HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan til at vælge en pumpe til brønden?

At arrangere levering af et landsted med vand er næsten umuligt uden brug af en pumpe. I dag er der forskellige modeller og typer af udstyr til pumpning og væskeindtag.

Først og fremmest, når de vælger et produkt bør være opmærksomme på en centrifugalpumpe til afhøring. Der er overflade arter, som er monteret på overfladen af vandet og således producerer væskeindtag fra brøndene og brønde. Disse enheder er meget almindelige, de er også kaldet vortex. Sådan en pumpe til brønden har et simpelt princip.

Anbragt inden i huset en motor frembringer rotation af løbehjulet, der skaber en tynd miljø, der tilvejebringer sugning af væske og dets bevægelse til outputenhed. At forhindre vandstrømmen mellem motoren og løbehjulet tillader anvendelse af kirtlen.

Centrifugalpumpe til brønden producerer en bred vifte af magt og dermed produktiviteten. Denne egenskab er meget vigtig og bestemmes af mængden af væske flyttes afhængig af dybden af sug per tidsenhed, for eksempel en liter per time per liter per minut. Det viser sig, jo dybere er spejlet af vand i brønden, den sværere at betjene pumpen, jo mindre hans præstation.

At købe en centrifugalpumpe til godt, skal du tage hensyn til, at han er i stand til at løfte væske fra en dybde på ikke mindre end 8 meter.

Ellers vil støtten komme dykkede skrueklemmer enhed. Denne udførelsesform er dyrere, men pålidelige. Du kan købe en billigere model - dykpumpe til vanding af vibrationer-typen, for eksempel "bæk". Denne anordning gør det muligt at løfte vand fra 50 meters dybde.

Om nødvendigt signifikant hoved af vand til vanding eller vand, er det bedre at bruge overfladisk centrifugal anordning, som er endvidere udstyret med en slange og en kontraventil. Denne struktur skal sænkes ned i brønden ventil. Efter hun ringer væske den er forbundet til indgangen af indretningen. for brønden pumpen skal også fyldes med vand for at forhindre vandslag og skader på apparatet. Efter at den er optaget i netværket.

Spændet fik også en automatisk vandforsyning station, som kaldes hydroforer. Indretninger forbundet til borehullet eller brønden og udføre udbud og stigning af vand i en automatisk tilstand, hvor vandglasset bør være mindre end 8 meter. Denne pumpe fungerer godt i en lufttæt lukket system.

Med andre ord, når forskellen i trykket opstrøms og nedstrøms kontakt forekommer, og udfører udstødning af vand fra udløbsdysen i fluid position sampling. Det viser sig, at når vandhanen i huset er lukket, er pumpen hvile og er i standbytilstand. Hvis for hanen, så er det straks vandet begynder at flyde, og enheden er tændt og producerer injektionsvæsker i en speciel ekspansionsbeholder. Således det indtryk, at huset er forbundet til vandforsyningen i byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.