FormationUngdomsuddannelse og skoler

Strukturen af frø af æble, græskar og solsikke: foto, diagram

Hver plante har et frø, hvorved er dens reproduktion. Hvad struktur har æble frø, græskar og solsikkefrø? Hvad er ligheder mellem dem og forskellene, læse artiklen.

Strukturen af frø af æble, græskar eller solsikke

Disse planter er tokimbladet. Uden for de er dækket med et tæt låg, som kaldes skræl. Det beskytter frøene mod skader, tørring, bakterier og spiring tidligt. Frø har en lille åbning, kaldet semyavhodom. Det er nødvendigt for indtrængning af vand indeni. Når frøene spirer dårligt, du har brug for at kontrollere dem. Semyavhod kan være tilgroet, lidt podkovyrnut har brug for det.

Strukturen af frø af æble, græskar og solsikke lignende. I frøet embryo to kimblade er placeret overfor hinanden. Mellem dem er den embryonale stamceller, hvorpå dannelsen af rudimentære blade ret i fødslen. Stilk med blade danner en nyre. Det er kimen til den største flugt. Sammensætningen af frøene kommer ind i rygsøjlen. I embryoaksen eksisterer. Ved dens top er nyren og symmetrisk anbragte cotyledon celler fyldt med masser af kraft.

Det forhold, at endospermen absorberes af embryo, oplagring fødevarer sker nu i sidstnævnte. Det vil blive brugt, når frøet begynder at spire. Kimbladene er udstyret med tre vaskulære bundter, som vil blive indført uden for overfladen af jorden. Aktier er de første modificerede frø blade.

Ligheden i strukturen af frøet

Strukturen af frø af æble og solsikkefrø er ens. Det ligger i det faktum, at begge planter har kimen rod, stilk, plumule. De har to kimblade, som indeholder strømforsyningen. Frø har intern placering i frugten.

Græskar og solsikkefrø er ens, idet i disse planter kimbladene er placeret på den samme overflade af jorden. De har en buet caulicle der hjælper til at komme ud af kimbladene.

Forskelle i strukturen af frøet

Apple frø og solsikkefrø er forskellige, selvom relateret til én slags plante frøet struktur. Forskellen er, at frugten af æblet saftig og har en masse frø. Solsikke det er tørt, med ét frø.

Hvis vi betragter de æble og græskarkerner, deres struktur er anderledes. Næringsstoffer i æble ophobes i endospermen, og græskar - i kimbladene. Forskellige frø og størrelse: Apple - lille græskar - stor.

Apple frøspiring

Først og fremmest skal det overvejes, hvor regionen vil fortsætte med at vokse et frugttræ. I overensstemmelse hermed skal tages fra æblerne dyrkes i dette klima frøene. For eksempel vil de sydlige sorter ikke overleve i det barske klima.

Strukturen i frø af æblet er, at det ikke umiddelbart er i stand til at spire, som, ja, og de fleste andre. Frø er den fase af efter høst modning, kaldes det en hviletilstand. I kernefrugter afgrøder, herunder æble, denne gang længe, det tager mere end en måneds tid.

Strukturen af æble frø er indrettet således, at når det er forseglet i cytoplasmaet, livet af de tørre frø fryser. Det er svært at forstå, det er levende eller død. Frø blev anbragt i varmt vand og tillade adgang af oxygen. Spirede frø - levende, bliver de brugt til plantning, hævede - de døde, er de kasseres.

Afhængigt af vækstbetingelser eller frøene plantet direkte i jorden eller i potter lavet for at opnå frøplanter. Plantning i jorden udføres i regioner med hårde vintre. Struktur æble frø, hvis ordningen er vist for en bedømmelse, tillader rødderne at spire ved lave temperaturer. De forsøger at overleve, vil trænge dybt ned i jorden, der ikke tillader dem at blive kvalt af frost på en kølig periode. Men for sådan en landing er en vigtig forudsætning for dyb forekomst af grundvand.

