Intellektuelle udviklingKristendommen

Temple of Serafima Sarovskogo i Kuntsevo, dens historie og fremtid

Den sidste russiske kejser Nikolaj II var kendt for sin fromhed, han gjorde mange ting for den russiske ortodokse kirke. I 1903, på hans initiativ til rækken af "Pastor", blev kanoniseret munk Sarov kloster Prohor Isidorovich Moshin (i verden).

Seraphim

På trods af at koret af St. Seraphim af Sarov tilføjede relativt nylig er det med rette blevet en af de mest beundrede helgener. Han bliver tilbedt ikke kun ortodokse, men også katolikker, trække en parallel mellem ham og hans hellige Frans af Assisi. Blandt de mange herlige gerninger begået Seraphim af Sarov i Kirkens navn, såsom fundament og den yderligere beskyttelse af Diveevo kloster, en stor helgen efterlod en hukommelse udholdende, have foretaget syv bedrifter. Disse omfatter prøvetid og en munk, pustynnozhitelstva og søjle-bolig (ikke meget almindeligt i den kristne kirke), molchalnichestvo, afsondrethed og ældste. Hele sit liv uden at resten bragt til HERRENs Alter. Han døde med hænderne krydset på brystet.

Historien om landsbyen Kuntsevo

Denne hellige genstand for mange kirker over hele Rusland og i udlandet. Temple of Serafima Sarovskogo i Kuntsevo - en af dem. Landsbyen Kuntsevo 1960 var intracity kommuner indgår i den vestlige administrative distrikt i Moskva. Denne landsby i nærheden af Moskva blev første gang nævnt i dokumenter i 1454. Det er naturligt at antage, at kirken, som i alle andre byer i Rusland, var der allerede. Denne dacha objekt altid besad de bedste repræsentanter for russiske efternavne. Landsbyen tilhørte Mstislavskys, Miloslavsky, Naryshkin. Naturligvis blev slottet bygget her, haven, som den skal, med skulpturer lavet af hvid marmor, og kirken. Og så de var gode, at folk kom her regal personer, såsom Catherine II og Frederik Vilhelm III. Den sidste ejer af Kuntsevo blev kendt forretningsmand Gamle Believer Kozma Terent'evich Soldatenkov, en stor udgiver. Landsbyen han købte i 1865.

Hvordan virker en kirke

Senere, alle disse begivenheder var der et tempel Serafima Sarovskogo i Kuntsevo. Historien om dens oprindelse er relateret til den kvindelige Polunino Helligkors samfund. Historien kender mange eksempler på vellykket, holdt en mand væk fra madding tilskuerne og bliver en munk. Dette er, hvad der skete med den handlende V. I. Poluninym.

Afregnes i cellen af den ældre Platon, der var i ørkenen område af Ryazan regionen, Polunin egen regning byggede han en sten kapel og grundlagde kvindernes almshouse. Hans sønner i 1890 indgav en anmodning om håndtering af fattighus til samfundet. Og allerede i 1906 ved dekret fra kejser for Polunino samfund sikrede landet med en hastighed på 3600 kvm Her og rejst et tempel Serafima Sarovskogo i Kuntsevo, landsby, doneret af fællesskabet i 1906 af bønder Krylatskoye. Tilsyn med opførelsen af klosteret og kirken gør ryasofornaya novice nonne Ekaterina Ileva og Seraphim. Projektet af templet forudsat arkitekten VF Zhigardlovichem i 1907, blev senere forenklet, naturligvis, på grund af manglende midler.

god plan

Ifølge udkastet til templet Serafima Sarovskogo i Kuntsevo blev en fem-kuplede kirke, er den vigtigste del af hvilken adskilt fra alteret luksuriøse to-niveau, næsten 5 meter ikonostase snedkerarbejde. Hvælvet underskønne støder op til templet. Det var designet til 300 personer. I processen med bygningen faldt fra den smukke veranda og halvrunde vinduer, var ikke indrettet og facaden af kirken. Archimandrite Daniel indviet kirken Serafima Sarovskogo i Kuntsevo i 1909. Samfundet udviklet intensivt bygget boliger for nonner, kirken pudset inde og ude, vægmalerier afbildet død Serafima Sarovskogo. I 1915 blev der givet tilladelse til opstilling af de hellige porte og faciliteter til vratnits, samt opførelse af et kapel med en klokkestabel. Feriegæster og lokale gav klosteret navnet "Kuntsevskiy kloster."

års vantro

Den alarmerende 1917 Kuntsevskaya gård bliver et selvstændigt samfund, chef Serafim udpeget en nonne. Afskaffede samfund i 1922. Så på trods af, at menigheden tog sig af templet, som blev et sogn, og til at foretage reparationer på egen hånd, besluttede myndighederne at tage væk religiøs bygning en børnehave. Langs de "bevidste" borgere protesterede og indsamlede underskrifter for at lukke kirken, som officielt fandt sted i 1929. På trods af at samfundet ikke er delt op, er forfærdelige tider kommer til ministre og sognebørn. Den første abbed, blev domkirkepræsten Rusinov skudt i 1938. Den anden rektor Priest S. Feltsin blev skudt v1937, sammen med Deacon V. I. Krasnokutskim. Alle af dem blev herliggjort blandt martyrerne. Selvfølgelig kirken brød og genopbygget til behovene hos de nye ejere, som ændret meget ofte.

genfødsel

Det andet liv i kirken begyndte med etableringen i 1993 af et nyt fællesskab, og i 2006 blev kirken have status som patriarken kloster. På et tidspunkt blev bønner foretaget ved gaten, som det område af klostret indgangen var forbudt. Her blev porten bygget en midlertidig bygning, som er besat af templet Serafima Sarovskogo i Kuntsevo. Foto viser kirken, herunder på baggrund af højhuse. Templet er placeret på adressen: ul. Bagritsky, 10, bygning 3. Udkastet til den nye to-etagers tempel, som er angiveligt bygget på stedet af kapellet, godkendt i 2001.

Nu Kirken gør alle former for tjenesteydelser. Der er en tidsplan, som er i bredt tilgængelige, hvorfra man kan se på hvilke dage, der gør nadveren tempel Serafima Sarovskogo i Kuntsevo. Salvelse (sidste olie), for eksempel, falder på en lørdag. Eller meddele dem på forhånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.