SkønhedHudpleje

Som for ugen for at slippe af med acne: effektive metoder og anbefalinger

I modsætning til populær tro, acne i ansigtet påvirker ikke kun teenagere. Ligheden af teenage acne kan være blot et par dage plettet hud som følge af hormonelle forstyrrelser, psykisk stress, spise usunde fødevarer eller vedrørende held matchede kosmetik. Hos kvinder, kan dette problem indvarsle begyndelsen af præmenstruelt syndrom. Men hvis denne irriterende skønhedsfejl gå væk af sig selv, i alle andre tilfælde, folk vil før eller senere er indstillet til det samme spørgsmål: hvordan i en uge for at slippe af med acne, ikke at skamme sig foran kolleger eller klassekammerater? Hvordan til at returnere huden et sundt udseende?

Du kan naturligvis for at opleve de udråbt eller dyre kosmetiske produkter apotek salver. Eksperter anbefaler dog, at prøve mindst en af de opskrifter på naturkosmetik og traditionel medicin. Vi tilbyder en række af de bedste måder at bekæmpe overfladefejl uanset deres grundlæggende årsager - vælg den, du synes mere tilgængelige og effektive end andre. Efter at have læst følgende metoder, vil du lære alt om , hvordan man kan slippe af bumser på dit ansigt i en uge, og måske, bare for et par dage.

is

Ice - en af de mest billige, tilgængelige og enkle midler til at fjerne acne. Naturlige kulde reducerer synligt rødme, hævelse og lindrer effektivt behandler inflammation af huden. Desuden har mange mennesker bruge almindelige isterninger til at bringe huden i tonen. Kølighed giver god blodforsyning og indsnævrer de forstørrede porer. Daglig aftørring ansigtet med isterninger giver tid til at fjerne urenheder og overskydende talg, for ikke at nævne det faktum, at hvis du bruger denne metode vil du forstå fra deres egne erfaringer som en uge for at slippe af med acne uden problemer og finansielle omkostninger. Det kan anvendes ikke kun blokke, men også knust is - som du foretrækker.

For at slippe af med acne is pre-pakket ind i et lille stykke stof og derefter anvendt på det angrebne område af huden. Koldt omslag fat i et par minutter, derefter midlertidigt fjerne det og gentage proceduren igen.

citron

Ingen mindre effektive midler til bekæmpelse af irriterende udslæt er rig på C-vitamin citronsaft. Det tørrer hurtigt acne. For at eliminere hud mangler, er det meget vigtigt at bruge frisk juice (en, der er solgt i flasker, indeholder skadelige konserveringsmidler). Nyttige flydende kan anvendes på to måder:

 1. Dyp en ren vatrondel friskpresset citronsaft og gnid de bumser hver aften før sengetid.
 2. Bland spiseskefuld citronsaft med en teskefuld kanel pulver og anvende det resulterende materiale i problemfeltet natten over. Om morgenen vaske dit ansigt grundigt med varmt vand. Denne metode kan ses som en god demonstration af, hvordan en uge for at slippe af med acne, men det skal erindres, at det ikke er egnet for folk med følsomme eller meget tør hud.

Tea tree olie

Tea tree olie har længe været kendt for sin helende og anti-inflammatoriske egenskaber. Det er ikke overraskende, at det klarer med symptomer på hormonel ubalance. Den antibakterielle effekt af olie bidrager til at bekæmpe bakterier, der inficerer huden. Derudover kan det anvendes sikkert til at komme af de såkaldte sorte pletter.

 1. Du skal blot lægges i blød et stykke vat i den rene tea tree olie (sørg for, at sammensætningen ikke var angivet ekstra ingredintov) og tørre dem med en udslæt af jord. Vask dit ansigt efter 15-20 minutter.
 2. Hvis du først tog en flaske af naturlige olier og kan ikke forestille mig, hvordan en uge for at slippe af med acne med absolut effektivitet, kan du prøve følgende metode. Tag en spiseskefuld terapeutisk gel fra aloe vera og bland det med et par dråber tea tree olie. Påfør blandingen på bumser, pletter og eventuelle uregelmæssigheder. Lad i 20 minutter, skyl derefter.

Ak, er dette værktøj også ikke anbefalet til brug i mennesker med følsom hud.

tandpasta

Utroligt, men den mest almindelige tandpasta, uanset mærke og producent, det er en fremragende våben mod acne. Dens effektivitet øger flere gange, hvis vi bruger det efter aftørring ansigtet med is. Selv teenagere vil slippe af teenage acne i en uge, hvis det skal følge retningslinjerne nedenfor.

Til acne behandling tager kun almindelig hvid pasta, som gel er ikke egnet til dette formål.

 • Anvende nogle pasta til det problematiske område af huden før sengetid.
 • Om morgenen vaske dit ansigt med vand - og du vil mærke en betydelig forbedring i hudens udseende.

Om ønsket kan proceduren gentages hele dagen. Bare husk, at tandpasta bør forblive på bums i mindst en halv time.

damp

Par som sådan er nyttig for huden på alle måder, men dens effektivitet er særlig mærkbar i behandlingen af læsioner. Den vigtigste funktion af damp er, at det åbner tilstoppede porer og tillader huden at ånde ordentligt. damp procedurer vil ikke kun hjælpe til at forstå, hvordan man kan slippe af acne i en uge, men også for at forhindre ophobning af talg, snavs og bakterier i porerne.

 • Fyld en stor gryde eller skål med varmt vand og hold den over ansigtet af damp i flere minutter.
 • Skyl dit ansigt med varmt vand og dup tør med et stykke køkkenrulle og dup, derefter anvende en fugtighedscreme indeholder ingen olier.

hvidløg

Hvidløg har unik antiviral, svampedræbende, antiseptiske og antioxidant egenskaber, som forudbestemmer dens høje effektivitet i bekæmpelsen af hud mangler. Hvis du ønsker at vide, hvordan man kan slippe af med acne i 1 uge og glemme alt om problemet med udslæt, prøve følgende opskrift:

 • Skær en frisk fed hvidløg i to halvdele.
 • Gnid bumser og efterlade en halv fed hvidløg saft i blød i fem minutter, vask derefter med varmt vand.
 • Gentag flere gange om dagen.

Spise en frisk fed hvidløg om dagen giver dig mulighed for at rense blodet og dermed slippe af med mange hudproblemer. Imidlertid bør det erindres, at overdrevne afhængighed dette produkt kan føre til fordøjelsesbesvær.

honning

Honning er kilden til naturlige antibiotika, accelererende helingsprocessen og forebyggelse af smitsomme sygdomme.

 • Påfør lidt honning på en ren vatrondel, anvende det direkte på problemområdet og lad for en halv time.
 • Nå vaske dit ansigt med varmt vand.
 • Gentag denne procedure flere gange om dagen.

Hvis du har prøvet mange forskellige opskrifter og stadig ikke ved, hvordan man kan slippe af acne i 2 uger, lave en pasta af honning og kanel. Andelene kan tages vilkårligt. Pastaen anvendes på områder med udslæt sengetid. I morgen skal du grundigt vaske dit ansigt med koldt vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.