ComputereSoftware

Betinget formatering i MS Excel - en lidet kendt side af den populære regneark

Familien af kontorprodukter Microsoft Corporation i henhold til Excel navn er en serie af kraftige regneark processorer er meget populære både for almindelige pc-brugere og specialister smal profil, for hvilken denne kraftfulde sæt softwareværktøjer lange er blevet et uundværligt værktøj i arbejdet med matematiske, grafik og andre statistiske data.

Denne software produkt er en informations-teknologi er designet til professionel behandling af store datasæt. Excel giver dig mulighed for at automatisere og klart formalisere gennemførelsen af en bred vifte af tilsvarende beregninger, samt at gøre behandlingen af numerisk og tekstinformation i store mængder.

For eksempel for at udføre hurtig, præcis og effektiv analyse af finansiering, indkomstskatter mv Nøglefunktioner i denne kraftfulde software har længe været godt undersøgt af alle interessenter. Men Excel har en masse hemmeligheder og tricks kendte kun til en snæver kreds af specialister. En af disse hemmelige partier er betinget formatering. Denne funktion giver en meget bred vifte af usædvanlige egenskaber.

Værktøjet, kaldet "betinget formatering" gør det muligt at opnå et ekstremt interessante resultater og en fantastisk visuel oplevelse kedeligt datasæt. Muligheden for at anvende denne funktion til at løse forskellige problemer og er meget forskellige. Betinget formatering gør det muligt at indføre en vis celle format i henhold til indholdet, når forudbestemte betingelser. Denne type formatering er praktisk og yderst klar i at analysere store datasæt.

Betinget formatering til Excel, uden overdrivelse, er et kraftfuldt værktøj, der åbner hidtil usete muligheder for at arbejde med regneark og giver mulighed for et nyt syn på den vifte af tørre tal. Særligt imponerende denne usædvanlige lejlighed til at se på alle mulige præsentation papirer. Betingede formater gør det nemt at finde forskellige undtagelser, distraherende fra de overordnede serier data. Vigtige tendenser er heller ikke forsvinde fra analytikerens opfattelse. Dette kan være særdeles nyttig i behandlingen af statistiske data. Betinget formatering i Excel 2007 har nogle interessante avancerede funktioner, såsom farveforløb, forskellige skygger datalinjer, specielle ikoner, der føjes til cellerne og gør det muligt hurtigt spore kommunikation mellem de forskellige indikatorer.

Brug betinget formatering er også meget enkel - blot et par klik med musen. Lad os sige, at du opretter en tabel i visse celler, der indeholder nogle parametre. Du er nødt til at ændre celle fill farver i overensstemmelse med ændringen af numeriske dataværdier, der er indeholdt i dem. For eksempel, hvis cellen indeholder et negativt tal, vil det automatisk fylde farve er rød, og hvis positiv - grøn.

For at gøre dette, bare nødt til at bruge menuen "Format", klikke på elementet, hvor "Betinget formatering". I denne celle, som er nødvendig for at indstille det ønskede format, bør det fremhæves. I dialogboksen "Betinget formatering" skal du angive en situation, hvor cellen og ændre farven på din fylde. Med knappen "Format" af samme dialogboks til at beskrive det ønskede udseende.

Hvis du har brug for at ændre formateringen af en celle til en anden, afhængig af de data, så er det nødvendigt at ty til den "formel" af den venstre drop-down listen betingede formater. Afstanden mellem cellerne betyder ikke noget. Formlen kan også være en hvilken som helst: selvom beregningen af statistisk signifikans, selv om værdien af afskrivning. For eksempel, hvis du ønsker at, når cellen A1 er et multiplum af fire, den specifikke celle eller flere celler erhvervet en gul fyld, så som betingelse, indtast følgende formel: "= MOD (A1, 4) = 0." Brug derefter "Format" knappen for at angive den ønskede fyldfarve. Videre ved at kopiere og indsætte formatering overføres til den ønskede celle eller område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.