Nyheder og SamfundKultur

De farligste steder i verden og Rusland. De farligste steder på jorden: top 10 (foto)

Disse steder tiltrække ekstreme turister, løbere til høj adrenalin og nye fornemmelser. Skræmmende og mystisk, farlig for liv og helbred, er de dækket med legender som mennesker over hele kloden gået fra mund til mund. Nu hjørnet af hans øjne, kan vi se på disse usædvanlige og unormale skove og byer at besøge i vores livstruende bjerge og dybder af havet til deres egen hud til at sørge for, at en uerfaren person til at komme her ikke det værd. Ligeud vi har 10 af de farligste steder i verden.

10. Mount Annapurna, Nepal

De farligste steder i verden kan repræsenteres som en liste, er den sidste position besat af denne utilgængelige, men attraktive smuk top. Nepalesiske bjerge har altid været storslået og tiltrukket turister, det er bare lang tid klatring klatrere her blev forbudt ved dekret af repræsentanter for landets kongelige dynasti. I dag kan udlændinge nemt besøge dette land, de mest dristige og frygtløs samtidig kommer til at erobre den uindtagelige bjerg perle - Mount Annapurna.

Dette er den tiende i verden ved toppens højde. Annapurna løber op til 8091 meter, det har længe været det domæne af Nepal, hans stolthed og velkendt naturreservat. Først erobrede toppen af de franske bjergbestigere i 1950. Siden deres bedrift prøvet mange gange at gentage, men halvdelen af denne venture endte med døden for klatrere. Så dræbte 53 bjergbestigere - næsten en ud af tre, der forsøgte at nå sit topmøde. På trods af dette, bjerget fortsætter med at tiltrække nye turister, elskere af de farligste steder på Jorden.

9. Monter døde, Rusland

En anden top, der dræber mennesker. Nej, det er ikke så høj som Annapurna, det er bare en lille aflevering på grænsen af Komi Republik og Sverdlovsk-regionen i den nordlige del af Uralbjergene. På trods af sin relativt lille størrelse, Mountain of the Dead (eller Dyatlov Pass) er rig på tragedier, der sandsynligvis vil have en mystisk karakter. For de leder efter de farligste steder i Rusland, værd at se her på lyset.

Det er kendt, at for første gang under mystiske omstændigheder, mennesker døde her i 1959. Jeg klatrede op til toppen af ekspeditionen ledet af videnskabsmand Dyatlov. Fascineret af nye opdagelser, de ikke mærke til, da solen dyppet under horisonten. Bo her at tilbringe natten mennesker blev dræbt i uforklarlige omstændigheder. Undersøgelsen viste, at letpåklædte mennesker skære teltet og begyndte at løbe ned. Nogle døde af kulde, men de fleste var brækkede ribben og en brækket hoved. Desuden er alle de organer hår pludselig vendte grå, huden var malet i Crimson, og hendes ansigt frøs rædsel. Efter det, der er ikke bare dræbt hele grupper af turister faldt også over passet tre fly uden synlig grund. Som følge heraf blev bjerget bedømt Dead, som viser de farligste steder for turister i verden.

8. kyst Californien, USA

Dette sted er primært forbundet med de smilende mennesker, luksus Beverly Hills og det herlige Hollywood. Men ikke alle er rosenrødt i det solrige Californien. Ocean farvande, der vasker sine bredder, har længe været en favorit levested for hvide hajer. I placeringen, som omfatter de farligste steder i verden, er placeret disse vand rum på den ottende trin.

Surfere, der, såvel som hajer, faldt i glemmebogen i den californiske enorme bølger og rent vand fanges ofte til frokost eller middag til de skarpe-tandede rovdyr. Det seneste angreb blev indspillet i oktober 2014. Tre-meter stor hvid haj forsøgte at bide en lokal surfer, men han var heldig at være i live.

Normalt disse dyr lemlæste. Dødsfaldene blev observeret kun 13 gange i de sidste 60 år. Alligevel kilometer langs de kystnære vande i Californien - de farligste steder i havet, vrimler med skarpe-tandede rovdyr.

7. Snake Island, Brasilien

Ved første øjekast, dette er et paradis placeret ud for Brasiliens kyst i Atlanterhavet. For nylig blev øen lukket for offentligheden, men hvis du er for selvhævdende, er det muligt, at du og savner. Lige før det vil være forpligtet til at underskrive et dokument, som du ikke bebrejde nogen i hendes død. Disse jorder og jordlodder har længe etableret sig som de farligste steder i verden. Billeder og billeder af øen, er der ofte en video dukkede op i den tragiske krønike fortæller om død af en desperat eventyrer.

Sagen er, at en kvadratmeter at leve her fra en til fem giftige slanger. Det vil sige, uanset hvor du forskydninger, forskellige Cobras, mambas og klapperslanger skabninger er lige der. Den farligste af alle krybdyr på øen - botropsy. Deres gift anses for at være den mest magtfulde på Jorden. Bid forårsager nekrose og forrådnelse, hvilket indebærer en vis død. Det siges, at engang boede på øen mennesker tjener fyret. Men slangen kom ind i midten, og alle bid. Siden da har de brasilianske myndigheder lukkede området og erklærede det et unikt naturområde - den største naturlige Serpentarium på planeten.

