Af teknologiMobiltelefoner

"Lenovo A 5000": tekniske specifikationer, enhedens funktioner og anmeldelser om det

God indledende segment smartphone med fremragende specifikationer og fra den fremtrædende producent - er "Lenovo A 5000". tekniske egenskaber denne gadget, vil dens funktioner og anmeldelser af ejerne af oplevelsen af dens drift blive diskuteret senere.

For en bruger, denne enhed?

Det beslutninger oprindelige niveau refererer smartphone Lenovo A5000. Anmeldelse specifikationer og dens øvrige parametre på dette er tydeligt angivet. Under alle omstændigheder, 1 GB RAM og 8 GB indlejret drev overflødig denne anerkendelse. Til dette kan du tilføje den løsning MT6582 processor og grafik accelerator "Mali 400MP2". Men på den anden side, at prisen på denne smarte telefon er fuldt ud opfylder de angivne specifikationer. Det viser sig, at dette er en af de mest overkommelige gadgets, den kinesiske producent med acceptable tekniske parametre.

Ergonomi, design og brugervenlighed

En typisk design for en enhed af denne kinesiske producent af "Lenovo A 5000". Specifikationer ham beskedne. Som et resultat, er nogen dikkedarer med hensyn til design og ergonomi forventes ikke fra ham. Dette er en typisk candy bar med understøttelse af touch input. Næsten helt frontpanelet er trykfølsom skærm, diagonalen hvoraf kun er 5 inches. Under displayet kontrolpanel indført typisk for denne enhed software platform (dvs. "Android"). Og på toppen, over skærmen er ørestykket (skjult bag en stilfuld metalnet) og en front kamera til videoopkald. Alle knapperne mekanisk kontrol (gadget lås og justere dets volumen) er grupperet i venstre side deraf. Den øverste er alle kablede grænseflader enheden: Micro-USB og audiodzhek. Vises i bunden af en konversation mikrofon. På bagsiden af "smart" telefon har logoet fra producenten devaysa, højttaler, den vigtigste kamera og dens LED enhed element for belysning.

Hardware-baserede "smart" telefon

Som nævnt ovenfor, en meget beskeden set fra ydeevne bruges af CPU afgørelse "Lenovo A 5000". Tekniske specifikationer for halvlederkrystallet er virkelig meget beskedent: 4 processorkerner baseret på arkitektur "A7", som om nødvendigt kan accelerere til 1,3 GHz. Dette, i princippet nok til at køre de fleste af de nuværende programmer. Det eneste, denne chip ikke vil starte - en ny 64-bit-programmer og de mest krævende legetøj. Desuden er denne mangel på iboende i de fleste smartphones i sin klasse.

Muligheder CPU harmonisk udvider grafikacceleratoren "Mali 400MP2". Forvent ham fænomenal præstation er ikke nødvendig. Dets vigtigste opgave - er behandlingen udgang til en 5-tommer skærm billeder i en opløsning på 1280x720, og at en sådan skærm og er indstillet til denne gadget. Også det skal bemærkes, at det er baseret på høj kvalitet IPS-matrix, som kan prale af fremragende farvegengivelse og brede betragtningsvinkler.

Mængden af RAM i "Lenovo A5000" er 1 GB, og information lagerkapacitet på den indbyggede - 8 GB. Om nødvendigt kan den indstilles i valgfri intelligent eksternt lager, kan hvis størrelse er lig med en god 32 GB. Gode tekniske parametre i de vigtigste kamera. Hun sensor 8 Mn er autofokus-system og, selvfølgelig, belysning af en LED element. Alt dette i mængden giver mulighed for normale lysniveauer få meget gode billeder. Desuden kan primære kamera optage video med den højeste kvalitet 720 s.

Foran kameraet sensor kun 2 megapixel. Som med de fleste andre enheder i denne niche, det giver dig mulighed for at foretage videoopkald, men for populære i øjeblikket "selfie" dette er tydeligvis ikke nok. Autonomi enhed giver batteri 4000 mAh. Med et gennemsnitligt niveau af brug, der burde være nok til 3 dage arbejde. I den maksimale økonomi-mode kan forventes aftagelig batterilevetid i 5 dage. Tja, hvis du kører i gennemsnit krav legetøj batteri præcis strække 1 dag på en enkelt opladning.

blød

Kernen af softwaren er "Android" i version 4.4 Lenovo A5000. Priser, beskrivelser, specifikationer Lenovo-gadget viser tydeligt, at der ikke kan forventes at opgradere til 5.0 eller nyere. For resten, denne telefon har et standard sæt af software. Dette er Googles program, og indbyggede widgets, og sociale klienter. Alt andet vil skulle installeres separat.

Ejerne af smartphone og dens omkostninger

Ganske godt afbalanceret i alle de "Lenovo A 5000": tekniske specifikationer, pris og udholdenhed - alle de vigtigste fordele ved denne model. Vi bør også nævne prisen på enhed, der i dag er 125 dollars. Men manglen på bare én fra Lenovo A5000. Specifikationer og anmeldelser punkt til et betydeligt problem: den manglende evne til at indstille en anden ringetone for hver SIM-kort. Men dette er ikke en ulempe, men snarere en ulempe. Og for at løse det er ikke svært ved at omkonfigurere den aktive konfiguration profil. Som et resultat, der ikke er væsentlige mangler i dette budget smartphone klasse.

resumé

Meget godt for en "smart" entry-level-telefoner få "Lenovo A 5000". tekniske egenskaber det nødvendigvis bekræfte. Dette er en fremragende løsning med lave omkostninger for hver dag med et rigt sæt af funktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.