HjemlighedVærktøj og udstyr

Hammer - slå til dem, der er i stand til at arbejde

Perforator - en bygning værktøj, hvis primære formål er at stansning. Dette giver anledning til en vis forvirring. Som det ofte sker, at borehammer kaldes "Punch". Per definition i princippet, okay, men i praksis viser det sig, at forskellen er der stadig. I boret for at rotere det er stærkt. Hullemaskine, tværtimod, de slag gør sin vej. Rotation er kun fjerner affald og hjælper ham i hullet formgivning. Perforator BOSCH Hammer PRT800c Premium består af en cylinder, et stempel pin og en såkaldt "fordrukken Bearing", som omdanner den cirkulære bevægelse af motoren i frem- og tilbagegående. Vores helte i dag - er fremragende repræsentanter for deres klasse fra en stor producent af entreprenørmaskiner.

Først i køen hammer Hammer PRT800c Premium for dem, der nyder klassikerne. Små (vægt ikke mere end to kilogram), men med tre pin output Joule. Dette optimale forhold for en sådan modifikation. Det smarte design, elastomer pude og slagfast tilfælde gør arbejdet med dem et behageligt og komfortabelt.

PRT800c Hammer - Hammer multimode. på venstre side af huset kontakten oversætter det til nogen af de tre grundlæggende driftstilstande: hulning, boring (bore med et slag) og boring. tilvejebringer også funktionen af chok-fri rotation. Elektronisk hastighedskontrol og omvendt tillade dig at bruge det som en boremaskine og skruetrækker.

PRT800c Hammer - Hammer holdbart. beskyttelsessystem støv øger levetiden instrument. Motorviklinger er langt sikrere end konventionelle, fordi de er dobbeltisoleret, hvilket betyder, at værktøjet kan arbejde i de hårdeste betingelser. Med denne ubehagelige hændelse, som marmelade, vil du beskytte sikkerheden kobling. Den imponerende kabellængde giver dig mulighed for at arbejde på et anstændigt afstand fra strømkilden.

Den næste bemærkelsesværdige værktøj - det PRT650A Hammer - Hammer lys klasse med en motoreffekt på 650 watt. Hastighed op til 100 rpm, som er udviklet af den kraft af slag - 2,2 Joule. Værktøjet er beregnet til boring af huller i sten, mursten, gips, beton og lignende materialer. Placeret på venstre side af huset perforator kontakten oversætter mellem driftstilstande. Alle tre af dem: boring, boring og slaglængde. Mode "Boring" gør det muligt at lave huller med forskellige diametre - fra fire millimeter og derover. I dette tilfælde kan du bruge boremaskiner, spader, mejsler. Alle disse tips kan du bruge "Blow" mode. Den er designet til at arbejde med fliser, beton, mursten og stuk. Generelt PRT650A Hammer - hammer alsidig. Han ved, hvordan man bore træ, metal, plast og lignende materialer. Desuden er værktøjet forsynet med dobbeltisoleret, som sikrer pålideligheden af elektrisk beskyttelse. Cartridge støv, så livet i stemplet er stor. Nå, fordelene for de ikke-funktionelle værktøjer omfatter en handy plastkuffert til transport og opbevaring af værktøj og en lang ledning, som giver fremragende handlefrihed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.