SkønhedHår

Lang Bridal Veil: funktioner, typer og den bedste kombination af

Det klassiske billede af bruden - en sne-hvid kjole på gulvet, ikke meget frodig, men ikke direkte, og en lang slør, hvor du kan vikle dig selv bogstaveligt talt fra top til tå. I dag er bryllupsklædningen er mest udbredt i katolske lande, da der er ingen andre steder i premium kvinders kyskhed og renhed. Hvis du er en tilhænger af klassiske strenge traditioner, vil du være interessant at se, hvad outfits, frisurer og tilbehør kombinerer en lang slør.

Hvad er det detaljerne i billedet?

Lang slør, bryllup, hvid - en vigtig tilbehør, som er fastgjort til brudens hår. Afhængigt af hvad han har længe det er monteret og indrammet som hoved og krop, er bestemt af sin stil eller se. Umiddelbart er det værd at understrege, at en lang slør - er den, der når op på mindst knæene eller dun endnu lavere. Det sker også, at dette tilbehør er længere end kjolen og dens fane stikker yderligere meter for bruden. Denne del af billedet som et symbol på ungdom, kyskhed, hengivenhed og skønhed. Det er derfor, det sker altid i hvid, undertiden broderet med blonder og dekoreret med hånd broderi. I sjældne tilfælde er bryllup slør kombineres med andre hår tilbehør såsom ring, stifter, perler eller bånd. Men for at disse eksperimenter kan lykkes, skal du have upåklagelig smag.

Lang Bridal Veil: typer og deres navne

Før du fortsætter til valget af dette tilbehør, defineret med formede brudekjole. Fata bør være velegnet til tilføjelsen i dens skygge (det sker, at kjolen ikke snehvide, og mælk eller har en lidt rødlig eller Peachy undertone). Desuden bør denne del af billedet passer i stil. Hvordan kan du vide, om dette tilbehør passer dit outfit? Hvordan identificerer man en stil slør og sammenligne det med den kjole?

"Waltz" model

For første gang i lang slør med samme navn dukkede op i Europa i det XVIII århundrede og er siden blevet solidt forankret i bryllup mode. I denne model hovedvægten er ikke på pomp stedet kvindelighed og elegance. Længden af et sådant slør knap brudens skinnebenet, så det kan dreje frit i dansen, der ikke er bange for at træde på eget påklædning (derfra navnet). Fata "Waltz" har et klassisk udseende, sat på den valgte hår fast eller ben, eller en smuk hårnål med diamanter eller perler.

"Kapel" model

På grundlag af en sådan "stram" navn, kan du gætte, at denne form for slør er præget af ekstrem strenghed og tilbageholdenhed. Længden af tilbehøret når gulvet, er det nogle gange overstiger røgfanen kjole længde. "Kapel" er ikke brodere mønstre, kniplinger og hånd-broderi. Dette slør er fast udelukkende usynlig og kun på udvalgte slicked hår. Denne model er valgt under samme strenge og kysk kjole, lavet i klassisk stil. De kan være lidt blusset, med bare skuldre og handsker. Men ingen pomp, pragt og lysstyrke. Billedet skal være tilbageholdende, feminin og elegant.

Fata "Katedralen"

Denne model har vi ofte set i amerikanske film, hvor bruden i ægteskabet kombineret med deres kære i domkirken. Generelt sløret har en standard struktur, kan den udstyres med lys eller -indtræk. Men særlig opmærksomhed bør rettes mod dens længde, der når næsten tre et halvt meter. "Katedralen" slør designet til helt at dække ansigt og krop, og som et resultat bruden bliver magen til Jomfru Maria. Denne model i princippet kombineres med noget tøj. Men præference er bedst til at give mere behersket kjole, feminin og let.

"Italiensk blonder" eller "Cathedral"

Den længste model, som kan nå op til fire meter i længden. Det skaber den mest smarte og luksuriøse måde, så du er nødt til at klæde og matche det. Det unikke ved denne slør ligger også i det faktum, at den er udstyret med en håndbroderet eller blonde. Kan fastgøres til denne lange slør flagrende hår, eller at henkastet indsamlet hår, hvoraf nogle er slået ud af bjælken. På denne måde, for at skabe den mest delikate, men samtidig luksuriøse billede af bruden. Et karakteristisk træk ved et sådant slør er også den type af fastgørelse. Det er ikke designet til helt at dække ansigtet. Dens øverste kant er fast i håret, og resultatet er en følelse af, at dette Delicate blonder er ved at "tømme" fra brudens hoved.

