ForretningSalget

Hvor er det bedste fiskemarked i Rusland?

Nogen der kan lide at gå til markedet, for andre er det en reel gener, men de fleste mennesker er enige om, at det er nødvendigt at vælge friske fødevarer til lave priser. I dette tilfælde fiskemarkedet - en særskilt kategori. Selv i store byer i Rusland er de ofte ikke så meget (bortset fra Primorje territorium). Levering af fisk langvejs fra er altid problematisk, og derfor ofte er tilfreds med et sortiment, der er fanget i dit område. Men i hver by kan du finde et særligt punkt, hvor du vil blive tilbudt en fremragende valg og kvaliteten af produkterne.

De vigtigste fordele

Fiskemarkedet er meget forskellig fra butikken. Det tiltrækker kunder mulighed for at købe friske varer på den bedst mulige pris og ikke til den farverige emballage. Selv restaurant ejere i et forsøg på at reducere nogle omkostninger, købt til engrospriser depoter og markeder. Kun her kan tilbyde et stort udvalg af produkter og fleksibel prispolitik. På samme tid, mere fjernet fra midten af markedet fisk, jo billigere vil producere. Det meste af segmentet i dette område dækker handel.

Cheryomushki markedet

I Moskva, i modsætning til mange små byer, valget for kunden er der altid. Meget attraktiv for besøgende er en fisk marked på Vavilov Street, 64/1, Moskva. Det kaldes Cheryomushki marked. Det kombinerer en række positive egenskaber, der elsker og værdsætter besøgende. For det første - er naturligvis, at kvaliteten af produkterne. Her administratorer altid nøje følge de betingelser og inden for sanitære normer. En vigtig faktor er prisen. Produktionsomkostningerne fisk her er helt tilgængeligt. Men den vigtigste fordel er serien med tørret fisk og krebs. Men regelmæssig besøgende siger, at her er det ikke nødvendigt at komme til seafood specialiteter.

"La Mare"

Denne fisk marked i Rusland, hvor man kan købe de friskeste råvarer importeret fra 20 lande. Moderne kølesystemer gør det muligt helt sikker transport for kvalitetsprodukter. Dette er en lille shoppingområde, der tilbyder et fantastisk udvalg. Frisk fisk og skaldyr, der er indbragt forbrugerne i store akvarier, samt skinner i vinduerne i knust is. Det er også bemærkelsesværdigt, at alle fisk og skaldyr leverede fly. Deres rejse fra det sted, hvor indfangning til markedet tager kun 2-3 timers tid.

Mange indbyggere i de undersøiske dybder leveres her i live. I akvarier, er de venter på en køber. Dette primært hummere, krabber og hummere. Det er tid til at opdage dem for dig selv. Produktsortimentet er enormt, fra de sædvanlige havaborre til havtaske, mulle, søpindsvin, og blæksprutter. Regelmæssig besøgende til at markere det højeste niveau af service. Personalet kan hjælpe med at rense og skæres i portioner købte en delikatesse, og fortælle dig hvordan man laver det ordentligt. Beliggende fiskehandlere "La Mare" M. georgisk Street, 23, samt Rublevskaya-Uspensky motorvejen (Moskva).

Marked "Teply Stan"

Man kan argumentere, er der, hvor det bedste fiskemarked, men du kan bare komme her og vælge de mest lækre delikatesser til din familie. Dette er en af de få markederne i byerne, som har fremragende fisk rækker. Det ligger i nærheden af metrostationen "Teply Stan", og er meget populære lokale. De er tiltrukket af et enormt udvalg og et moderne look. Shopping områder blev udvidet og udskiftet de gamle telte åbne og lukkede pavilloner. I denne serie af fisk er berømt i hele kapitalen.

Markedet har et stort sortiment af fisk og skaldyr. Det er de traditionelle sorter af fisk såsom kulmule og sej, lodde, og andre. Men her kan du købe lækre og livet i havet. Mange mennesker kommer her bare for at købe kvalitet ørred eller laks, rejer eller krabber til ferien bordet.

"Fiske" i Arkhangelsk

Og vi fortsætter med at tale om, hvor de bedste fisk marked i Rusland. Og selvfølgelig er det svært at komme uden om denne by var den opmærksomhed, som beboerne refererer spøgende treskoedami. Jægere til fiskeri og skaldyrsretter der er en masse. Ud over de talrige butikker og forretninger, der er et distributionscenter, der bærer navnet på butikken "Solovki". Laks du kan købe for 450 rubler, 165 rubler for torsk.

Priserne centrale marked er omtrent de samme. Her ligger laksen til 480, og torsk 160. Dette niveau af service er ringere end den, der anvendes til at se faste kunder "Solovki". Derfor, som det viste sig, kan de moderne engros butikker være mere interessant end de sædvanlige markeder, selv med hensyn til pris.

Sankt Petersborg

Og hvor man kan købe friske delikatesser i den nordlige hovedstad? Selvfølgelig, i supermarkedet valg er der altid, men priserne er til tider mere "bid". Almindelig flod og saltvandsfisk uden dikkedarer har en lille shopping pavillon med navnet "Sea fisk". Også her små, men rene, og service sælgere hurtigt. Det er placeret på den Chkalovsky Prospect, d. 26.

Og hvis du ikke ønsker at gå rundt på markedet, kan du drage fordel af tilbud "fiskemarked" den. Vare Pickup organiseret på Bogatyrsky, 49 k. 1. Her kan du altid købe friske fisk eller bestille det derhjemme. Levering sker i alle områder af byen, som er yderst belejligt. Hvis din ordre er 3.000 rubler eller mere, så vil det være gratis.

Forbrugerne siger, at siden de blev introduceret til de tjenester af denne butik, de ikke længere måtte tænke over, hvor de bedste fisk marked. Her finder du lækre skaldyr: krabber, østers og muslinger, blæksprutte og hummere. Desuden du bringe dem hjem og vise dig, hvordan at lave mad. Kun de friskeste fisk vil forberede din ordre, narezhut bøffer, adskille filet på huden, kogte strimler. Man kan kun ryste ud fra posen og begynde at lave mad.

Hvor kan man købe delikatesser i Murmansk?

Denne by er den største nordlige havn i vores land, som har adgang til rige fiskeri fisk havene. Allerede her, at det skal være som du ønsker, for enhver smag og farve. Men for at købe et kvalitetsprodukt, du skal vide, hvor de bedste fisk marked. Adresse er kendt af alle de lokale, det Leninsky marked, der løber fra tidernes morgen. Fisk rækken ikke er for lang, og består af fem til syv butikker, hvor du kan købe friske fangst. Men krabber er ikke altid her, er du nødt til at gætte sæsonen. De lokale siger, at værdien, rækkevidde og kvalitet er helt acceptabelt. Derfor er markedet stadig elsket og besøgt af byens borgere.

i stedet for en konklusion

Fisk i Rusland har længe været en livret for helligdage og hverdage. Derfor er fisk markeder er meget populære, og er i hver by. I dag har vi fortælle dig om de mest berømte, som er placeret i de større byer. Desuden skal det bemærkes, at de specialiserede markeder, som ville blive engageret kun i realiseringen af fisk, næsten ingen i Rusland. I stedet på alle større markeder er der separate pavilloner, der er involveret i gennemførelsen af marine produkter. Anmeldelser af disse markeder er positive, der kan regne med produkter af høj kvalitet, de bedste priser og service. Vær sikker på, at når brug af ydelser fra en af dem, vil du ikke købe fisk i supermarkedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.