6. Danakil Desert, Etiopien

Taler af de farligste steder i Afrika, kan man ikke glemme den "helvede" på jorden, i bogstavelig forstand af ordet. Det forhold, at lufttemperaturen her er mere end 50 grader Celsius. Ud for ekstrem varme, kan turister lider giftige gasser, som nu og da bryder ud fra dybet til overfladen. Også her en flerhed af vulkaner, som også er en vis fare.

På trods af dette, et fantastisk landskab i ørkenen. Man får det indtryk, at du var på Mars eller på en anden planet. Søer svovl og gas fordampning ubefolkede område og rødglødende luft skabe rum atmosfære. Det faktum, at det er i Danakil ørkenen er skyld i den arabiske plade, så hyppige jordskælv og raser vulkaner her er ikke nye. Meget smukt, men også dødbringende. Der er fungerer godt vant til den usædvanlige klima af de etiopiske stammer, klar til at slagte enhver turist til et stykke brød. Derfor ratingen af de farligste steder i verden og omfatter det område.

5. Death Valley, Rusland

Det ligger på Kamchatka halvøen. Black Spot, dårligt ry, der går mere til de 30-erne af XX århundrede, er også inkluderet i vores liste. Disse lande er ikke kun det farligste sted i Rusland, men også i verden. På dette tidspunkt alle skråninger Kikhpinych vulkan indrykket varme kilder, der udsender giftig gas og damp. Den laveste platform kaldes Death Valley. Jægere der vandrede her for første gang, fundet hundredvis af kroppe af vildtlevende dyr og husdyr, herunder deres slædehunde.

Men det interessante der skete dengang. Jægere selv er begyndt at visne, deres forpinte hovedpine og vægttab. Ingen kunne give et svar på, hvad der sker med dem. På jagt efter et svar næsten hvert år kommer her næste ekspedition. I undersøgelsen af dette land og dræbte omkring hundrede forskere. De, der var heldige nok til at vende tilbage, fik at vide, at både mennesker og dyr simpelthen forgiftet med giftige cyanid dampe, der kommer fra vulkanen. Ifølge dem, er dette sted ikke egnet til livet.

4. Fire Mountain, Indonesien

Hun har ingen weekender og helligdage, som hver dag af vulkanen viser tegn på liv. Selv når der ikke er nogen eruption røgfane stiger over overfladen til en højde af 3000 meter. I løbet af de seneste fem århundreder, bjerget brød ud omkring 60 gange - ganske høj. Derfor rating, der beskriver de farligste steder på jorden, herunder den brændende bjerg.

Det sidste udbrud blev indspillet i 2006. Inden da, i 1994 rødglødende sky af gas brændt til døde 60 personer. Og i 1930 af et vulkanudbrud dræbte mere end tusind mennesker. Så kogende lava har dækket 13 kilometer fra jorden omkring. Mærkeligt nok, men de lokale beboere med at afvikle meget tæt på Fire Mountains. En af de landsbyer, nummerering 200.000 mennesker, spredt over kun 6 km væk fra denne frygtelige sted. Også millioner af turister kommer hvert år. Nogle på grund af deres uagtsomhed, eller ønsket om at gøre store billeder for tæt på ilden og dø.

3. "South Luangwa" National Park, Zambia

De farligste steder på jorden, på trods af sin dårlige navn, tiltrække millioner af turister, der er klar til at prøve lykken og øge niveauet af adrenalin i blodet. Et af disse områder er en vidunderlig park i den afrikanske Zambia. Det er den største i Sydafrika. Hvis du ikke hører til den kategori af mennesker nervøse, tage et telt og sove i dette fantastiske sted. Her vil du se en charmerende måneskin og scatterings af stjerner på nattehimlen.

Billede perfekt folder, hvis ikke hundredvis af flodheste, aggressive og frygtløse. Unge, går videre gennem junglen, ikke skåne nogen på sin vej. Hvert år fra deres invasion dræbte omkring 200 mennesker. De er især farlige natten: mænd og kvinder i parringstiden kommer i land og tramper snesevis af miles omkreds. Langsomme dyr, der kombinerer i pakken, i stand til at bære hele jordens overflade. På trods af dette, "South Luangwa" - en af de ti mest besøgte parker i hele Afrika.

2. Vejen af død, Bolivia

Den farligste vej i verden. Placeret over afgrunden dybere end 600 meter. Fans gys nødt til at gå lang tid: længden af 70 kilometer veje, bredden er ikke mere end 3 meter. Ofte er denne snævre og truende sporet har at flytte lastbiler og busser. Det er ikke hensigtsmæssigt at møde dem frontalt: det er umuligt at gå glip af her og trække tilbage - dødeligt farlig idé.

