LovStat og lov

Som for den matrikulære nummer for at finde ud af ejeren af en ejendom?

Ejendomshandler kræver stor opmærksomhed fra borgere. Nu er der stor risiko for sammenstød med svindlere. Især når de køber jord eller lejligheder. Ofte folk tænker over, hvordan man kan finde ud af ejeren af den faste ejendom matrikel nummer. Kan de gøre det? Hvilken slags kombination taler vi om? Sådan beskytter dig mod svindel? Svarene på alle disse spørgsmål og ikke bare nødvendigvis findes nedenfor. Faktisk, for at forstå undersøgelsen emnet er ikke så svært. Især vil en rettidig forberedelse af transaktionen kunne ikke kun finde ud af, hvem der ejer ejendommen, men også bemærke tilstedeværelsen af hæftelser fra ejendommen.

definition

Hvordan ved du, ejeren af webstedet på den matrikulære nummer? Der er flere måder at finde ud af præcis, hvem der ejer ejendommen. Men mere om det senere. Første aftale med opgørelse nummer. Hvad er det?

Disse vilkår er kendetegnet ved et unikt nummer på fast ejendom tildelt Rosreestra. Det tjener som et objekt-id. Ifølge denne kombination, kan du lære det mest fast ejendom oplysninger. Kan sammenlignes med den matrikulære nummer TIN for en person.

Omklædningsrum ved ejerskifte

Hvordan ved du, ejeren af huset på matrikulær nummer? Er det endda muligt at gøre det? Svarene på disse spørgsmål vil blive fremlagt senere.

Mange mennesker spekulerer på, om den faste ejendom matrikel nummer ændrer sig, når du ændrer ejeren. Eller en kombination af tildelt én gang for alt liv, som momsnummer?

Medarbejdere Rosreestra forsikre, at ejendommen matrikel nummer ikke ændrer sig med et ejerskifte. Men under visse omstændigheder, at kombinationen er med forbehold for ændringer. Især hvis vi taler om de jordlodder.

Årsager til ændringer matrikulære nummer

Når ejendommen kan variere matrikulære nummer? Dette, som det er blevet sagt, er det muligt. Men ikke når du ændrer ejendommens ejer.

Ændringer i værelse opgørelse er mulige, hvis ændringen af jord status eller ændre grænserne for ejendommen. For eksempel, borgere reducerede del eller udvide den. Dette er ikke almindelig praksis. Derfor er det nødvendigt at huske, at den nævnte kombination i de fleste tilfælde ikke kan ændres.

Er der nogen chance for succes?

Kan jeg finde ud af ejeren af matrikulære nummer? Og hvis ja, hvordan man gør det?

I Rusland, ofte i ejendomshandler borgere har brug for at se den fulde dokumentation for figuriruemomu objekt. Kun på denne måde vil være i stand til at forstå, hvad den anden part ikke er svindel.

Oftest, når en fast ejendom transaktion kræver de offentlige adskillige dokumenter. nemlig:

 • ekstrakt fra BTI;
 • matrikulære pas;
 • bevis for ejerskab af ejendommen.

Men selv i nærværelse af det relevante certifikat ikke være i stand til at tale helt om, der er ejer af objektet. Efter alt, kan næsten alle dokument være forfalsket.

Tænker hvordan man lærer på den matrikulære antal ejeren af fast ejendom, er det vigtigt at forstå, at en sådan tilgang anses for at være den mest effektive. Ifølge den nævnte kombination vil være i stand til at få det maksimale antal sandfærdige oplysninger om objektet. Og du kan ikke bekymre sig om sin plausibilitet.

risici

Men ikke altid. Sagen er, at borgerne er ikke altid i stand til at finde ud af oplysninger om ejendommen på den matrikulære nummer. Ja, ideelt set, er det et sådant scenario giver dig mulighed for at beskytte dig mod svindel. Men hvis ikke den mest ansvarlige mennesker tidligere ejet fast ejendom, er det ofte nødvendigt at indhente oplysninger ikke kommer ud.

Dette skyldes det faktum, at når du ændrer ejendommens ejer har til at informere om ændringer i Rosreestr. Hvis dette ikke sker, i de dokumenter og grundlaget for registreringen myndighed oplysninger om de gamle ejere. Heldigvis en lignende version af begivenhederne er yderst sjældent. Derfor er risikoen for utilstrækkelig information er minimal.

hvor man kan finde

Hvordan ved du, ejeren af den jord matrikulære nummer? Det er vigtigt at forstå præcis, hvor de oplysninger af interesse for os. Faktisk er det muligt at finde det flere steder.

