FormationHistorie

Hemingway Biografi: endeløs foran

Hemingway biografi kombinerer de mest interessante fakta og begivenheder, som i forfatterens liv var mange. Vedvarende ønske om at komme på forsiden af Første Verdenskrig, livet i USA siden den store depression, borgerkrigen i Spanien - alt dette dannede manden kendt over hele verden i dag. I sidste ende, biografi af Hemingway ikke blot afslører backstage verden af oprettelsen af hans romaner, men også supplerer deres filosofi. Især fordi forfatteren var ikke kun en talentfuld forfatter, men en fremtrædende journalist, fuld smag af livet i de hot spots for konflikt af det XX århundrede.

Hemingway: en kort biografi

Den fremtidige forfatter blev født i en familie læge i Chicago i 1899. Faderen sendte sin søn fra en tidlig alder af deres egne fodspor, undervisning, at alt relateret til medicin og naturvidenskab. Men den unge mand valgte sin egen vej.

Biografi af Hemingway: de tidlige år

Allerede i de tidlige skoleår, historierne kommer fra pennen af Ernest. Parallelt hermed spiller han sport: fodbold og boksning. Efter skole, den unge mand bliver en korrespondent for en af Kansas aviser. Det var i denne rolle, han har for første gang til at stå over for den mørke enkelthederne i livet: gade kriminalitet, svig, prostitution og så videre. I mellemtiden, i Europa en storstilet krig brød ud. Ung mand gentagne gange forsøgt at komme ind i de militære enheder, der sendes til kontinentet, men var ude af stand til at bestå en lægeundersøgelse på grund af problemer med synet. Hemingway gik en omvej, og stadig formået at komme til Europa, sidder på organiseringen af Røde Kors frivillige driver. At se den militære aktion og relateret menneskelige lidelser, Hemingway beskriver dem et par år senere i sin berømte bog "Farvel til våbnene."

Hemingway Biografi: militær korrespondance og litterære anerkendelser

I begyndelsen af 1919, den unge mand vendte tilbage til Amerika og blev en lokal berømthed og ejer af den prestigefyldte pris for mod ud af hænderne på kongen af Italien. Men længe forfatteren ikke blive hjemme og har en halv senere, gift og gik til Paris. Det var her, er hans mest produktive år og modtage global anerkendelse. I 1920 udgivelsen af "Snow Kilamandzharo", "Farvel til våbnene", "Og solen går" og en række andre kendte værker. I 1930, Ernest et par år tilbage til Amerika, hvor han fortsatte en meget frugtbar aktivitet, parallelt på fiskeri i Florida, og senere gentagne gange besøger det afrikanske kontinent til en safari. Mange biografier af forfattere mener, at det er på dette tidspunkt udgør toppen af sin berømmelse. Historier er en fantastisk succes, pludselig fløj væk flere kopier.

spansk periode

I sommeren 1936 de fascistiske kræfter General Frantsisko Franko udløse en borgerkrig i Spanien. I dette sammenstød af nationale og reaktionære kræfter involveret frivillige fra hele verden. Tredje Rige hjælpe aktivt form teknologi Franco og arbejdskraft. Til gengæld på den republikanske side kæmpede frivillige fra Sovjetunionen og de vestlige stater. Udover Hemingway var der, andre berømte forfattere var til stede på områderne borgerkrigen. Især Konstantin Simonov, Antoine de Saint-Exupéry og Dzhordzh Oruell. Republikanerne tabte, mistede, at krig og Hemingway, hvorefter landet blev kastet ud i et autoritært regime Franco seksogtredive år. Da han vendte tilbage til USA fra pennen af forfatteren offentliggjorde sin berømte roman "Hvem ringer klokkerne for", tydeligt afspejler skyttegrav liv og sammenbruddet af republikken.

I Thoraya Verdenskrig

Som en bevidst borger og en fin sans for retfærdighed mennesker, kunne Hemingway ikke holde sig væk fra krigen. På sin forside, blev han en krigskorrespondent, og senere skabte counter-intelligens struktur. På den afsluttende fase af krigen var han personligt involveret i kampmissioner i Frankrig og Tyskland.

Ernest Hemingway: En biografi. De sidste år af sit liv

Efter krigen, en forfatter i lang tid boet i Cuba, hvor han offentliggjorde sin historie "Den gamle mand og havet", belønnet Pulitzer Prize. Imidlertid kunne det hårde liv på fronterne ikke pålægge et mærke på hans psyke. I slutningen af sit liv mere og mere åbenbar afvigelse og paranoide tendenser. I 1960 vendte han tilbage til USA, hvor færd med at begå selvmord 2 Juli 1961.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.