Hjem og familieKæledyr

Fedeste katte i verden. De mest intelligente racer af katte. De største huskatte. Den hurtigste kat i verden

Vi er vant til katte. De fanger mus, forsigtigt springer på knæ og gambling med børn. Små og store, tamme og uafhængige - hver af disse furrige kæledyr er unik på sin egen måde. I dag handler det mest om katte og katte, der ikke ligner andre.

Hvordan katte er blevet domesticeret

Det stammer fra pharaohs epoke (ca. 6000 år siden). Det var i oldtidens Egypten, at katte var æret som guddommelige skabninger. Men nylige udgravninger har afsløret resterne af en killing i en meget ældre begravelse, på Cypern. Det viser sig, at de ældste katte i verden boede hos en mand allerede for 9,5 tusinde år siden. I dag er husdyrs forventede levetid omkring 15 år, men der er også sandlængder. Så i Storbritannien boede katten ved navn Puss i 36 år, hvilket undertiden er et gennemsnit for selv en person.

Sygdommen i XXI århundrede - fedme hos katte

Disse dyr er meget glade for at spinde rundt om bordet og tigger om lækre bits. Derudover er katte i modsætning til ærlige og anstændige hunde thievish og vil helt sikkert udnytte muligheden (ved at følge en rovdyrs instinkt) for at hente en klode pote, hvad der ligger på bordet. Derfor er de tykkeste katte i verden sædvanligvis ikke repræsentanter for en bestemt race: det er ejerne, der gør deres kæledyr til en vandrende osmannisk.

Vægten af fluffy skønheder og smukke mennesker er påvirket af livsstilen. Ifølge statistikker lider katte, der bor i landsbyer eller i den private sektor, ikke af overskydende kilo. Deres liv er mere harmonisk: de går på jagt om aftenen, som nedlagt af naturen, og når de kommer hjem og regale med mælk, går de i seng for hele dagen. De tykkeste katte i verden lever i lejligheder, hvor fysisk aktivitet er begrænset, og hele jagten er at gå til køkkenet.

Ofte får herrene problemerne med ægteskabsperioden, når katten begynder at vise bekymring, højt og ofte mia, kalder hanen. I dag er der mange lægemidler, der er designet til at slukke for et kæledyrs seksuelle aktivitet, men desværre er alle dem hormonale. Så den mest fede kat i verden, der hedder Kathy (som bor i Rusland), begyndte at gå hurtigt op efter at have modtaget sådanne midler. Hendes vægt er 23 kg, længden af kroppen er 69 cm, og bredden af taljen er 70 cm. En walking terning. Forresten, selv om der er forsøg på at få en kat til at starte et forhold med ham, tager den stakkels fyr ikke mere.

Heavyweights optagere

Selvfølgelig falder ikke alle de dyr, der skiller sig ud med deres vægt, ind i Guinness Book of Records. I dag i udnævnelsen "De tykkeste katte i verden" er kæledyret Himmi (pige) i spidsen. Hun boede i Australien og døde i 1986 i en alder af 10 år. Dens vægt var 21,3 kg.

I Danmark bor han seks år gammel kat Tulle, han vejer 19,2 kg. I New York kom en rødhårede SpongeBob ind i børnehaven, hans vægt er overvægtig og er 17 kg. Samtidig er de tykkeste katte i verden helt sunde, og de fik så meget ekstra vægt på grund af deres egen dovenskab. Begge behandles og slankes, da deres kropsvægt er på et kritisk niveau. Ejere af Tulle siger, at deres kæledyr elskede kun at sove. Alle gæsterne accepterede en ubevægelig bold over den bløde fodstøtte. Han lærte endda at rulle fra sted til sted for ikke at komme op igen.

Af natur kan du ikke undslippe

Absolut ethvert dyr kan opfedes. Så den mest fede kat i verden, der bor i Kiev, vejer 20 kg og tilhører ikke nogen race. Generelt betragtes britiske og persiske katte som de mest tilbøjelige til fuldstændighed. Valyazhnye og rolige, de er i stand til at ligge på sofaen i flere timer og samtidig har de en god appetit. De kastrerede dyr falder også ind i risikogruppen: Efter operationen begynder de at vokse hurtigt. Åh og nysgerrigt vende gennem samlingen af samlingen "Verdens tykkeste katte" ... Et billede af dovne fuzzies tilskynder til tider ømhed, men bagved dette er en alvorlig trussel mod dyrets liv og sundhed.