Den første - en matrikulær pas. Der vil være obligatorisk at skrive det tilsvarende nummer. Ifølge ham, som vi har set, vil være i stand til at få data på egenskaben ejere.

Den anden - et uddrag af Unified statens register. Nu er dette blevet et certifikat ejerskab erstatning certifikat. Det påvirker hele ejendom notering oplysninger.

Også lov til at finde ud af opgørelsen nummer i Rosreestra. Men denne praksis er ikke så almindeligt som det ser ud.

Fremgangsmåder til opnåelse af information

Find ud af ejeren af ejendommen på den matrikulære nummer i verden i dag er ikke svært. Især når den korrekte forberedelse.

Hvordan kan jeg få relevante oplysninger? Til dato, følgende klassifikationer:

 • indhente oplysninger online;
 • egoistisk data.

Præcis hvordan at handle? Det er alle beslutter for sig selv. Begge metoder til indsamling af data i fast ejendom er lige i efterspørgslen.

En simpel løsning

Lad os starte med en mere detaljeret overvejelse af spørgsmålet under undersøgelse. Sagen er, at i tilstedeværelse af en borger i ejendommen matrikel nummer nemt kan få de fleste oplysninger. Når den rette kombination er ansøgeren, vil tiden inde til beslutsom handling.

Hvordan ved du, ejeren af huset på matrikulær nummer? Og jorden? Når det kommer til haven interessentskab eller anden forening, er det muligt at bede om oplysninger til lederen af organisationen. Han vil have i sin database for at finde en bestemt ejendom og give oplysninger om ejeren af ejendommen.

Ikke desto mindre er disse oplysninger betroet til 100% ikke det værd. Som vi har set, ofte overset borgere til at rapportere ejerskifte. Og så de lagrede data i de partnerskaber, kan være forældet og ikke er gyldig.

Besøg på Rosreestr

Hvordan ved du, ejeren af webstedet på den matrikulære nummer? Den anden måde - denne behandling i Rosreestr. Der kan hjælpe med at håndtere opgaven.

Hvad skal jeg gøre? Det anbefales at komme med et pas og matrikel nummer og derefter bede de ansatte i matrikulære afdeling eller Rosreestra relevante oplysninger. Det er nyttigt at vise, på hvilket grundlag ansøgeren kom til organisationen. For eksempel kan en købsaftale.

Det er muligt, at et sådant scenario ikke vil bringe nogen væsentlig frugt. Ikke alle medarbejdere nævnt organisationer er villige bare at give oplysninger om ejendommen. Vi er nødt til at lave en formel anmodning. Men om dem senere.

hjemmeside Rosreestra

Er det muligt at få oplysninger om ejeren af fast ejendom med hjælp fra Rosreesta site? Tidligere alle havde en chance. Tilstrækkeligt til at bestille den passende hjælp ved en officiel ordre.

Men i 2017, gælder nye regler i Rusland. Ifølge ham det vigtigste dokument, der bekræfter ejerskab af fast ejendom, det er et uddrag fra den Unified statens register. I denne henseende gennem sitet Rosreestra data om værten sites er ikke tilgængelige.

Tredjeparts ressourcer

Som for den matrikulære nummer til kender ejeren? Nogle borgere, spørger et lignende spørgsmål, står over for en række tredjeparts tjenester. De angiveligt hjælpe med at få detaljerede oplysninger om ethvert objekt ejendom. Det er kun nødvendigt at betale for den tilsvarende tjeneste. Nogle gange endda opgørelsen nummer er ikke nødvendig - bare ejendommen adresse.

Men er det virkelig? I det virkelige liv, find oplysninger om ejerne af kun fast ejendom kan ikke løse. Og alle de andre ressourcer, der tilbyder lignende tjenester, er ofte bedragerisk. Derfor ikke rode med dem. Måske er der nogle enkelte steder ikke bedrage borgerne og levere data om værten af ejendommen, men langt de fleste fungerer ikke.

Vi lærer matrikulær nummer

Find ud af ejeren af et land grund matrikulær nummer er faktisk meget nemmere end det ser ud. Men, som vi har set, først og fremmest borgere skal være passende kombination. Ikke nødvendigvis for at opnå det bestilte forskellige dokumenter. De nødvendige data kan tilgås online.

Nok til at appellere til den russiske Registrer webstedet. Der er en særlig interaktive kort, der giver dig mulighed for at vide, for eksempel, den matrikulære nummer af jorden. Dette vil kræve:

 1. Gå til side Rosreestra. Du kan gå direkte til pkk5.rusreestr.ru side.
 2. Find det ønskede objekt på kortet. Hvis du kan skrive en adresse og vil blive opdaget egenskaber ved hjælp søgestrengen automatisk.
 3. Fremhæv musemarkøren.