Dem, der ikke mindre hurtige bevægelser her, som vejen dødens - den eneste vej, der forbinder La Paz, Bolivias hovedstad, og byen Koroysko. Den allerede smalle klud fra tid til anden yderligere udhulet af tropiske regnskyl, der kommer her hver dag fra november til marts. Grim billede fuldender nul sigtbarhed fra den tykke tåge og endeløse glatte dias. Hvis det ikke imponere besøgende, den sidste skræmmende akkord blive overgroet med mos, fyldt med kors, placeret på vejkanter i hukommelsen om de mennesker faldt i afgrunden. Af den måde, hvert år er der dræbt omkring 300 rejsende. Alle, der krydser denne rute, uendelige bede at undgå at blive det næste offer.

1. Bermuda trekanten, Atlantic

Plot havoverflade mellem Puerto Rico, Florida og Bermuda har længe gået over i historien som det mest forfærdelige og mystisk sted på planeten. Så forsvinder skibe og fly, der er spøgelse skib, de besætningsmedlemmer, som var heldig at komme ud af denne mystiske sted, taler om de mærkelige bevægelser i rum, tid, og andre utryg ting.

Forklaringer på dette sæt. Nogle hævder, at skylden for de fejl i tiden, andre siger det er arbejdet i sorte huller, og nogle skylden udlændinge og beboere på mystisk vis forsvandt Atlantis. Forskerne er mere skeptiske over for situationen, kalder området svært at navigere, med rigtig mange stimer og cykloner. Alt dette og bliver, efter deres mening, er årsagen til dette fænomen. Uanset hvad det var, men vandet kan beskrives som det farligste sted i verden. Bermuda trekanten topper listen over de 10 mest skræmmende af jorden og vandet på planeten.

Den farligste land i verden

Lederen af denne mini-rangeret Colombia - et land, der er splittet borgerkrige og interne konflikter. Det har den højeste procentdel af drabssager og kidnapninger. Det er også en tilstand - af kokain-producent. Mere end halvdelen af hvidt pulver volumen afviger i verden med velsignelse fra lokale mafia klaner. På andenpladsen - Afghanistan. Ved hvert skridt, kan forbipasserende ramt en mine. Derudover er der en meget høj trussel om terrorangreb.

Notering de farligste steder i verden, huske og Burundi, den lille afrikanske stat. Det er kendt verden over for sine bevæbnede bander, mange mord og angreb på turister. Der er grund til at frygte, selv de kvinder og børn, som, uden at fortrække en mine, vil du blive skudt så hurtigt som muligt. I fjerde plads blandt de farligste lande i verden - Somalia, der er kendt for sine korsarer. Pirates røve turister ikke kun på vand, men også på land. Irak lukker de fem topplaceringer, hvor hvert minut du er i fare eller såret af et projektil ramt i krydsild. Terrorangreb og gadekampe - det daglige lokale beboere.

Top 5 byer, hvor du kunne ikke være bedre

Den første og mest forfærdelige by i verden anses for at være i Peshawar Pakistan. Faren kommer fra de lokale stammer, mellem hvilke regelmæssige sammenstød. Der er en masse af attraktioner, men turen er bedre at vælge en anden placering for udflugter. Den anden position placeringer vi tilbage engang berømte feriested Acapulco i Mexico. I dag turister på strandene i løbet af dagen, og du vil ikke finde med ild, og alle på grund af straffrihed for karteller og bander af bøller. Lukker de tre ledere af Distrito Central - den største by i Honduras. Her de højeste mord satser. Kriminalitet statistik skræmmer selv de mest dristige turister.

I Rusland er det betragtes som den farligste by Perm. Denne lokalitet er den fjerde største. Denne "rige" Statistik røverier, voldtægter og angreb i Den Russiske Føderation ikke længere ses. På det femte trin - Åbent Detroit. Røverier og røverier trives her. For hver 50 indbyggere i en forbrydelse, der er optaget om året. Årsagerne - den lave sociale status lokalt, deres manglende uddannelse, fattigdom og mangel på arbejdspladser.

De farligste steder i Moskva

Gennemført i slutningen af 2014-undersøgelsen indikerer, at den mest forfærdelige til at gå er i udkanten af den russiske hovedstad. Moskovitter tror det sikreste byens centrum, men Zamoskvorechye. Dig selv velkommen beboere og besøgende i Mitino, Shchukin, Kurkino og Strogino i nordvest, Cheryomushki, Ramenki, Obruchevskiy i sydvest. Ifølge dem, er det ikke bange for at gå på gaden om natten.

I stedet fik de syd-øst metropol dårligt navn, dens gader og gate - det farligste sted i verden. Golyanovo, f.eks. Hvert år er der registreret en masse røverier og overfald. Dette område er kendt verden over som et center af forbrydelser og grasserende kriminelle. Listen indeholder også Dmitrov, Timiryazevskiy, Golovin, Beskudnikovsky, Teply Stan, Kuntsevo, Solntsevo og andre. Områder Vnukovo Brateevo og Northern Tushino Moskovitter betragtes som farligt, på trods af denne følelse umiddelbart på lethed og ro.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.