TravelingRetninger

Nytår i Rusland. Hvor skal vi hen? 5 gode steder!

Hvem af os ikke elske nytår? Dette er en glimrende mulighed for at mødes med kære mennesker, venner og familie, har en god hvile og have det sjovt. Langsigtet nytår helligdage - det bedste tidspunkt at komme ud af kløerne på den store by og fejre en ferie ikke så alt. Således at de 5 steder, hvor du kan undre fejre nytår i Rusland.

stor Ustyug

Byen har altid tiltrukket mange turister. Hvad? Selvfølgelig er det faktum, at det er den arv af Santa Claus. Du har mulighed for at slutte sig til den magiske fest, har en dejlig tid i vinteren eventyr, der skal opkræves med ny energi til det kommende år. Børn vil ikke kede sig: Bedstefar arv er enorm og interessant - du kan ride i en trojka, at se fantastisk idé at gå på en udflugt i fredskov og meget mere. Voksne vil også være noget at gøre: sauna, høj kvalitet bad, billardstue, snescootere, barer, udstyret med piste ... måske vil det være din bedste nytår i Rusland. Hvor at gå videre?

Kreml juletræ

Billetter til denne storslåede Moskva festival altid behandlet hurtigt, så du skal skynde dig at købe dem på box office af Kremlin Palace , eller blot bestille online. Det er en reel drøm for mange børn og voksne vil være i stand til at besøge Besøger et eventyr, at huske sin barndom.

Jul ture på den gyldne Ring

Om vinteren ferie ferie, mange af vores landsmænd tror hvor du kunne foretage interessante ture? Nytår Rusland traditionelt fejrer sjov, og i en stor måde. Den majestætiske by i Golden Ring - er otte steder, hvor du kan finde fremragende ferie. Nytår i Rusland - hvor de skal gå? Pereslavl-Zaleski, Ivanovo, Sergiev Posad, Vladimir, Suzdal, Kostroma, Yaroslavl, Rostov Veliky - hver enkelt i sin egen hyggelige, kronet med solen skinner kupler, er rig på fantastiske eksempler på brugskunst. Det er dem - den reelle visitkort russisk kultur. Lær om Rusland endnu mere!

Mystisk nytår i Rusland. Hvor skal vi hen? Baikal!

Den dybeste og reneste sø i verden perfekt, ikke kun om sommeren, men også om vinteren. På dette tidspunkt, er Baikal dækket med et tykt blå-blå is skorpe, så der er en chance for at se en ren bunden af søen. Turister strandet på Bajkalsøen nytårsaften, ofte ikke sidde i varme værelser på hotellet, og gå fejre nytår på øen Olkhon. Dette sted er rig på sagn og historier. For eksempel, lokal sige, at det er her graven af den store Genghis Khan. Længden af Olkhon er 70 km væk, den er fuld af seværdigheder, Chief blandt dem - Shaman Rock eller Kurykanskaya Wall. Så snart strædet er frosset, kan du tage en tur i bil til den magiske i vinteren kyst Bajkalsøen, at gå til fiskemarkedet at købe souvenirs lavet af naturlige materialer.

Nytår i Rusland. Hvor skal vi hen? Ferien kapital - Vologda!

Denne festival fejres her med traditionel russisk sweep. Du vil få mulighed for at deltage i denne russiske festivaler og lære mere ikke kun om Vologda og regionen, men også for Rusland som helhed. Turister bliver interessant at se træ og sten arkitektur, klostre, kirker og museer. Herfra kan du gå til den Store Ustyug. Tur til Vologda til jul og nytår - en meget interessant og mere økonomisk end en tur, for eksempel i Finland. Desuden er en masse indtryk og en ladning af vital energi leveres til hver gæst på dette sted!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.