TravelingHoteller

El Mouradi El Menzel (Djerba): beskrivelse af hotellet, ratings

Vores artikel kan interessere de turister, der planlægger at bo i Tunesien. I de senere år har de resorts i landet blevet ret populært på grund af rimelige priser og god kyst. Som god mulighed kan være et budget ferie hotel i El Mouradi El Menzel Djerba.

Lidt af dette hotel

El Mouradi El Menzel Djerba ligger på østkysten af Djerba, i et roligt og fredeligt område, fire kilometer fra byen Aghir, seks kilometer fra byen Midoun og i toogtyve miles - fra hovedstaden Houmt Souk ø. Turister kommer til hotellet ikke vil være vanskeligt, da afstanden fra Djerba lufthavn omkring 28 km.

Komplekset er fokuseret ikke blot på en familie ferie, men også for aktive unge, så der kan være en god ide at lade folk i helt forskellige aldre.

El Mouradi El Menzel Djerba er populær blandt turister på grund af sin placering, fordi bygget på kysten. Hertil kommer, at hotellet hører til den kategori af økonomi-klasse værdi. Som regel hvert hotel har sin egen bedømmelse, baseret på forholdet mellem "pris-kvalitet". Så denne indikator i komplekset El Mouradi Djerba Menzel - 8,6, hvilket indikerer en rimelig god niveau for en fire-stjernet etablissement.

Det er værd at bemærke, at hotellet er det perfekte rejsemål for dem, der søger at bryde væk fra byen stress og jag og tilbringe noget tid i skødet af karakter. Hvert år, hotellet modtager mange gæster, som komplekset har imponerende dimensioner. I alt har hotellet 670 lejligheder.

Hotellet blev bygget ved havet i en malerisk park i 1971, og i 1998 renoveret. Hans nuværende areal på 33 hektar.

Værelser

El Mouradi El Menzel Djerba tilbyder værelser i forskellige kategorier, men fordi det kan udvælge de bedst egnede option vacationers med forskellige finansielle kapaciteter. Alle lejligheder har et moderne design og en balkon med en enestående udsigt over havet og stedsegrønne park.

Værelserne er tilgængelige ikke kun i hovedbygningen, men i en bungalow på det område af parken området. Hotel tjenester og faciliteter - følgende værelseskategorier:

  1. Standard værelse. Apartment størrelse er 22,8 m. Værelserne er udstyret med centrale klimaanlæg, minibar (fyldes efter anmodning af turister), pengeskab, hårtørrer, telefon.
  2. Juniorsuite har et stort område (35 m.). Rummet er opdelt i sovende og levende område.
  3. Havudsigt - standard værelse med havudsigt.
  4. Superior værelse er 22 m firkantet område. Lejlighederne ligger i hovedbygningen.
  5. Bungalow Room - Dette værelse ligger i en bungalow på stedet. I sådanne lejligheder kan rumme vacationers, der foretrækker at være omgivet af natur langt fra stress og jag.

Alle værelser har lignende udstyr. Prisen inkluderer ikke room service, er det betales særskilt. Hotellet har lejligheder til handicappede og tilstødende værelser. Kæledyr nægtet.

Hotelfaciliteter

El Mouradi Djerba Menzel 4 * (Djerba) har en god infrastruktur og tilbyder parkering på stedet, billeje, valuta varmeveksler, butikker, vaskeri, frisør, vaskeri, computerrum. Udnyt gratis trådløs internetadgang kun i lobbyen. Lejlighederne skal betales for internettet.

Fitness center

Tunesien er ikke kun kendt for sine fantastiske strande, men også de mange spa og talassotsentrami. Især en masse af lignende institutioner i Djerba. Undtagelsen er ikke, og El Mouradi Djerba Menzel 4 * (Djerba). Afslappende i komplekset, kan du bruge din fritid ikke kun opholde sig på havet, men også sundhedsmæssige behandlinger i spa. For turister: sauna, tyrkisk bad, jacuzzi, dampbad og massagebehandlinger. Udgifterne til spa-behandlinger er ikke inkluderet i indkvartering og mad, men fordi de er betalt separat.

