HjemlighedKonstruktion

Restaurering af de indvendige døre selv

Hvert objekt i lejligheden har en vis levetid. I lang tid kan det forblive brugbar, men udseendet bliver meget værre, hvilket negativt påvirker det indre. Sådanne poster omfatter indvendige døre, der er daglig udsat for gentagen eksponering. Gennem dem konstant er beboernes lejligheder, åbne og lukke dem, for at bringe tingene til at rydde op i lokalerne. På overfladen af træet vises hudafskrabninger, ridser, buler, chips, og på et tidspunkt, kræver genoprettelse af indvendige døre.

Udskiftning af dørene til den nye er ikke altid effektiv, fordi de gamle er stadig i god stand og kan tjene i lang tid. Hertil kommer, at i moderne byggemarkeder har alt hvad du har brug for at bringe dem i den rette form. Restaurering af de indvendige døre kan gøres på forskellige niveauer:

 • mindre reparationer, rengøring og maling;
 • fastsættelse stencilen;
 • ændring af facaden;
 • oprette en ny formular.

Hver metode kræver en vis mængde tid og penge. I denne forbindelse skal det foretage en sammenlignende analyse og vælge den bedste løsning. Hvis skaden er betydelig, er det nu nemt at finde nye høj kvalitet og billige nye døre.

Hvad der er behov for restaurering af døre

Først og fremmest er det nødvendigt at forberede følgende:

 • stiksave;
 • høvl;
 • smergellærred;
 • børste med maling eller lak;
 • antiseptisk;
 • kit;
 • primer.

Restaurering af de indvendige døre med deres hænder

At reparere døren fjernet fra dens hængsler. Suspenderet kvalitativt få det umuligt. Så hun fjernede glas fittings og demonteres.

Gammel belægning væske remover fjerner lak og maling. Rester fjernes med en spatel, børste eller andet værktøj. I så fald bør du prøve ikke at forårsage hendes yderligere defekter. Hvis belægningen med en væske fjernes ikke er sted opvarmet til en høj temperatur eller jern konstruktion hårtørrer.

Revner, ridser og chips er forseglet særlige kit eller fyldstof og derefter formaling udføres og dækker dørfløjen antiseptisk.

udsmykning døre

Restaurering af indvendige døre i den afsluttende fase er at anvende det lak eller maling. For god vedhæftning bruges kun reparere lak. Til opnåelse af en flad overflade farvning sprøjtepistol fremstillet i to eller tre lag.

Døren kan være dekoreret med serigrafi mønster. Shape kan skæres ud eller købe færdige. De virksomheder, der fremstiller udendørs reklamer, kan klistermærker bestilles fra vinyl, valgt eller fremstillet i overensstemmelse med udformningen af kunden. Denne indretning kan fjernes og erstattes, mens de nye tider.

Trædør tekstur skabt af dens laminering finer. Det sælges i byggemarkeder med en anden tekstur og klæbende bagside. Det er opvarmet og levet op til jern døren i forskellige retninger for at skabe et realistisk billede af hele tømmer. Oven af den påførte finerlag et transparent eller gennemskinneligt lak. Restaurering af de indvendige døre på en sådan måde giver dig mulighed for helt at skjule alle fejl.

udskiftning af facaden

For at ændre facaden, kan du skære et hul med en glasindsats eller gøre foringer.

Montering af nye vinduer

Gamle glas erstattes med en ny. For at gøre dette, fjerne glaslister og fjern derefter forsigtigt hele arket. For store åbninger af lys, der passerer glas steget med en rundsav. Vinklerne er skåret puslespil. Designet vil være mere original, hvis glasset ark opdelt i dele, der hver især skal indsættes separat.

Efter opskæring vil det ses, at inde i døren er i form af bikage pap eller trælameller. Alle hulrum fyldt limede barer, hvis kanter er placeret på samme niveau.

Glaspladerne er adskilt af lameller af træ, der udfører funktionen af slagtekroppen. De er anbragt lodret i en række, blev hullerne opdelt i flere lige store dele. Skillevægge tæt fastgjort med skruer. Til deres indre ender limes og indsat glas Ramme.

Installation fittings slutter restaurering indvendige døre. Billedet nedenfor viser, hvordan de skal se efter den fulde restaurering af hans hænder.

Montering Surface facade

Overflade facade indstillet med PVA klæbemiddel. Massive produkter desuden fastgjort til døren med skruer. Glat web dekoreret støbninger af vinyl i form af rammer eller formularer. Coating materialer kan være meget forskellige: Valsede bambus, rattan, pels, læder. Restaurering af døre er særligt opmærksom på ikke at beskadige overfladen.

konklusion

Restaurering af de indvendige døre giver dem en chance for at finde et nyt liv, og opdatere interiøret.

Omsorg for døren forlænger levetiden og gør dem nemmere at bruge. Når hardwarefejl bør straks udskiftes med en ny eller repareret.

Periodisk behandling giver yderligere polish glans træoverflader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.