SundhedSund kost

Sådan brygge ingefær til vægttab

Ginger - en fantastisk kilde til mange næringsstoffer. Det indeholder calcium, aluminium, asparagin, cholin, chrom, caprylsyre, fiber, germanium, jern, magnesium, mangan, linolsyre, natrium, kalium, C-vitamin, og mange andre. Særlig krydret og bidende aroma af sine jordstængler mærkes på grund af indholdet i det af æteriske olier. Fenolopodobnoe stof (GINGEROL) giver ingefær brændende smag.

Det bruges til behandling af smerter i maven, ryggen, migræne, forkølelse, tandpine og selv under vuggende i transporten. Det er blevet en meget populær brug af ingefær til vægttab. Efter alt, det har den egenskab at fremskynde stofskifte. Yderligere diskutere i detaljer, hvordan at tage ingefær til vægttab. Stoffer, der indeholder roden af denne plante, kan forbedre blodcirkulationen og varmt inde. Som et resultat, øger stofskiftet, og det er kendt, fremmer tab af overvægt. For at slippe af med de ekstra kilo, brugte duftende forfriskende drinks, te og andre retter baseret på dette produkt.

Sådan brygge ingefær til vægttab

Meget effektiv te fremstillet ved den følgende opskrift. Til fremstillingen skal du en to-liters termokande, ingefær på størrelse på 4 cm og hvidløg (2 fed). Denne drik vil hjælpe dig med at opnå de ønskede parametre. Skrællet ingefær skæres i tynde skiver med hvidløg. Kom ingredienserne i en termokande, hæld kogende vand og lad i et stykke tid, at te bryg. Derefter stamme og drikke i løbet af dagen.

Sådan brygge ingefær til vægttab, ved hjælp af en orange? Denne drik, der ud over effektiviteten, har en usædvanlig behagelig smag. Du har brug for en halv hakket ingefær, kardemomme knivspids jorden, pebermynte blade (60 g). Bland alle blenderen. Hæld kogende vand over blandingen i en halv time, filtreres og tilsættes 50 ml appelsin og 85 ml citronsaft. Sæt honning til at smage og opbevares i køleskab. Denne te er en fremragende forfriskende, takket være mynte smag.

Sådan brygge ingefær til vægttab, til både normalisere arbejdet i de nyrer eller blære? Det er meget simpelt. Den ingefær te , du har brug for at tilføje lingonberry blade.

Generelt kan for vægttab tilføjes ikke kun i te, men også i alle former for urtete - citronmelisse, mynte, jordbær.

Så lad os opsummere, hvordan man gør ingefær slankende korrekt.

  • For at gøre to liter te, du har brug for en rod på størrelse med en blomme.
  • Forberedelse til brygning ingefær te er fintmalet. Prøv at hakke det så fint som muligt. Du kan bruge en kartoffelskræller.
  • Efter te til bryg, så glem ikke at dræne det, ellers kan det være for mættet.
  • Hvis du drikker før et måltid, vil det hjælpe sløve følelsen af sult og nedsætte appetitten.
  • Ingefær te har en forfriskende egenskaber. Så du skal ikke drikke det om natten.
  • Ud over brugen af ingefær i de aktive vægttab dage, kan det tilføjes i teblade med en sort eller grøn te.
  • Den anbefalede dosis af denne drik til vægttab - to liter om dagen.
  • Det er bedst at gøre det i morgen. Hæld i en termokande og om dagen drikke en kop.

Nu hvor du ved, hvordan at brygge ingefær til vægttab, kan du gøre din figur ved hjælp af en lækker, nyttig og duftende te.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.