InternetSøgemaskineoptimering

Søg på siden Audit

Søg websted revision er en begivenhed, som fokuserede på analysen af den ressource i forhold til kvaliteten af dens optimering til søgemaskiner og deres algoritmer. Denne form for revision web-site er ofte en nødvendig øvelse, fordi kun med dens hjælp optimizer har evnen til at opdage fejl, der forhindrer ressource rangerer højt i søgeresultaterne, og hold dem.
Alle aktiviteter, der indgår i søgningen revision kan opdeles i to store grupper. Det virker på evalueringen af interne kvalitet faktorer af søgemaskineoptimering af ressourcen samt en ekstern revision af søgningen.
Intern revision søgning gør det muligt for optimizer til at bestemme kvaliteten af optimering af de interne elementer på webstedet, dvs. dets indhold, struktur, kode, hosting, brugervenlighed og alle andre elementer, der kan have den mindste indflydelse på søgemaskineoptimering af hjemmesiden. For eksempel inden for rammerne af denne analyse, at kvaliteten af den internetbaserede projektet gennemført følgende foranstaltninger:
- vurdering af indholdet for kvaliteten af dens optimering til søgeforespørgsler af stedet;
- analyse af strukturen, som gør det muligt at detektere fejl såsom tilstedeværelsen af sider med et højt niveau af nesting sider der ikke længere eksisterer i strukturen af den ressource, og så videre;
- Analyse af speed web-stedet af de enkelte indlæsning af sider og tjenester, samt at identificere årsagerne til at forsinke arbejdet med projektet, hvis en sådan situation finder sted;
- revision af kvaliteten af koden;
- mange andre aktiviteter.
Med hensyn til den eksterne revision af søgningen, er det rettet mod analyse af den eksterne reference masse internet-projekt. Det giver dig mulighed for at bestemme kvaliteten af indgående links til webstedet, til at identificere links, der fører til livet ikke-eksisterende sider, analysere kvaliteten af den referencemasse af strukturen og så videre. Og så gør seo-optimering, som vil hjælpe tjene det bedste ry i søgemaskinerne.

For at gøre dette, i de fleste tilfælde kræver brug af særlige programmer og applikationer. Ikke mindst betydning er - hvilken browser der bruges. En af de bedste browsere til optimizer er entydigt Firefox. Det har nogle meget nyttige programmer, der hjælper i udvikling og optimering af hjemmesiden. Sådanne applikationer til Firefox som en RDS-bar og Firebug er de bedste hjælpere. Når den ønskede indstilling med RDS-bar kan nemt bestemme tilstedeværelsen af tag "noindex" og "nofollow", hvilket er meget signifikant på eksterne og interne website optimering.
Hertil kommer, en ekstern revision af søgningen omfatter ofte en sådan foranstaltning, som vurderingen af kvaliteten optimering af de vigtigste konkurrenter web-site. Selvfølgelig, her at foretage en fuldstændig vurdering, som regel, er det umuligt, men for at komme foran kvaliteten af indholdet optimering vigtigste konkurrenter, kvaliteten af deres interne og eksterne referencemasse er stadig muligt.
, Den søgeside revision er således en meget vigtig begivenhed, som gør det muligt for optimizer ressource til at fremme det mere effektivt i søgemaskiner, samt en lang tid til at holde den ressource i toppen af søgeresultaterne på de vigtigste søgeforespørgsler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.