HobbyHåndarbejde

Lam polymer ler. Sådan forme?

For ikke så længe siden et nyt materiale dukket op på markedet håndlavede kaldet polymer ler. Ifølge de taktile fornemmelser, det er lidt ligesom modellervoks. Men i modsætning til ler polymer ler kan bages, og derefter bliver det en solid og fleksibel. Ler også er altid blød. I denne artikel vil du lære om, hvordan lam formet af polymer ler.

En flad blank for lille magnet på et køleskab eller brocher

Så lepim lam fra polymer ler. Meget enkel blind lam som en flad præforme. For at gøre dette, først forberede grundlaget for: rulle bold ler flad kage. Da skal holde sig til sin snude. Prilep øjne sort ler. Benene kan være fremstillet enten af ler eller fra en kæde af perler. Glem ikke at holde halen. Så Udnyt din uld lam. Når du har blændet uldne dække, sørg for at gøre to små stykker af polymer ler ører.

Hvordan kan jeg gøre uld til får

Uld kan gøres på forskellige måder. For eksempel blinde mange små bolde og holde dem til basen. Kuglerne blev teksturerede, læs tandstikker eller syl, og løsne kuglerne i en cirkulær bevægelse. Det er lang, men udseendet af dine får, vil blive forvandlet!

Den anden måde at gøre uld for får er, at man først lepite pølse fremstillet af polymer ler og derefter skåret i små skiver. Skær pølsen kan enten efter bagning, eller før. Hvis du narezhete pølse efter bagning, cirklerne viser sig glattere, men de vil være sværere at holde sig til fårene krop. Hvis du skærer rå pølse, være forsigtige, da det let kan blive rynket. Til pølse var mere solid, kan det blive sat på en halv time i køleskabet eller i fem minutter i fryseren.

En tredje metode er at bruge en speciel metal sprøjte polymer ler - ekstruder. Du presse en lang, tynd pølse og vride det i flere spiraler. Så den resulterende spiral holde dig til lammet. Som du kan se, den flade lam polymer ler med hænderne støbt en meget, meget enkelt. Du skal bruge et minimum af indsats og meget lidt tid.

figur volumen

Blænde lam fra polymer ler volumen er vanskeligere. Og de materialer, du bliver nødt til at bruge mere. Først skal du beslutte, om dine får hule eller ingen fra polymer ler. Hvis du ønsker at skabe en meget stor figur, så først lave en ramme af tråd og folie. Bedre at tage ledningen kobber eller messing, da det er stærkere end aluminium. Når du gør det grundlæggende, derefter starte det omhyggeligt holde hele. Pas på ikke at bøje nogen ledninger. Når du er færdig, så glem ikke at lave et lille hul i lam, så når opvarmes i Aerogrill det blive beskadiget.

Hvis du vil have lam fra polymer ler var ikke hule, den første blinde af kroppen uden hår. Så bage, og hvis der er revner, podmazhte deres ler. Derefter vil det andet lag blinde uld får. Som regel, uld i bulk støbte råemner af bolde, og teksturen er fastgjort med en syl eller en tandstikker. Du kan bruge stakken hvis det er nødvendigt.

Materialer og redskaber

Til lam fra polymer ler var smuk, kun bruge materialer af høj kvalitet. For at gøre det teksturen kan du bruge en nål, en syl eller en tandstik. For at holde sig til uld allerede bagt forberedelse, kan du tage en speciel gennemsigtig gel.

Hvis du ønsker at gøre lam uld fra ekstruder, er det bedre at tage en dyrere værktøj. Ønskeligt ekstruderen havde en skruemekanisme. I dette tilfælde, vil du være meget let at presse ud af ham pølser. For at gøre plader hurtigt og nemt, kan du købe en speciel raskatyvatelnuyu maskine til at arbejde med ler. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på en maskine, kan du rulle ud ler og enkel rulle. Men den tid, det vil tage længere tid.

Den bedste polymer ler betragtes som "Fimo" eller "CERN". Men også billig ler velegnet til støbning af får. Du kan tage "Artifact", "Tsvetik" eller "Sonnet". For børn er bedre at købe leret er blødere, så det var let at ælte og rulle ud.

forholdsregler

Når lammet af polymer ler bliver nødt til at gå Aerogrill ovn, skal du korrekt indstillet temperaturen. Meget ofte ovnen overvurderet det. Derfor bruge en speciel termometer til polymer ler.

Hvis du ved et uheld overstige temperaturen på lam fra polymer ler kan brænde. For at undgå dette, skal du sørge for regelmæssigt at tjekke for røg. Hvis røgen er ikke, så er alt fint.

Bulk får skal bage ikke er mindre end en halv time, og en flad - fra femten til fyrre minutter. Efter fårene fra polymer ler kage, skal du sørge for at lade det køle af. I dette tilfælde skal du ikke fjerne den fra ovnen. Ellers kan dit produkt i stykker eller knække.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.