SkønhedHår

Solsikkeolie til hår

Behandling Hair Oil har altid været en af de mest populære skønhed ritualer. Lad i dag være tilgængelige et stort antal af alle former for kosmetik, hår tonic olie fortsætter med at bevise sin effektivitet.

Solsikkeolie til hår - næsten uundværligt værktøj i kosmetologi. Og bemærkelsesværdigt, gentage det i det byggede miljø vil ikke fungere. Så det er meget vigtigt naturlighed. Når du køber værktøj, som omfatter enhver olie, skal du sørge for at sikre, at det er naturligt. I kosmetik er mest almindelige mineral solsikkeolie for hår. Og det er et produkt af olieraffinering planter. Det betyder ikke tillader huden at ånde, tilstopper porerne.

Treat hår olier kan være, når de er alvorligt beskadiget, sidder løst eller vokser langsomt. Hertil kommer, solsikke olie for hår er uundværlig i tilfælde af meget tyndt hår og skør af natur. Hvis det handler om dig, lave en maske af olie varer mindst 6 timer og helst hele natten.

Behøver kun at tilføje i olie vitamin A og E (et par dråber). De er frit sælges i ethvert apotek. Blandingen havde en større effektivitet, det kan opvarmes. Bare ikke for meget, selvfølgelig. Du ønsker ikke problemer med håret for at tilføje flere og brændt hud?

Påfør olien på hovedbunden og håret, wrap alt med plastfolie og wrap hoved med et håndklæde. Dette vil øge sauna effekt. Denne maske kan gøres selv på beskidte hår. Selv om der er uenighed om dette. Der er fagfolk, der mener, at olie på den beskidte hår ikke kan fordeles jævnt, og dermed vil ikke være i stand til at trænge til rødderne.

Men det er nødvendigt at lytte til de argumenter og dem, for at forårsage olie til uvaskede hår:

1. Alle ved, at jo oftere vasker dit hår, jo mere skadeligt er det for dem. Det er klart, at vaske mit hår efter forureningen er nødvendig. Men også for at vaske masken ... Det er for meget hår skade.

2. sebum ikke forstyrrer olien til at trænge ind til rødderne. Faktisk til solsikkeolie, samt enhver anden grøntsag, relateret sebum, og det er derfor opfattes normalt

3. Olien absorberes meget bedre på tørt hår. Husk dog, hvad der sker, hvis kast olie på vandet. Film vises. Og at vi ikke har brug for. På tørt hår olie er fordelt og går meget bedre.

Når du anvender masken på dit hår, være særlig opmærksom på rødderne. Grundigt massere fingrene. Så fordeler den resterende olie på håret længde. Sørg for at smøre de tips, vil det give dem glathed og glans.

Når skylles ud af håret olie, anvende en balsam eller balsam. Men du kan undvære dette trin. Faktisk solsikkeolie for hår i sig selv giver en god kondition effekt. Så kam hår er ganske enkel. Mens alle tilfælde er individuelle og skal sørge for at prøve alle de muligheder for at finde ud af, hvad der er bedst for dig.

Vide, hvad at vaske hår fra olien kan være meget svært. Og selv hvis du føler, at de helt vaskes i et par timer, du kan se dem, hvis nusset udseende. For at undgå at det sker, skal du bruge en mild shampoo og skyl dit hår med eddike fortyndet i vand.

Hvis du har en meget, meget tørt, porøst og skadet hår, kan du anvende olie på nyvasket og stadig lidt fugtigt hår. Eller endda bruge det som et værktøj, der ikke kræver skylning. Men bedre, selvfølgelig, til dette formål er ikke egnet vegetabilsk olie til hår og en mager olie såsom mandel, jojoba og vindruekerneolie.

Du kan kombinere begge muligheder. Så gælder dig olien på dit hår inden vask dem, og efter en lille smøre kun tips og vil ikke vaske midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.