Mad og drikkevarerOpskrifter

Tortilla - det er velsmagende og let. Sådan koge dem derhjemme, og hvordan man bruger en færdig kage?

Tortilla - en kage, der kom til os fra fjern Mexico. De er noget der ligner den velkendte pita: tynd dej, stegt på en pande. På ganen de er ganske usædvanligt, er det ikke ligesom almindeligt brød. Men vigtigst af alt - de skal have varme, først da vil du være i stand til at føle deres læskende smag.

Selve navnet betyder "rund kage", som udtales på to måder: "tortilla" eller "tortilla". Spansk ret er den anden mulighed, men for den russiske øre vant til først.

Den tortilla Mexico - er en af de mest almindelige produkter, der anvendes i fødevarer. Med blot er ikke villige! Med kager spiser saucer, dyppet dem i gullasch, fyldt med en bred vifte af toppings.

Nu "runde kage" kan købes i vores butikker, men det er ikke så nemt, fordi ikke alle de er kommercielt tilgængelige. Og smagen er betydeligt ringere end den nuværende: dejen mere ligesom gummi.

Madlavning tortilla hjem

Hjemmelavet tortilla forbereder elementære og ikke tidskrævende. For at gøre en velsmagende kage, skal du bruge et minimum af ingredienser. Derudover er der flere måder at forberede. Traditionelt tortillas - en kage lavet af majs dej. Men hvis du bruger en almindelig, de viser sig ikke mindre velsmagende. Lad os se på begge.

tortilla chips

Nødvendige ingredienser:

  • to kopper majs måltid;
  • halv kop vand;
  • halv teskefuld salt;
  • lidt vegetabilsk olie til stegning.

forberedelse

Til at begynde, bland mel og salt. Tikhonechko hælde vand i skålen, æltning dejen. Det bør være i stand til at se ud som ler: blød, bøjelig og noget tørt.

Masse skæres i små stykker og rul dem i tynde kager. Dejen skal ikke være revet. Hvis alle pludselig skete det, fyld den med lidt vand.

Det er meget vigtigt at vælge den rigtige gryde til stegning. Det bedste valg for tortilla - en støbejern fordi det jævnt fordeler varmen. Tilsæt lidt olie i en gryde og steg tortillas, først på den ene side og så den anden, indtil de får en let gylden farve. Klar kage dække noget, at de bevarer varmen.

mel tortillas

Hvis en eller anden grund mulighed for majsmel ikke passer dig, men du ønsker at tilberede tortillas tortilla - en opskrift fra mel dej er lige noget for dig.

ingredienser:

  • Fire kopper mel;
  • lille skefuld bagepulver;
  • teskefuld salt;
  • et glas vand;
  • lidt vegetabilsk olie.

Fremgangsmåde til fremstilling

I en temmelig stor skål, kombinere mel, salt og bagepulver. Derefter tilsættes lidt vegetabilsk olie eller fedt. Rør dejen godt for at undgå klumper. Lav en lille fordybning og at hælde halvdelen af vandet, rør rundt, og tilsæt derefter resten. Den resulterende dej skal være lidt klæbrig.

Lad massen i cirka ti minutter. Skær skiver og rul dem. Steg tortillas i en gryde. Så snart du se, at pop boblerne, betyder det, at de er klar.

Hvor at bruge tortilla

Og kogte hjemme, og købte kager - det er en glimrende appetitvækker. Du skal blot vælge fyldstof: Her kan du drømmer op næsten ubegrænset! For eksempel viser det sig meget velsmagende med kylling, stegt i en stegepande, og fetaost. En anden mulighed er påfyldning - oksekød og røde kidneybønner.

Samt pitabrød, kan tortillas fyldes med revet ost og mayonnaise, hvidløg og krydderurter, og derefter skåret i små stykker.

Vær ikke bange for at eksperimentere. De kan fyldes selv rejer og andre skaldyr. Interessant smag opnås, hvis kagen med fyld bagt i ovnen. Hertil kommer, kan de blive fodret, og bare sådan, som brød, med saucer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.