Fata og tal

Lidt af at bevæge sig væk fra emnet, så lad os bemærke et par vigtige punkter, tak, som måske nogle brude vil være i stand til at skabe den mest kultiveret og tankevækkende måde. For lang, for pompøse og rigt broderet mønstre ikke vælger, hvis bruden:

  • petite kvinde;
  • vinder størrelse "Plus";
  • slank, men har en meget curvaceous.

I sådanne tilfælde er det ønskeligt at foretrække sådanne modeller som "Kapel" eller "Waltz". Det samme er tilfældet med den meget kjole, stil skal være den samme som med et slør. Bust ser altid smagløst. Du må heller ikke glemme, at sløret er i stand til at afbalancere billedet. Hvis kjolen allerede er købt, og det er meget pompøse, rigt broderet med pailletter og sten, afhente under ham beskeden, elegant slør. Når outfit er meget lav nøgle, kan sløret være det vigtigste element i billedet.

Frisurer med lange slør til brylluppet: Er der nogen begrænsninger?

Konservative mener, at slør og hvid kjole - det er en klassiker, og det skal respekteres. Derfor bør hår ske i henhold til de traditionelle kanoner - det vil sige, at håret fastgjort til toppen eller på bagsiden og perfekt glattet. Faktisk alt afhænger af den stil, hvor opretholdt hele brylluppet billedet, samt den stil slør, hvorunder, i virkeligheden, og vil være din styling. Bør også komme fra dit eget hår længde, er det ikke altid, for eksempel at have en genvej, du kan gøre dette eller hint frisure. Derfor er alle yderligere eksempler, vi vil overveje, baseret på længden af hår.

den første længde

Hvis en klipning meget kort, så, mærkeligt nok, den mest effektive løsning ville være at vælge et slør model "italiensk blonder." Hvorfor? Ja, fordi det kræver den mest let og afslappet måde, som er helt let at sætte op på grundlag af kort hår. Alt hvad der kræves - er at frigive et par låse, der vil blidt ramme ansigtet. Resten af håret fast på bagsiden af hovedet, og en følelse af, at der er samlet et bundt af langt hår. Hvis håret også have en første længde, men ikke for kort, kan du prøve at samle dem i en klassisk bryllup frisure. I dette tilfælde vil du nærmer sløret "Kapel" eller "Waltz".

Medium længde hår

Denne sag kan let udføres absolut enhver frisure under lange slør. Medium hår - en universel længde, baseret på dem kan udføre enhver styling, kan hår blive krøllet eller glattet. Derfor valget vifte af frisurer og slør og næsten ubegrænsede bundløs. Men når det er værd at bemærke, at den anden længde er noget streng, feminin og elegant. Derfor vil den mest fordelagtige ser frisure med samme karakteristika. Denne stærke bjælker på toppen eller bagsiden af hovedet, en pæn "Malvinka" eller diskret fletning. I sådanne tilfælde passende slør "vals" model, "Kapel" eller "Cathedral".

Den tredje og fjerde længde

Frisure med et slør af lange hår - en evig emne for piger, der har den samme hår. På samme tid, du ønsker, og dens vigtigste naturlige værdighed at vise og gøre smukke styling. Derfor langhårede unge damer bedste for at gøre sådan en frisure, der ikke vil se alt for strengt formelle. Ellers vil installationen "spise" dit hår vil ikke vise deres længde og naturlige skønhed. Hvis bæres på bryllup slør langt hår, kan de enten bare lade løs, lidt curling på store krøllejern, eller samles i lyset "Malvinka". Også flot ville se sjusket bundt indsamlet på bagsiden af hovedet, der bankede ud af håret, understreger den sande længde af håret. I forbindelse med en sådan blide pakninger mest fordelagtige vil se slør model "katedral". Du kan også eksperimentere med "Katedralen".

Hvordan at fastsætte slør med sine egne hænder

Paradoksalt nok, men den nemmeste måde at løse sløret for høj, kompliceret frisure. Det er nok til at finde den korrekte tyngdepunkt og at fastsætte stoffet ved hjælp af nåle og usynlig. Hvis du vedhæfte et slør på de løse krøller eller "Malvinka", er det ønskeligt at rådføre sig med fagfolk. I denne proces er der nogle nuancer, de bare straks fastsætte trehmetrovoe blonder på krøller, der kaskade ned, vil du ikke forlade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.