SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor knække læber.

En af grundene til udseendet af revner på læberne er deres tørring. I sådanne tilfælde skal du bruge alle mulige midler, herunder de mennesker, til pleje af huden på læberne. Eftersom crack læber er hovedsageligt på grund af påvirkning af eksterne faktorer, så er du nødt til at sørge for at minimere dem. Prøv også at fjerne den mekaniske belastning. Det gør dog ikke altid arbejde ud så let at slippe af med de revner. I nogle tilfælde er det nødvendigt at ty til professionel bistand. Men først er du nødt til at prøve dig selv at finde ud af, hvorfor revnede læber.

Oftest kan revner forårsage tørhed af huden på læberne. De optræder oftest om vinteren, fordi talgkirtlerne mangler, og som et resultat af virkningen af kold luft udenfor og tørre rum, huden på læberne bliver modtagelige for disse negative faktorer.

Ikke udelukket, og en allergisk reaktion på eventuelle kosmetik. I sådanne tilfælde, udseendet af læber reagerer bobler, pletter eller hævelse. Hvis en lang tid revnet læber i hjørnerne, og grunden til dette er ikke den eksterne virkning, kan en mulig tegn være en overtrædelse af fordøjelsessystemet. Hot, krydret og sure fødevarer kan også forårsage revner.

Mangel på vitamin A og B, samt overskud kan også føre til en lignende sygdom. Derfor er det nødvendigt omhyggeligt at analysere sammensætningen af brugte produkter.

Ofte sprukne læber fra at ryge, forlænget deres bidende. Også skadelig virkning på dem har sygdomme som herpes, candidiasis. Alt dette kan føre til kroniske sprækker.

Revnede læber barnet ikke er mindre end en voksen. Eneste grund ellers. Ud over de naturlige forhold i børn der bider alle, der er i din hånd, herunder penne og blyanter. I dette tilfælde kommer til at hjælpe børn chapstick eller tilsvarende salve.

Hvis revner vises periodisk på læberne og har en kronisk form, opkaldet til fagmanden uundgåelig. Infektionssygdom slimhindeskader af svampe eller bakterier kan forårsage revner. I dette tilfælde barnets behandling ordineret af en læge.

Hvis området sprukne læber få bakterier, kan revnen helbredelse blive forsinket. Det er vigtigt ikke at miste tid, da sygdommen kan blive umedgørlig og tage en kronisk karakter.

I sommer og vinter konstant har brug for at bruge specielle cremer og læbepomader. Og også nødt til at kommunikere klart forklare dit barn, hvorfor de ikke bør slikke og bide end at de står. Ofte nødt til at give barnet til at drikke, og det beløb steg i den periode af sygdommen. Prøv også at undgå udtørring af luften i rummet, regelmæssigt ventilere den.

Det er nødvendigt nøje at overvåge immunitet af barnet, en afbalanceret kost, god søvn. Du skal passe på sin tilstrækkelig udsættelse for frisk luft. Som følge af nedsat immunitet læbe herpes udsættes for stød, vil der uundgåeligt føre til en sådan sygdom som revner i læberne.

Ved det første tegn på læberne tørre barnet, er du nødt til at træffe passende foranstaltninger, som sprukne læber skyldes det faktum, at behandlingstiden ikke er startet.

I så fald, hvis sygdommen er nogen komplikationer, bør ikke ignoreres lægehjælp, fordi før eller senere stadig nødt til at bruge det. Hvis sygdommen går i en mere mild form, som supplement til hygiejnisk læbestift, hvilket er en god måde at beskytte mod de skadelige virkninger af miljøet, kan du ty til folkemusik retsmidler.

For at fugter læberne og fylde mangel på A-vitamin er godt smør. Honning gør en fremragende maske for dem. For at forhindre muligt at fremstille en blanding af en halv teskefuld bivoks og en skefuld olivenolie, og kakao. Alt dette er blandet i et vandbad.

Da læberne har en mere sart hud end for eksempel på ansigtet, brug af særlige midler drage omsorg for dem vil give læber en særlig skønhed og forlænge ungdommelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.