SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan og hvad behandler kat bid

Katte - en af de mest populære kæledyr. De betragtes medlemmer af familien og lov til at leve i baghaven, eller endda i et hus eller lejlighed og endda sove i samme seng med ejerne. Men til trods for denne gensidige kærlighed det sker og "spyttede" mellem kæledyr og ejere. Resultatet er ofte en kat bid eller lange ridser, der leverer en masse erfaring til ejere, især hvis børn er ramt. Hvad du behøver at vide om kat bid og komplikationer efter dem? Dette og andre spørgsmål vil hjælpe dig med at forstå følgende oplysninger.

Fluffy og purred

Huskatte - meget nervøse dyr. De er helt afhængige af manden, men hele hans udseende og opførsel er altid bevise det modsatte og tillader dig selv at elske dig selv. De, der får fluffy skønheder, så gør det med glæde, fordi den spinder skabe bringe en masse glæde.

Fordele i forhold til andre katte kæledyr er indlysende:

 • De havde en stor lærenem - katte perfekt huske "regler i huset" lejlighed eller hus, de ved, hvad der er tilladt og hvad der ikke.
 • Kræver ikke går på gaden. Katte kan gå på toilettet på bakken, og specielle fyldstoffer giver dig mulighed for helt at slippe af med ubehagelige lugte.
 • De er ikke svære at fodre. De fleste caudatus favoritter er uhøjtidelig i mad og spiser tørfoder, som sælges i enhver butik. De bærer også store fødevarer fra kosten af værter.
 • Giv positive følelser. Det er videnskabeligt bevist, at kæle med en kat til lyden af hendes murchaniya beroliger nerverne og normaliserer hjerterytmen. Desuden kan selv en voksen altid være smuk at spille og se den måde, hun sport, oplades positivt.

Hvorfor katten kan bide?

Ved første øjekast kan det synes, at livet med en fluffy darling nogle plusser. Men glem ikke, at katten - et dyr meget selvstændig og har karakter, også en efterkommer af erfarne rovdyr.

Hvis hun er noget lignende det eller ikke gør hende bange, hun kan være beskyttet eller forhindres faren. Til denne spindende natur udstyret med skarpe kløer og stærke tænder tynde. I hvilke situationer, de tillod dem at bevæge sig?

Retfærdigvis skal det bemærkes, at den normale sunde kat, især en bolig, vil aldrig bide eller bunden uden årsag.

Oftest, et problem, såsom en bid af en kat, påvirker børn: de hensynsløst "lege" med dyrene, ofte ignorerer deres ønsker og humør. pet også kan bide, hvis:

 • Han indførte et kærtegn;
 • De ønsker at tage katten i sine arme de mennesker, han ikke kender;
 • det forårsager smerte eller ubehag;
 • kolliderer med hans mad.

Yard katte er mindre forudsigelig, men at angribe og bide en person kan af samme årsager. Undtagelser er syge dyr, som i tilfælde af rabies kan bide uden at irritere faktorer.

Funktioner kat bider

Fysiologisk, kan en kat forårsage farlige sår tænder, er den i stand til at gøre andet, større kæledyr. Men denne kat bid bliver sjovere.

Feline har en meget tynd, men ganske skarpe tænder. Derfor, hvis katten bider, såret bliver straks ikke omfattende, men ganske dybe.

En anden funktion er det store antal katte bakterier og bakterier i mundhulen og spyt af dyret. Dette indebærer de funktioner, der adskiller en kat bid: dens konsekvenser er meget sværere end de faktiske skader. Den dybe sår på tænderne trænger forskellige mikroorganismer med kat spyt. Som et resultat, mere end halvdelen af de bid af katte ledsaget af komplikationer - betændelse i sårene i varierende sværhedsgrad.

Men alvorlige konsekvenser kan undgås, hvis du ved, hvad de skal gøre, hvis bidt af en kat.

Korrekt sårbehandling

En garanti for, at konsekvenserne vil være minimal og vil ikke udvikle hævelse fra bid er den korrekte behandling af det beskadigede sted.

Først og fremmest skal såret vaskes under rindende koldt vand og sæbe, fortrinsvis økonomisk. Derefter omhyggeligt behandle tre procent hydrogenperoxidopløsning, og behovet for at gentage proceduren flere gange. Efter et stykke tid, skal du igen rense såret med sæbe og rindende vand, og derefter smøre kanten af en tørring alkohol løsning: jod, fukortsinom, strålende grøn.

Ingen grund til at hælde alkohol-opløsning i såret - brug det vil ikke bringe, men kun brænde det allerede beskadigede væv.

Afhængigt af hvor dybt var en kat bid, kunne konsekvenserne spænder fra rødme og hævelse på den omfattende inflammatoriske proces.

Det tilbyder traditionel medicin?

En trofast modstander af traditionelle desinfektionsmidler, kan traditionel medicin tilbyde antiseptiske naturlig oprindelse i tilfælde af, at personen har modtaget en skade som en kat bid. Behandlingen i denne situation bør være under konstant opsyn af en specialist, og ved de første tegn på nedbrydning, straks søge lægehjælp.

