RelationerBrud af relationer

Hvordan til at glemme den kærlighed?

Love - en fantastisk fornemmelse, tak, som vi har lært, hvordan smukke denne verden. Med en følelse af kærlighed, er vi klar til at flytte bjerge, og gøre alt for at skabe de udvalgte. Men desværre, nogle gange kærlighed går ... Og ofte, hvis de følelser er over den ene eller den anden stadig ønsker at fortsætte forholdet. Hvordan til at glemme den kærlighed? Hvordan at slippe af med en følelse af tilknytning og opnå indre frihed?

På spørgsmålet om, hvordan man kan glemme sin kærlighed, nogle siger: "Suffer". Og der er nogle sunde fornuft, fordi det er umuligt at elske uden lidelse, og det er umuligt at få den åndelige oplevelse af kærlighed uden at lide kvaler. Oplever nye følelser for sig selv, har digtere og forfattere blevet skrevet tusindvis af værker, som stadig beundret nutidige menneskeheden. Manden, der fandt de lidelser, åbner en ny dimension af udvikling, der kan inspirere ham til kreative resultater. Kunstnere, komponister, skulptører - alle af dem havde i sin biografi af historien om ulykkelig kærlighed ... Måske, der lider af et overskud af følelser, for at opdage en ny potentiale til at blive en skaber af kunst og få en ny følelse af liv.

Hvis du ikke er tilbøjelig til kreativitet og afvise enhver (slags masochistiske) eksperimenter på sig selv og alvorligt besluttet at slippe af med følelser af kærlighed, vi råde dig til at bevæbne en pen og stykke papir og besvare dig selv spørgsmålet: "Hvordan til at glemme den kærlighed?". Efter at have afsluttet processen med at skrive en lille liste over de mest skøre muligheder, analysere det. Der er i disse udbud af almindelig sund fornuft? Hvis der er, så prøv dem selv. I kan føre Eksempler:

  • Drik til hukommelsestab.
  • Gå til et andet land og finde en ny mening med livet.
  • Fordybe sig i arbejdet, eksklusive enhver forbindelse med de fælles bekendte og venner af den tidligere elsker.

Jeg kan ikke lide det? Prøv at komme med deres egne versioner.

Forskere i søgen efter et svar på spørgsmålet: "hvordan til at glemme kærlighed", kom til den konklusion, at fred i sindet, da din adskillelse vil være i stand til at finde senere halvdelen af den periode, hvor du var i et forhold, der er, hvis opfyldt, og elskede dig et år, så i seks måneder efter pausen, du vil være meget nemmere. Denne formel er ikke perfekt, og mange på hans egen oplevelse af det mere end én gang afvist, men en videnskabelig kendsgerning finder sted.

Sværere at hjælpe i spørgsmålet: "hvordan til at glemme første kærlighed", fordi, som du kender teenage kærlighed forbliver i vores hukommelse for evigt. De første følelse næppe nogensinde kunne slette fra hukommelsen, og ikke det værd, fordi takket være forhold, du har kendt al den charme og magi følelse mel, som kaldes kærlighed. De samme kloge ældre britiske forskere siger, at i henhold til statistik, mænd og kvinder, mødte sin første kærlighed efter mange år, kan ikke klare fristelsen til at "huske den gamle" mange genoptages kammeratskab, andre er ikke utilbøjelig til at seksuelle relationer selv i forbindelser med andre partnere. Finalen af disse forskellige historier. Nogle, glemmer alt, igen dyppet ned i afgrunden af ungdommelige lidenskab, mens andre bevarer tilregnelighed, ophæve alle hans følelsesmæssige udbrud.

Hvis du bekymre sig om, hvordan man kan glemme kærlighed, falder i svær depression, vi råde dig til at tage dig selv i hånden og finde styrken til at leve videre. Gør noget at huske mindre om fortiden og for at være alene med ham. Mødes med venner og familie, studere og arbejde, at foretage reparationer i sommerhuset eller lejlighed, slippe af med ting, der minder om en elsket. Rejser, musik og litteratur - alt dette forringet fra det virkelige liv, klare hvem du er nu meget hårdt. Bevis for dig selv og folk omkring dig kan stadig opnå store resultater, men kærlighed, selvom der allerede den tidligere, ikke bryde din stang. Glæd dig selv, købe gaver, gå til koncerter, for at øve dine foretrukne hobby og alt det, du ikke havde råd, være i et forhold. Husk, at alt hvad der sker - til det bedre!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.