Spisning på hotellet

El Mouradi Djerba Menzel 4 * arbejder på systemet All Inclusive, der tilbyder gæsterne en buffet i hovedrestauranten. "All inclusive" antyder værelse måltider, herunder snacks og absolut alle lokale drikkevarer (alkohol, te, juice, vand, drinks, øl, cocktails, likør). Ud over de vigtigste faciliteter, hotellet har også fire restauranter a la carte:

  1. Guellala.
  2. L Oliver - en restaurant med en terrasse med udsigt over poolen.
  3. Les Fruits D eller - du kan besøge efter aftale.
  4. Calypso tilbyder en smag bøf menu.

Hotellet har også syv barer. Hovedmenuen medtager etablering retter til vegetarer.

Sport & Entertainment

El Mouradi Djerba Menzel 4 * har flere udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er fyldt med frisk vand, og den anden - havet. Hertil kommer, at i et køligere tid til gæsterne en indendørs swimmingpool. For forretningsrejsende tilbyder hotellet et business center, som har fem mødelokaler af forskellig størrelse og kapacitet.

Gæsterne kan spille volleyball, basketball, billard, dart, tennis, bordtennis, minifodbold, minigolf. Hertil kommer, at hotellet har en thalassoterapi center, hvor turister kan besøge svømmehallen med havet opvarmet vand, fysioterapi, massagebruser og massage. Syv kilometer væk er den berømte golfbane "Djerba".

Komplekset har en underholdning team, der tilbyder dagtimerne og aften fritidsaktiviteter. For børn, har hotellet en legeplads, miniklub, børnepasning (ekstra gebyr), swimmingpool.

hotel strand

El Mouradi Djerba Menzel (Djerba) har sin egen strand med en sandet overflade, som ligger i nærheden af hotellet. Coast udstyret med liggestole og parasoller, hvis anvendelse er inkluderet i prisen på mad og overnatning. Men badehåndklæder er udstedt mod kaution, der returneres, når de forlader turisterne.

Lidt om den udvej

Vi har allerede nævnt placeringen af El Mouradi Djerba Menzel (Djerba). Djerba - Tunesien, mere præcist, dens sydligste punkt. Øen har et areal på 538 kvadratkilometer., Og dens kystlinje strækker sig et hundrede og tyve kilometer. For at komme til udvej på to måder: med færge fra fastlandet (turen tager omkring ti minutter), eller med fly til den internationale lufthavn i Djerba.

Øen har en lang historie, nu bare ikke, hvem der åbnede sin første, men antyder, at kreditten tilhører fønikerne. I mange århundreder, Djerba ejet af romerne, Karthago. I øjeblikket er øen betragtes som den vigtigste fiskeri center i hele landet. Den vigtigste havn på øen er hovedstaden Houmt Souk. I sine restauranter, kan turister nyde de friskeste og mest lækre fisk og skaldyr. Djerba er undertiden kaldes Mediterranean Tahiti på grund af de endeløse sandstrande vaskes af det varme vand. Øen er opbygget med moderne hoteller takket være det fremragende klima. Hav nær dens kyster er altid varmt og har ingen væsentlige temperatursvingninger, så på de lokale strande du kan svømme og solbade i løbet af hele året. På den ene side, turist livet på øen er ikke så aktiv, snarere end på fastlandet, på den anden side, kan gæsterne nyde rene strande og havvand.

I Djerba fusionerede kulturer af forskellige folkeslag, for eksempel et antal muslimer lever fredeligt jøder. Øen er meget smuk. Dette er absolut ikke et øde sted, tværtimod, der gror et stort antal oliventræer fordi der på Djerba mange underjordiske kilder. Og i de sydvestlige del strækninger skyggefulde sumpet terræn. Det er her, du kan se store flokke af flamingoer, egrets, måger.

lokale attraktioner

Hvis du bo på El Mouradi Djerba Menzel 4 * (Tunesien), så bør du helt sikkert se de mest interessante steder på øen. Selvfølgelig kan vi ikke sige, at Djerba - er centrum for alle seværdigheder i Tunesien, men dens smukke steder her er, kan de ses i mellem en badeferie. Hvert hotel har sin egen turistguider, der tilbyder standard udflugtsprogrammer (priserne er billige, kan ikke kaldes). Dog kan de fleste af de attraktioner nås med taxa, offentlig transport eller en lejet bil. Fordelen ved uafhængige rejse er evnen til at berolige og tøvende visning af lokale skønheder, som ikke er i grupperejser.

En række attraktioner ligger i Houmt Souq, beliggende i den nordlige del af øen. Det er interessant at gå langs gaderne, for at se ind i de lokale butikker og markedet. De endeløse labyrint af byen, kan man se tre historiske moskeer.