Bly af vægt, de største repræsentanter for denne familie. Dette opdrætter Maine Coon (10 til 15 kg) eller asker (ca. 14 kg). Men for deres krop er sådanne indikatorer helt proportional og normale.

Baby kat verden

Den mindste kan betragtes som en singaporeansk kat. Disse krummer vejer fra 1,5 til 2,7 kg. Graceful skønheder, de er sjældne på det russiske marked. En anden miniature race er en coda: vægt ca. 2 kg, kropslængde ca. 55 cm. De bor hovedsagelig i Chile og Argentina.

Planteskoler, der opdrætter disse racer, har vi lidt, så det er næsten umuligt at møde en salgsrepræsentant til en lav pris. Et par importeret fra udlandet med gode dokumenter kan medføre en god indkomst. Der er tidspunkter, hvor en mongrelkat vokser op til en rekord lav. Således når den himalaya-persiske kat, der bor i USA, kun 7 cm på manken, og længden af sin krop overstiger ikke 19 cm.

Katteverdenen er utrolig forskelligt, der er de værste og længste repræsentanter. Disse to kvaliteter kombineres ofte af samme race. En lys repræsentant er en kat af savannens race. Graceful skabninger når 45 centimeter i længden. Men igen er de fuldblodige smukke mænd omgået af deres halvfædre kompis. I 1997 blev Skotland opført i Guinness Book of Records-katten ved navn Snoubi (103 cm i længden og 33 i højden).

IQ fluffy kæledyr

Det er ret svært at måle menneskelig intelligens objektivt, med katte er det stadig mere kompliceret. Selvfølgelig er hans favorit for enhver ejer den bedste. For at identificere de mest intelligente racer af katte, udfør forskellige eksperimenter, for eksempel vise dyret sit yndlingslegetøj, og gem det derefter bag skærmen. Hvis kæledyret gætter på at gå derhen, svarer hans intelligens til udviklingsniveauet for det halvanden årige barn. Hvis han fortsætter med at kigge på mesteren eller mowen og kræve legetøjets tilbagevenden, så er den mentale kapacitet noget lavere, eller stædighed er over normen.

Efter at have udført en række forsøg, gjorde opdrætterne følgende konklusioner:

1. Sfinxen eller den nøgne kat tager først og fremmest mentale evner, på trods af at disse er de mest latterlige katte i verden. Husdyret leverer mindst problemer i hjemmet, ikke skur, forårsager ikke allergier og har ingen naturlig lugt. Kattunger bliver vant til toilettet så hurtigt som muligt. De vil aldrig ridse eller bide. Fantastisk hurtig læring, nem at lære kommandoer og kan udføre i cirkus. Med dem kan du spille hide-and-seek og catch-up, så dit barn vil være optaget i lang tid. Han står ikke over for noget (selvfølgelig, hvis han ikke fornærmer dyret), for det er også de bedste katte.

2. Det første sted blev delt med sfinxer af en balinesisk kat. Den stammer fra den siamesiske race, men udvælgelsen har tildelt den med storslået uld. Nemt mester talrige tricks, kræver ikke særlig pleje, mens socialt og nysgerrig.

3. Bengal kat - en anden fantastisk race. Afledt hybrid af indenlandske og vilde katte, en storslået leopard, venlig og sympatisk.

4. Det tredje blev givet til racer: russisk blå, egyptisk Mau, sibirisk, norsk skov og mange andre.

Som du kan se, i listen over ledere - katte, der adskiller sig i deres naturlige aktivitet og nysgerrighed. Rolige og phlegmatiske persere, himalaya katte og eksotiske korthårede var i slutningen af bedømmelsen.

Delikate, purring væsner. Hvordan man vælger en sådan kat

Faktisk er hemmeligheden enkel: de mest kærlige katte kommer kun fra kærlige ejere. Hvis du giver dit dyr ømhed og pleje dag efter dag, så vil det svare dig det samme. Katte er ret vindicive, når de er meget fornærmet, vil hun tage lang tid at se på dig, før hun tror igen. Ønsker du den mest blid og venlige væsen i verden? Tag katten fra gaden. Forrådt, vil hun forblive evigt taknemmelig for frelse.

