SundhedPræparater

"Dioksidin": redegørelse

Dioksidin User ansøgning angår kliniske og farmakologiske gruppe af lægemidler, der besidder antibakteriel aktivitet. Det basiske stof, der tilvejebringer lægemiddelvirkning - gidroksimetilhinoksalindioksid, som er afledt af quinoxalin.

Produkt Form - Dioxydinum løsning, som er en væske med lysegul til grønligt skær tilpasset til intravenøs indgivelse. Ampuller dioksidina fremstilles i mængder på 1 og 5 milliliter.

Sammensætningen af medikamentet som adjuvans omfatter vand til injektion.

Farmakologisk virkning Dioxydinum det baseret på dets høje kemoterapeutisk aktivitet til undertrykkelse infektiøs fænomener, som forårsager et bredt spektrum af anvendelse af lægemidlet. Det er effektivt i kampen mod dysenteri bacillen, Salmonella, Pseudomonas aeruginosa. Dioxidine foreskrevet i tilfælde af læsioner staphylo- og streptokokker, forskellige patogener koldbrand, lægemidlet virker effektivt på visse stammer af bakterier, der er resistente over for andre antibiotika og kemoterapi narkotika.

Lægemiddel Dioksidin guide anbefaler indgives intravenøst i nøje overensstemmelse med de angivne doser, fordi i små doser, dets terapeutiske effektivitet er forholdsvis lav.

Farmakokinetikken af lægemidler, kendetegnet ved følgende egenskaber. Efter intravenøs administration af medikamentet opretholdes dets terapeutiske koncentration i patientens blod i fire til seks timer. I dette tilfælde stoffet kommer hurtigt til forskellige væv og organer. Gentagen indgift af mængden af lægemiddel i kroppen ikke akkumulerer, og det er godt udskilles af nyrerne.

Dioksidin, brugsanvisningen til som anbefaler administreres ved intravenøst drop forberedelse, tidligere fortyndet med en 5% opløsning, hvor der kan være en dextrose eller 0,9% natriumchloridopløsning -kontsentrirovanny.

Som regel den daglige dosis af lægemidlet indgivet ved to fremgangsmåder, enten enkeltvis eller ved intermitterende administration 3-4 gange dagligt. dråbehastighed 60-80 dråber per minut.

Dosen til indgivelse afhænger af niveauet af lokaliseringen af den inflammatoriske proces. 200-400 milligram af lægemidlet Dioksidin, manuel anbefaler brug af purulente infektioner i urogenitale organer.

Ved behandling af kroniske lungesygdomme med en purulent sygdomsforløb kan dosis per dag være 500-600 mg, og ved behandling af purulent meningitis - 600-700 mg per dag.

I tilfælde af svær septisk læsioner dosis kan øges op til 600-900 mg dagligt i 3-4 administration.

Absolut kontraindiceret brug af medicin under graviditet og under amning.

Anvendelsen af lægemidler har bivirkninger: hovedpine, allergiske reaktioner, feber. Sjældnere tilfælde af temperaturstigning forekomme, kramper, lysfølsomme effekt.

Bemærk: Dioksidin næse vejledning anbefaler ikke! Børn dette stof er generelt ikke tildelt.

forberedelse opbevaring giver overholdelsen af standardbetingelser: sted uden adgang af lys, bør temperaturen være i området fra 18 ° til 25 ° C. Under disse betingelser, narkotika holdbarhed på 2 år.

Særlig forsigtighed bør udvises i udnævnelsen af patienter, der lider

nyresvigt, i dette tilfælde doseringen af lægemiddeladministration skal reduceres. Det samme bør ske med fremkomsten af alder pletter på kroppen, kan også derudover udpege antihistaminer.

Det stof sælges på apotekerne kun med en læges recept.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.