På kysten nær byen er der en fæstning af Borj el-Kebir. Når det har været befæstning, og nu minder os om fortidens storhed.

Den største attraktion på øen er El Ghriba synagoge. Det er den ældste synagoge i hele Afrika. Det er et sted for tilbedelse af jøder fra hele verden. Det ligger nær landsbyen Riyadh.

El Mouradi Djerba Menzel: anmeldelser

Opsummering diskussionen, helt sikkert ønsker at diskutere de anmeldelser på ferie på dette hotel. Komplekset ligger i en temmelig store og smukke grunde. En af fordelene er dens placering på kysten. Selve hotellet er placeret væk fra bosættelser, plus eller minus, du beslutter dig. Hvis du er på udkig efter en rolig ferie ved havet, kan du godt lide El Mouradi Djerba Menzel 4 *. Ophold tilbydes i dette hotel har en meget rimelig pris, og vil være en perfekt budget ferie.

Værelserne er ikke nye, men er udstyret med kvalitets møbler og arbejder VVS. Selvfølgelig, lejlighederne er behov for ajourføring, men deres tilstand er helt acceptabelt. Alle af dem er rummelige nok. Hver dag maids rengøre værelser og ændre håndklæder. Ved at rense karper kan ikke. Men med håndklæder undertiden var der en hage. For eksempel kan de afhente om eftermiddagen og om aftenen for at bringe nyt.

Personalet er meget venlige og god i receptionen lodge hurtigt (2-3 minutter, og nøglen er allerede i dine hænder). Sommetider mærkbar langsomme arbejdere, men det synes at være deres funktion.

Dining: anmeldelser

Der lægges særlig vægt på ernæring ønsker at El Mouradi Djerba Menzel. Svarene om ham den mest positive. Ferierende er fuldt ud tilfreds med sin kvalitet og variation. Ved indgangen til den største restaurant er altid fuld af vand køligere. Morgenmaden omfatter ost, pålæg, grøntsager, æg, korn, pandekager, yoghurt, croissanter og andre kager, alle former for side retter (blandt dem der og korn), en omelet.

Til frokost, er der bestemt et bord med frugt, slik, desserter, is. Alt dette kan tages uden restriktioner. Også være sikker på der er supper, side retter, kalkun, oksekød, fisk, kylling. På gaden i løbet af dagen er altid kogt pizza.

Til middag er der også grillretter, mange salater og snacks, opdaterede sortiment af desserter. Utrolig velsmagende chokolade mousse af en lokal kok. Restauranten er nok plads til alle gæster, selvom hotellet og store. Aldrig set køer og folkemængder. Hertil kommer, en udendørs terrasse, hvor du også kan sidde med ved bordet. Tjenerne er hurtige og adrætte, og for tippet kan endda reserve favorit bord og dekorere det med blomster. Men Skålene vaskes ikke særlig god. Men denne misforståelse korrigeret hurtigt, når du besøger hotellets ledelse til den næste test.

udflugter

Ifølge turisterne, det omkringliggende område er ikke noget særligt at se på. Men den næste der er en taxaholdeplads, så i fem minutter kan du få omkring byen nærmeste supermarked. Hotellet har sin egen guide, tilbyder en standard sæt af udflugter. Du kan bruge sine tjenester. Men ifølge erfarne vandrere, er det lettere at leje en bil på hotellet i et par dage, og rejste på det hele øen. Så sikkert være i stand til at se alle de seværdigheder og interessante steder. Stier i Djerba er meget god, men nu er de mange vejspærringer til militæret og politiet. Men turisterne, de er loyale, check dokumenter og frigivelse. Der er ikke noget problem.

Som for stranden, den er stor nok, og er i tæt nærhed af hotellet. Det har liggestole, parasoller og en bar. Beach har en blid skråning ned i vandet, hvilket er praktisk for børn. Nogle gange, på stranden er der alger, at personalet ikke altid straks fjerner. Men på hele kysten er rene og komfortable.

i stedet for en epilog

Hvis du planlægger at tage hele familien til Tunesien, kan El Mouradi Djerba Menzel godt passer dig til en afslappende ferie. Der er ingen stress og jag, der ligger i Sousse, men du er altid vil være i umiddelbar nærhed af de reneste hav. Da hotellet ligger i udtalelsen fra turister, er i overensstemmelse med forholdet mellem "pris-kvalitet", kan det klart anbefales til turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.