ModeShopping

At vælge den rigtige læbestift

Blandt kvinder, der er få sådanne, der ikke bruger kosmetik, især dekorative. selv de anerkender dog, at uden læbestift er næsten umuligt at gøre. Årsagen er, at der ud over deres dekorative funktion, men også udfører og hygiejnisk. Virksomheden beskæftiger mere psykologiske aspekt: mænd ubevidst mere tilbøjelige til at være opmærksomme på de af mere retfærdig køn, som farvet hans læber. Det kan konkluderes, at læbestift - det er en slags standard for kvindelige tiltrækningskraft.

Valg af denne type kosmetik, bør styres ikke kun farve, men også de funktioner, læbestift vil udføre, fordi som det er blevet sagt, er det også et middel til hygiejne. Køb det i butikkerne normalt makeup, men du kan finde dette værktøj og på hylderne i apoteker - vi taler om chapstick. Derudover kan du bestille kosmetik på internettet i bytte for køb af et andet antal koder Halens, det er en dejlig bonus for kunderne!

Der er nogle generelle retningslinjer for at vælge en læbestift. Først og fremmest, det er datoen for fremstilling og udløbsdato. Sammensætningen af den kosmetisk præparat omfatter forskellige fedtstoffer og andre organiske tilsætningsstoffer, dog år sådant præparat ikke kan lagres. Typisk, producenter tilføjer bivoks, takket være det holder læbestift på huden af læberne et tyndt ensartet lag. brugte voks opnået fra den brasilianske håndfladen især til følsom hud.

Olier kan også være forskellige, er det oftest lanolin eller ricinusolie, samt mineral og vaseline. Det er bedst, hvis det er en del af amerikansk olie med tilføjelsen af denne læbestift vil være saftige lyse farve. Huden på samme tid og modtaget pleje fabrikanter tilføje vitaminer, kollagen og andre nyttige tilsætningsstoffer. Andre nyttige tips til at vælge makeup du kan læse her på internettet.

Funktionerne i en god kvalitet læbestift - det er en endnu farve, ingen klumper, drypper, beskyttelse og fugtgivende læber. Dette kosmetisk produkt er af flere typer. Vedvarende lang tid tager efter påføring på læberne, ikke skylles med vand, har en lys mættede farver, lange bevarer den blanke overflade. Dette opnås ved at danne en del af voks og komponenter vandfaste. Denne læbestift påføres fedtfrit tørre læber. Det er vigtigt, at på læberne ikke fik fedt fra mad. Matte læbestift giver læberne en særlig mystik, det er særligt fordelagtigt at se på de fyldige læber. Den består af pulver og en forøget mængde voks. Satin læbestift er bedst at vælge dem med tynde læber, fordi det visuelt forbedrer dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.