SundhedMænds sundhed

Hvordan kan man forbedre sæd og øge chancerne for graviditet

For nylig er der flere og flere unge familier henvender sig til læger reproduktive system, fordi de undlader at undfange et barn på egen hånd. I 60% af tilfældene årsagen til infertilitet ligger i en kvinde, men også mandlig faktor er meget almindelige. For at undgå eller benægte den manglende evne til at få børn på manden, nok til at passere kun én analyse - sæd analyse. Blot et par timer efter analysen vil det være muligt at bedømme kvaliteten af sæd. Hvis der som følge det viste sig, at der er nogle problemer, du har brug for at drøfte med din læge, hvordan man kan forbedre sædceller og øge chancerne for undfangelsen.

  1. Den første ting du skal gøre på vejen til faderskab - er at opgive dårlige vaner. Rygning og alkohol forringe sædkvalitet og reducere deres mobilitet. Desuden under påvirkning af nikotin og ethanol øger antallet af patologiske former. Sådanne sperm kan befrugte ægget, men på grund af frugten af de fejl kan være udformet forkert. Derfor er det første skridt i hvordan man kan forbedre sæd - en sund livsstil.
  2. Der bør udvises forsigtighed, hvad undertøj du bære. Det er bevist, at brugen af tætte heats skaber ubehag i pungen og forringer kvaliteten af sæd. Derfor giver et frit valg "boksere" og ikke bære stramme jeans. Det samme gælder for alt for høje temperaturer, der blot dræber sperm. Begræns besøg på saunaer, spabade og vedtagelsen af brugen af opvarmede sæder i bilen.
  3. Ernæring spiller en vigtig rolle på vej til, hvordan man kan forbedre sperm. Du er nødt til at se din kost og i det mindste midlertidigt opgive forbruget af fede, krydret og for salt mad. Foretrækker fisk, grøntsager og frugter, så hvordan man kan forbedre sperm motilitet hurtigste hjælpe disse produkter.
  4. Undgå stress og konfliktsituationer, få nok søvn og hvile godt. I en sund krop - sund sjæl og sædkvalitet.
  5. Urolog, tolkning dine resultater kan ordinere medicin, der forbedrer sperm. Det kan være så regelmæssig multivitamin kosttilskud, der indeholder en stor mængde zink, selen og folinsyre, samt mere alvorlige lægemidler i de mest alvorlige tilfælde.
  6. Hvis årsagen til forringelsen af sædkvalitet er betændelser i uorgenitalsystemet mand, den første ting du skal behandle dem nøjagtigt.
  7. Hvis dit mål er at undfange et barn, så har sex ikke oftere end en gang i tre dage. Dette skyldes det faktum, at når hyppig seksuel kontakt spermatozoer ikke har tid til at modnes og antallet og mobilitet er stærkt reduceret.
  8. Hvis du arbejder i tæt kontakt med de kemiske og giftige produkter, er det nødvendigt at ændre omfanget af aktiviteter, eller gå til en anden afdeling.

Nu hvor du ved hvordan man kan forbedre sædceller og øge chancerne for graviditet. Følg lægens anbefalinger, og resultatet vil ikke vente længe. Og meget snart din partner vil give dig to lyse striber på test for at bestemme graviditet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.