Hvis træerne vil vokse i sumpet jord, er det bedre at vokse fra frø af planter. Faktum er, at ved at transplantere dem i jorden, beskadige rødderne. I de planter ikke har energi til at vokse dybere, så planten begynder at rådne.

Hvad sker der med frøene i løbet af sin spiring?

Æble frø struktur er sådan, at vandet kommer ind i cellen den bidrager til hævelse af cytoplasma og membran, inden for hvilket er et stort antal af klæbende-lignende stoffer (kolloider). Hævelse, de i høj grad stige i volumen, er cytoplasmaet omdannet til en væske. Det begynder at forekomme oxidation (vejrtrækning), hvilket resulterer i frigivelse af vand og carbondioxid dannes også organiske stoffer er nødvendige for ernæring. Så, at processen ikke er stoppet, frøene brug nok kulhydrater eller fedt. Disse forbindelser fremstilles ud fra den lagrede stivelse og fedtstoffer.

Struktur æble frø, billede, som præsenteres for inspektion, er, at i cytoplasmaet i dannelsen af komplekse proteiner - enzymer. Virker som katalysatorer, de fremskynder de biokemiske processer i cellen. Desuden er enzymerne ikke spildt. De omdanner energi lagret i frøproteiner i opløselige stoffer: sukre, aminosyrer, fedtstoffer og andre. Cellerne begynder at dele sig og vokse i størrelse. Det betyder, at frøet begynder at spire. Hvornår vil skuddene, vil anlægget fodre stoffer i jord og luft.

Fordele ved æble frø

Den vigtigste funktion af en lille frø formering. Men bortset fra dette, er det til gavn for menneskers sundhed, som mange sporstoffer i sin sammensætning. Først og fremmest, at frø af æblet er rig på naturlig jod indhold, som er i stand til fuldt ud absorberes af kroppen. I medicin, er forebyggende foranstaltninger for onkologiske sygdomme udført ved anvendelse vitamin "B17", som i stort antal er indeholdt i frøet.

Østlige medicin bruger frø, sætte det på hænder eller fødder på nogle steder. Så eksperter påvirke funktionen af indre organer. I kosmetologi fra de knuste frø gøre masker og cremer til ansigtet foryngelse.

Men gode sæd kan bringe skade. I sin sammensætning indeholder en forbindelse, som under påvirkning af mavesaft danne blåsyre, stærk gift, der forårsager forgiftning. Derfor bør æble frø ikke indtages i store mængder.

Fordelene ved solsikkefrø

Frøene har en høj biologisk værdi, assimileret godt og er nemme at fordøje. De normalisere balance af syre og alkali i kroppen, tilstanden af huden og slimhinderne. I en masse solsikkefrø indeholder mineraler, kulhydrater, vitaminer, opløses fedtstoffer og aminosyrer.

E-vitamin, så halvtreds gram frø er nok til at møde ham daglige behov. Denne antioxidant har en kraftig virkning, forhindrer udviklingen af sygdomme som åreforkalkning, beskytter individet mod stråling, herunder edb.

Frøene er højt kalorieindhold fødevarer: hundrede gram - syv hundrede kalorier. Det høje indhold af vitamin F forhindrer ødelæggelse af nervefibre, cellemembranerne, og akkumuleringen af cholesterol.

I andre produkter, for mange næringsstoffer. Forskellen er, at i solsikkefrø, de holder længere, og året rundt. Frø ikke forringes på grund af robust shell.

Fordele ved græskarkerner

Biologisk værdi er alle en del af meloner. Men er især nyttige indhold af græskarkerner olie. и линолевой. Den består af mange syrer: palmitinsyre, oliesyre, stearinsyre og linolsyre.

E-vitamin er en stærk antioxidant, forhindrer udviklingen af mange sygdomme: blodkar og hjerte, åreforkalkning og forhøjet blodtryk, lever og nyre sygdom, anæmi, diabetes og kræft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.