Hvis du vælger en raceret kat, er de mest kærlige katte russiske blå, sfinx, burma, kornisk rex. Det er nødvendigt at lave rabat på, at der i hver race er individuelle personer med deres egen karakter. Elsk din kæledyr som den er.

Ofte opstod der så ofte det modsatte spørgsmål: "Og hvad er de mest aggressive og onde katte?" Faktisk er der noget at tænke på. Bare forestil dig: stolt kropsholdning, et mystisk udseende, demonstrativ uafhængighed, og hvis noget går galt, er fangs og klør i brug! Og hvis derhjemme et lille barn, opstår spørgsmålet meget ivrig. Til sådanne racer er det muligt at bære storslåede siamesere. Fantastiske farver og vidunderlige blå øjne er ofte afgørende, når du vælger en killing. Men disse "prinser" og "prinsesser" er meget frihedsbevidste, de kommer kun til deres hænder, når de selv vil, og vil ikke få lov til at trække sig ved halen!

Moderat aggressiv kan omfatte Maine Coons og Britons. Med dem er det helt muligt at blive enige om, hvis ikke for bekendt.

Årets valg, eller Hvilken race er mest efterspurgt?

Ifølge statistikker er dette en sibirisk russisk kat. Dette er et stort, stærkt dyr, der kan tolerere alvorlig frost uden sundhedsskader og har fremragende sundhed. Under avl ændrede ulden fra glat til fluffy og modtog en lang række farver.

Repræsentanter for denne race vokser helt sent, kun med 5 år. Voksen vejer 10-15 kg. Disse er de mest populære katte over hele Rusland, både renbrede og halve racer. Rig uld kræver pleje, kæmper mindst en gang om ugen. I foråret og sommeren kan katten skæres. Disse ædle smukke mennesker skelnes af en venlig disposition og kærlig holdning til ejeren. Barnet kan lege roligt med et furet kæledyr. Men pas på, at katten uheldigvis overtreder katten - det er ikke mindre hævdet end repræsentanten for den siamesiske race.

Sibiriske katte bade med glæde, så få specielle kosmetik og bede barnet om at tilbringe en uforglemmelig tid på badeværelset med sit kæledyr.

De stærkeste repræsentanter for kattefamilien

Savannah (asher) - det findes ikke ofte i byen - en meget sjælden kat. Dette er et rigtigt hjem leopard! Dyret er som ham i farve og størrelse. For ikke at være ubegrundet: ca. 70 centimeter ved manken, 15 kg i vægt. Det er en stærk, muskuløs rovdyr, men samtidig kærlig og lydig. Dit barn vil være glad for de fælles spil: Den kastede bold vender tilbage med lynhastighed, fordi savannen er også den hurtigste kat. Dens udseende er meget imponerende: Størrelsen på en gennemsnitlig hund, der bevarer en vild rovdyrs fingerfuldhed og yndefuldhed, hun springer ud, strækker sig ud på din seng eller hopper, leger rundt på skabe og borde. Dette charmerende dyr modtog sit andet navn til ære for den hedenske gudinde Ashara.

Den anden stærke mand kan kaldes Maine Coon. Køb sådan en kæmpe er meget lettere, de er ikke eksotiske. Størrelsen er lidt ringere end den tidligere repræsentant og vejer 12-14 kg. Et smukt stort dyr, med et tungt blik og kvaster i ørerne som en lynx. Disse er verdens største indenlandske katte blandt de mest almindelige racer.

De smukkeste racer

Selvfølgelig er charme en subjektiv parameter, alle vælger noget mere sødt til deres hjerte. Men vurderingen eksisterer ikke desto mindre. Ifølge mange undersøgelser er der lavet en liste over de mest foretrukne og smukke racer af katte:

 • Den tyrkiske angora er en snehvid, langhåret skønhed. Ofte er der "harlequins", et øje er blåt, og det andet er grønt.
 • Den tyrkiske varevogn er en halvehåret kat, blød til berøring, som kashmir. Normalt hvid med røde striber.
 • Den norske skovkat er et dyr af stor bygning, på høje massive poter. Det minder mig om en lynx med en tyk, lang og tæt pels. Men meget rolig og fredelig.
 • Amerikansk Maine Coon og Savannah. Meget store katte med fremragende udvendige.
 • Chauzy eller Nilen katten. Dette er en slægtning af mosen lynx. Unik irriterende farve, lyst udseende, uafhængigt udseende, og dermed dyret er meget afsat til sine herrer.
 • Racen i Somalia er sjælden. Tykk og tæt pels udgør en "krave" på nakken og "trusser" på poterne. Derudover har pelsen endnu en funktion: hvert hår er farvet i flere toner.
 • Ragdoll - opdrættet i Californien, minder om perserne, men pelsen er blødere, som hos kaniner. Dette er en af de mest tålmodige racer i verden.
 • Munchkins - fantastiske væsner, hvis ben er tre gange kortere end alle de andre katte. Meget fredelig og kærlig.
 • Tojger - ekstremt meget minder tigre, farve falder helt sammen, men dermed er de yderst elskværdige.
 • Egyptiske Mau er en meget elegant væsen! På panden - et tal i form af bogstavet "M" og i nærheden af ørerne - i form af "W". Øjne skal nødvendigvis understrege to linjer, der minder om den egyptiske dronnings makeup.

Dette er selvfølgelig ikke alle racer, især da grimme repræsentanter for disse vidunderlige dyr simpelthen ikke eksisterer.

Den dyreste race af katte

Hvis du opdrætter og opbevarer et privat børnehave, er et vigtigt spørgsmål købet af avlspersoner, hvis afkom vil medføre gode overskud. Vi præsenterer listen over de dyreste katte til i dag.

 1. Devon rex - meget interessante repræsentanter for felines, lidt som en sfinx. Små dyr med kort, blød uld, som ligner velour og store ører. Meget smart, let vant til bakken. Hertil kommer, at deres hår ikke forårsager allergier. Omkostningerne er fra 400 dollars.
 2. Himalaya katte - smukke, langhårede dyr. Omkostninger fra 500 dollars.
 3. Scottish Fold - fra de andre racer er de kendetegnet ved ørens struktur: de er bøjet frem og tilbage. Derudover spinder disse kæledyr ikke, men knager. Og en ekstra funktion: de kan lide at sidde i en ikke-typisk for katte udgør, med en lige ryg og aflange poter. Prisen varierer fra $ 200 til 1500.
 4. Den canadiske Sphynx er en skaldet kat, meget yndefuld og mobil. Værterne bliver ofte overrasket over deres kæledyrs evne til i lang tid at dø i den mest bizarre stilling, som om at tænke dybt. Omkostningerne er fra $ 400 til 1500.
 5. Maine Coon er en af de største katte på jorden. Kropslængden når 1,2 meter, og vægten - mere end 15 kg. Farve med sorte striber (ikke altid, men ret ofte) og en stor, fluffy hale gør dem til at se ud som vaskebjørne. Fra $ 600.
 6. Elf er en nyopdrættet race, absolut skaldede katte, med en foldet hud og store ører bøjet baglæns. Fra 2000 dollars.
 7. Den amerikanske Curl er en langhåret race, der adskiller sig i ører, indpakket som horn. Fra $ 1000.
 8. Bengal kat. Luksuriøs leopardfarve er den største fordel ved racen. Fra $ 1000 til 4000.
 9. Kao-mani, en gammel thailandsk race. Fra 7000 dollars.
 10. Chauzy er resultatet af at krydse en huskat og en marsh lynx. Meget sjældne dyr, fantastiske med deres nåde og sociability. Fra $ 8000.
 11. Savannah er den dyreste fisse i verden, resultatet af at krydse en afrikansk serval og en huskat. Elegant, stort dyr, et ægte hjem leopard. Omkostningerne afhænger af kattens klasse, varierer fra $ 4.000 til 22.000.

Dette er ikke alle de mest fleste katte, der bor i nærheden af os. Sikkert hver af jer kan udvide listen til også at omfatte dit kæledyr. Stor eller lille, lodden eller glat hår, er de venter på os for at arbejde og spinde lykkeligt, soler sig i hendes skød. Måske er den eneste kendetegn, der skal rettes, det er vægten af dit kæledyr. Og ikke rører titlen "den fedeste kat". Billeder, selvfølgelig kan være sjove dyr med velsignet Mordokaj, bløder på sofaen, men i virkeligheden er overvægtige ofte fører til en tidlig død af et kæledyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.