FinanserFast ejendom

Salg af et værelse i en fælles lejlighed: nuancerne i proceduren

Ved første øjekast ser det ud til, at spørgsmålet: "Hvordan er salget af et værelse i en fælles lejlighed nu udført?" - har mistet relevans, da denne type boliger kan betragtes som en sovjetisk overlevelse. Måske er det delvis sandt, men i russiske byer er mange familier tvunget til at hylle i små værelser i den gamle boligmasse. Desværre er boligproblemet i vores land meget akut. Det er derfor, at at sælge et værelse i en fælles lejlighed er af interesse for mange borgere, da der altid er en køber til et sådant hjem. Hver af entreprenørerne forfølger sine egne mål: Enhver er træt af at vandre rundt i den lejede lejlighed, og nogen har fundet mulighed for at købe mere rummelige palæer. Under alle omstændigheder må vi ikke glemme at sælge et værelse i en fælles lejlighed er en generel procedure, der tager meget tid og kræfter. Det indebærer dog nogle vanskeligheder, men denne kendsgerning bør ikke afholde den potentielle sælger.

Nabolagsproblem

Salg af et værelse i en fælles lejlighed begynder med løsning af problemet med naboer.

Faktum er, at hvis du besluttede at sælge "meter" i en fælles lejlighed, er prioritetsretten til at købe din ejendom tilhørende dem. Uden at overholde denne betingelse vil det være ulovligt at sælge et værelse i en fælles lejlighed. Samtykke fra naboer til transaktionen, som ejeren af ejendommen kan og ikke modtager, men det er blot forpligtet til at informere om det. Det bemærkelsesværdige er, at tredjepart tilbydes de samme betingelser for køb og salg som den afviste nabo. Med andre ord, at overstate omkostningerne ved boliger for at forsikre mod sagen, hvis aftalen bryder, vil det ikke fungere.

Selvfølgelig er besværlig forretning salg af et værelse i en fælles lejlighed. Afvisning af naboer i praksis er ikke så let, fordi det i nogle tilfælde ikke er muligt at finde dem (nogen har ikke boet i byen i lang tid, nogen har flyttet til et andet område). Det sker ofte, at alle naboer er på plads, men de ønsker ikke udseende af en ny lejer: det er almindeligt for fremmede at behandle os med mistanke. Denne adfærdstaktik vælges oftest, hvis der er salg af et værelse i en fælles lejlighed i Moskva.

Mange er bange for, at en person med en kriminel fortid eller en ubalanceret psyke vil leve ved siden af dem.

Hvordan man indstiller rumsejere

Hvis du er fast besluttet på at sælge et værelse i en fælles lejlighed, så skal du bestemme listen over personer, der ejer boligkvarteret ved siden af dig.

Først skal du søge henvendelse til Rosreestr, hvor du udfylder ansøgningen og betaler statens pligt til at give oplysninger. Svaret skriftligt vil du modtage omkring fem dage.

Hvad skal man gøre næste

Efter at have installeret alle ejere af lejligheder beliggende i dit hjem, skal du sende dem et brev med et forslag om at købe din ejendom med angivelse af yardage, levevilkår og pris. Beslutningen til dine naboer tager en hel måned.

Hvis du i slutningen af denne periode ikke modtager et svar, kan dette betragtes som en afvisning af transaktionen.

Afslutning af transaktionen

Når ovenstående formaliteter er opfyldt, kan du enten kigge efter en køber eller en transaktion (hvis køberen er fundet).

Glem ikke, at alle ejendomshandler er underlagt statsregistrering, som udføres af medarbejdere i Regalata. Det er nødvendigt at indsamle en bestemt pakke med dokumenter for at salget skal legaliseres. Det skal også huskes, at hvis den nye ejer overtræder normerne for vandrerhjemmet, har naboerne ret til at udfordre transaktionen. Det er derfor, at køberens valg skal næres så alvorligt som muligt.

Liste over dokumenter

Så vi har nået den sidste fase af en sådan transaktion som salg af et værelse i en fælles lejlighed. Dokumenter for sin kommission bør udarbejdes på forhånd.

Først skal du have et pas. For det andet skal du indsende et dokument, der bekræfter, at ingen i værelset, der sælges, er registreret. For det tredje skal du give kopier af registrerede breve, som du adresserede til ejerne af lejligheder beliggende i nabolaget. Derudover skal du have et dokument fra forbindelseskontoret om, at postadressen er gennemført. For det fjerde skal du indsende titeldokumenter for boligareal, et uddrag fra BTI og en kadastralplan for ejendomsobjektet.

Nuancer af transaktionen

De fleste af vanskelighederne opstår i den indledende fase af salg af et værelse i en fælles lejlighed, når det er nødvendigt at meddele naboer skriftligt om deres hensigt at indgå aftale. Hvad hvis for eksempel Ivan Ivanovich døde, og hans slægtninge endnu ikke ervervet? Vent, indtil de vises - ikke den mest egnede løsning på problemet. Optimum vil gælde for retten til at anerkende rummet som ejerfri ejendom. I løbet af sagen vil de helt sikkert blive fundet, og situationen vil blive løst.

Naboer reparere forhindringer

Som allerede understreget, er der ofte situationer, hvor naboer bevidst hindrer transaktionen og ignorerer den skriftlige meddelelse. Under alle omstændigheder vil dokumentet blive mærket "Afslag på at modtage", hvilket vil være et bevis på, at transaktionen er anmeldt.

Hvis naboerne er særligt optaget af svaret, og du ikke har tid til at vente en hel måned, kan du fortsætte som følger: Formaliser transaktionen ikke som et købs salg, men som en gave, ikke glem at få penge fra køberen før det. I dette tilfælde kan du spare tid.

Husk at sælge et værelse i en fælles lejlighed er en temmelig besværlig procedure, og du bør forberede dig på forhånd: så vil det tage mindre tid og kræfter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.