Til primær behandling af et sår, kan du bruge en alkohol tinktur af urter. Fremragende antiseptisk effekt og sårheling har calendula tinktur.

Også med henblik på at rense bid, perfekt tinktur hlorofillipta - det betyder store kampe med masser af staph bakterier, som let kan trænge ind i såret med spyt af dyret.

For at fjerne ødem fra bid kan påføres varme komprimerer eller bakker af kamille, calendula, egebark. Disse urter har sårheling og beroligende effekt.

Hvad er de mulige komplikationer?

Risiko for skade af denne type afhænger for det meste på deres kilde - katten. Hvis der var en bid af huskat, som er genstand for regelmæssig inspektion dyrlæge, ren og sund, så konsekvenserne af hændelsen vil være minimal. I dette tilfælde kan en komplikation af traumer tjene som en mild inflammation og lang og til tider invaliderende sårheling proces.

Hvis der var en kat bid i et ukendt miljø - til en fest eller på gaden, så dette kan ikke være meget mere alvorlig. Gadedyr er bærere af forskellige mikrober og infektionssygdomme, den mest alvorlige af dem er rabies.

Hvis du tilfældigvis sådan en plage, ikke panik og huske hvad de skal gøre, hvis bidt af en kat.

Når du har brug for lægehjælp?

Når bidt af katten, du har brug for at foretage en uafhængig behandling af sår og holde øje med dem. Akut lægehjælp skal håndteres i følgende situationer:

 • Må ikke få dig selv til at stoppe blødningen ved bidstedet.
 • Traumatiseret af store skibe, muskler eller ledbånd. Et karakteristisk træk ved dette er den svære smerter, når du flytter det berørte sted.
 • Betydelig hævelse, cyanose i bidstedet.
 • Øget kropstemperatur, forringelse af den generelle tilstand på en baggrund af ikke-helende sår.

Hvis tiden såret ikke heler, og den smerte og inflammation kun fremskridt, der er tegn på en purulent betændelse, der er en høj sandsynlighed for, at sluttede infektionen. Hvad skal man gøre i denne situation? Sådan behandler bid af en kat? Behandling i dette tilfælde skal også udpege en læge. For vores vedkommende kan vi konstatere, at sådanne situationer sjældent undgå ordination af antibiotika kursus.

Kan du få rabies?

I en situation, hvor et hjem favorit for blot at være i naturen og bidende deres mestre "til ordre" af rabies kan ikke bekymre dig.

Men hvis på gaden uden grund du angrebet, bidt eller ridset en kat, skal du være opmærksom. Aggressive personer, der skynder til de mennesker, kan ikke fokusere sindet, ikke i kontrol over savlen, meget lig de tilfælde af rabies. Sygdommen er sjælden, er de eneste bærere af dyr, men risikoen for mennesker kan ikke undervurderes.

Rabies efter kat bid kan ikke diagnosticere det samme. Opgaven med at mennesket efter angrebet af omstrejfende dyr, især en, der ser usundt, er at se en læge med det samme.

Ekspert ikke kun korrekt behandlet såret, men tilbyder også en serum mod rabies, som injicere løbet af de tre vacciner med intervaller på en måned. Denne forholdsregel vil undgå alvorlig sygdom.

Er det nødvendigt at undersøge katten?

Typisk betyder efter angrebet af det pågældende dyr personens eget helbred og ikke tænke på kilden til deres problemer. Og forgæves!

Kat, der viste aggression og angreb manden, er det nødvendigt at isolere og sikkert levere til nærmeste dyrlæge. Det er denne specialist bør undersøge dyret for rabies og beslutte sin skæbne. Ti dage afsat til denne dyrlæge, hvor katten er sat i karantæne.

Efter denne tid, eksperten beslutter sundt dyr eller ej. I sidstnævnte tilfælde, katten skal aflives med henblik på at beskytte andre.

Kan du undgå de kat bid?

Enhver fare altid forebygges med mindre styrke og sundhed. For ikke at lide af tænder og kløer i den kat, skal du følge enkle regler, og især at træne deres børn.

 • Rør ikke ved, strøg, drillende hjemløse dyr. Ukendte hunde og katte har brug for at komme uden om.
 • Du må ikke tage væk kattefoder.
 • Træk ikke eller rykke dyret ud over foranstaltning.

Huskatte normalt ikke viser aggression uden objektiv begrundelse. Og de fleste af denne årsag, og senere et offer for bid og ridser er små børn. Børn forstår ikke, at PET ikke ønsker at forkæle, at klæde sig ud, lege med halen. Opgaven med forældre - at formidle til barnet, at dyret ikke kan være tortur og tvunget til at spille, uanset hvor fluffy og nuttet det kan synes.

Skader forårsaget af husdyr - det er hyppige. Normalt, den fare, de udgør. Det ser meget mere alvorlige skader fra omstrejfende dyr.

Mennesket er stærkere end katte og hunde. Men han må ikke glemme, at dyrene har også deres egen karakter, følelser, følelser. De har brug for at vise behørig respekt for, og så er problemet med bid og ridser forsvinder af sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.