrættere katte ved, at fra tid til anden, disse typer af behov for at skiftes, så evnen til at købe varer fra en virksomhed kan ikke, men glæde sig. Lad os kort gennemgå hver af disse kategorier.

Den første type - "Animonda": tør kattefoder. Den er designet til at fodre katte modnet. Fødevarer indeholder alle de nødvendige vitaminer, aminosyrer og mineraler, hvilket yderligere øger dyrets immunsystem, normaliserer funktionaliteten af urinvejene og regulerer processer i mavetarmkanalen.

Foder og supplerende fodring - er to hovedtyper af tørfoder "Animonda".

Tørfoder til katte Vom Feinsten Deluxe. Dette produkt kan bruges som grundlag for et kæledyr menu. 30% af dette foder stof omfatter protein, de resterende 70% omfatter omega syre, magnesium, calcium, phosphor. På samme tid, kan du vælge det perfekte produkt, baseret på behovene i PET, da der er specielt designet formuleringer for neutraliserede eller steriliseret katte, killinger og ældre katte mv

Ekstra effekt "Animonda" Cat-Snack. Tilbyd dette produkt kan kun voksne katte. Der er tre varianter. Kernen i hver af de arter er en kylling, samt yderligere komponenter: hørfrø, muslinger eller mynte. Hvilken slags vælger til din kat, afhænger af det ønskede resultat. Hør frø giver glans uld, mynte - frisk ånde, og muslinger sikre dyrs sundhed fælles.

Den anden type - vådfoder (dåse) "Animonda". For enhver kat er det meget vigtigt at vekslen af tør og våd mad, så fabrikanten har taget hensyn til en kendsgerning.

Dåse "Animonda" er forskellige former for pakker og varianter. De er også designet til forskellige alderskategorier, sundhed, race og andre kategorier af kæledyr.

Den vigtigste vådfoder, der er egnet til daglig brug, er på dåse Brocconis Kat. De indeholder alle de nødvendige næringsstoffer og præsenteres i fire varianter varianter: sej og kylling, fjerkræ og hjerte, oksekød og fjerkræ, vildt og fjerkræ.

Ud over den vigtigste foder, er der mange variationer af yderligere vådfoder, med både kød og fisk. Så du skal ikke være svært at vælge den smag, der er som din kat.

Fodersammensætning "Animonda"

Med den nøjagtige sammensætning af foderet kan findes på emballagen, som forskellige arter vil have forskelle i ingredienserne.

Det eneste, der forener alle former for produkter "Animonda" - kattefoder dette selskab ikke indeholder i sin sammensætning sukker, konserveringsmidler eller fødevaretilsætningsstof.

Kundeanmeldelser Produkt

Hvad siger kunderne om agterstavnen "Animonda"? Anmeldelser i de fleste tilfælde positive.

Kæledyr som en behagelig aroma og smag af produktet, foruden, det indeholder alle de nødvendige elementer til en nærende kost. Og ejerne kan ikke behage prisen på fødevarer, hvilket er væsentligt lavere end for andre (bedre kendte og omtalte) virksomheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.