Udført! Matrikulær plot nummer og nogle oplysninger om ejendommen vil være foran brugeren. Nu kan du nemt finde ud af, hvem der ejer ejendommen.

Vi bestiller et uddrag

Den mest acceptable, men ikke den nemmeste tænkelige scenarie er at opnå et uddrag af Unified statens register. Det vil ikke kun skrives opgørelse over antallet, men også ejeren af objektet angivet. Som vi har set, dette certifikat erstatter bevis for ejerskab.

Find ud af ejeren af ejendommen på den matrikulære nummer er ikke svært med rettidig forberedelse. For at bestille et uddrag af Unified State Register, vil kræve:

 1. Forbered nogle nødvendige for driften dokumenter.
 2. Betal staten gebyr for tjenesten.
 3. Indsend en skriftlig anmodning til registreringsmyndigheden.
 4. Venter på den officielle dokument med de nødvendige data.

I undervisningen, ser det ud, er der intet vanskelig. Men i det virkelige liv for at få den passende erklæring er ikke let. Især hvis du har brug for at arrangere det i en udvidet form.

Dokumenter til et uddrag af Unified State Register

Ikke svært at gætte på, at de nødvendige dokumenter er forberedt Rosreestr. Ifølge den matrikulære nummer for at finde ud af ejeren af et objekt er nemt. For at bestille et ekstrakt er forpligtet til at udarbejde en liste over nogle dokumenter.

nemlig:

 • kvittering med betalt afgift;
 • en ansøgning om et ekstrakt;
 • dokumenter til fast ejendom (helst om nødvendigt udvidede uddrag af Unified State Register);
 • pas (med kopier af alle sine sider).

Dette er normalt nok. Til gengæld for børsnoterede værdipapirer vil give borgeren en erklæring den foreskrevne form. Med dens hjælp, kan du få hjælp fra Unified statens register. Normalt anmodningen er brugt omkring 5 dage.

Forespørgsler på netværket

Som for den matrikulære nummer for at finde ud af ejeren af lejligheden? Du er nødt til at bestille et uddrag af Unified statens register. Uden det, virker det ikke. Mere præcist, vil der ikke være nogen garanti for, at oplysningerne om ejerne af fast ejendom er ikke forældet.

Ud over den foreslåede algoritme tiltag får lov til at erhverve den nævnte certifikat online. Til dette formål, at foretrække at bruge den officielle hjemmeside for statens register.

For at få et uddrag af Unified State Register, er det nødvendigt:

 1. Besøg statens register.
 2. I "Tjenester" ( "Tjenester") for at finde den "Bestil erklæring fra Unified statens register."
 3. Klik på den relevante linje.
 4. Udfyld en ansøgning i elektronisk form.
 5. Betal staten gebyr.
 6. Vent klar papir. Det kan repræsenteres i elektronisk form. Men for at dette skal ansøgeren være en digital signatur.

Faktisk er et sådant scenario anses for at være den mest foretrukne. Nu er det klart, hvordan man finder ejeren af den faste ejendom matrikel nummer. Men det er ikke alle de vigtige oplysninger om processen, der undersøges.

multifunktionelle centre

En anmodning kan ske via MFC'en. Algoritmen af handling i denne sag er ikke meget anderledes fra handlingen Rosreestra. Nok til at danne en skriftlig anmodning om oplysninger om ejeren af ejendommen til en specifik opgørelse nummer.

Som regel er det nu, denne situation er især efterspurgt. Dette skyldes det faktum, at MFC arrangeret i stort antal i hver by. Og du kan bestille næsten ethvert dokument uden problemer.

udgifter til ydelser

Det er klart, som den matrikulære nummer for at finde ud af ejeren af "nedvizhki". Faktisk er det ikke sådan en vanskelig opgave. Men hvor mange er nødt til at betale for passende hjælp?

Fremlæggelse af en anmodning til MFC'en vil koste 200 rubler. Så meget af pligten til at levere data om ejeren af ejendommen på matrikulære certifikat.

Hvis der er en direkte ordre et uddrag af Unified State Register, er det nødvendigt at betale mere. Det hele afhænger af, hvilken slags liste over data, der er nødvendige til ansøgeren. For eksempel til 900 rubler vil være i stand til at finde ud af omkostningerne af objektet, og oplysninger om dens ejer. Udvidet uddrag af Unified statens register er værd 1500 rubler. ejendomsdata, som begyndte at eje før 1998/01/30 år, til rådighed på 2500 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.