Kunst og underholdningKunst

Gorbunov Konstantin. Biografi og arbejde af kunstneren

Lette skyer, en svag raslen af blade, ånde af vinden. Hver at være i stand til at høre den fantastiske skønhed af naturen? Hver at være i stand til at se i den stolte, utilnærmelig mand følsomhed, gavmildhed eller medfølelse? Måske. Men ikke alle kan flytte stilhed, melodi, vejrtrækning eller menneskelige følelser på lærredet. Ved Konstantin Gorbunova - et perfekt eksempel på, hvordan føles menneskets sjæl og naturen talentfuld kunstner.

CV

Konstantin Y. Født i familien af kunstneren Yu. V. Gorbunova November 25, 1967. Kostroma - hans hjemby. Allerede som barn hans foretrukne legetøj var en blyant og pensel, kunstneren minder. I børnehaven var han en ven, også kunne lide at tegne. Deres såkaldte "børste" og "blyant".

Hans far gav ham en lille skitsebog, næsten som den ægte vare. Han bar den med sig altid, at smide en lang skulderrem. I studiet Constantin ure kan være en far og til at tegne, tegne, tegne. I disse år, arbejdede han med blyanter og gouache.

Studerede Konstantin Kostroma kunstskole. I 1983 Gorbunov Konstantin indskrevet i kunstskole i Yaroslavl. Efter skole i to år fra 1987 til 1989 tjente han i den sovjetiske hær.

Konstantin besluttede at fortsætte sin uddannelse på Akademiet for maleri, som han trådte i 1991. Han huskede sit første møde med I. S. Glazunovym, der før optagelsesprøver iagttog arbejdet af ansøgere og beslutter at tillade eller ikke at komme ind, og derefter gik til Konstantin og sagde hans sidste fuldt omfang. "Portræt af Sergeya Rahmaninova" forsvarede et diplom arbejde af kunstneren.

Bag studieårene - plein air kopier. Ahead - den første kreative arbejde.

kunstnerens vej

Kreativ aktivitet Konstantin Yurevich begyndte med deltagelse i udstillinger i sin hjemby. Hans arbejde, han forbundet med Kostroma jord, med moder natur og historie i området.

Mere end femogtyve år Konstantin er engageret i kreative aktiviteter, han deltager i kollektive og personlige udstillinger. I de senere år har kunstneren skabt en masse billeder relateret til historien om sit fædreland, han omfavnede flere russiske regioner og byer i vogter af de unikke monumenter af historie og kultur. De afspejler den fantastiske skønhed af arten af de russiske baglandet, templer og klostre.

Kunstner Gorbunov lægger stor vægt på at male fra livet, inspireret af det naturlige miljø. Siden barndommen, for at observere det arbejde, som hans far, Konstantin ser skønhed og maleriske klipper i Middelhavet, og på bredden af floden Volga, i gamle gader og shopping arkade, i de gyldne kupler af templer og klostre.

Favorit steder i kunstneren - Kostroma outback og dens forstæder. Med en skitsebog han ikke forlade, og mens de rejser. Konstantin Gorbunov besøgte ham i Indien og Montenegro, Grækenland og Kroatien.

Hans arbejde "Kostroma historisk" og "Land of Kostroma" cykler er blevet præsenteret i mere end tyve kollektive udstillinger i St. Petersburg og Moskva. For bidrag til den nationale kultur i slutningen af udstillingen "Moskva - 2008" Gorbunov blev tildelt en bronzemedalje. Foundation "Kulturarv" sagde hans diplom for deltagelse i det fri "Montenegro 2008".

I 2008 for deres arbejde på fædreland, dets historie og natur, kunstneren belønnet med Order "Labor Valor". Fra den historiske serie helliget sit fædreland, kunstneren henrettet flere værker specielt til at finansiere "den 400-årsdagen for Romanov."

På årsdagen for hans hjemland Kostroma region i 2009 skabte Gorbunov et galleri af portrætter af de herskende folk i sit fædreland. kunstneren brugte multi-tallet maleri "Kostroma - vugge Romanov" for udformningen af den regionale administration.

Konstantin Yurevich Gorbunov skrev mere end hundrede grafiske ark, og mere end to hundrede malerier. maler hører:

  • en serie portrætter af "Roads of War", "Destiny" og "Portrætter af samtidige";
  • en serie af landskaber "Billedet af den nordlige Capital", "Kroatien", "Streets of Novgorod", "Moskva", "Moderne Moskva";
  • en serie af malerier "Billedet af barndommen", "Fjerkræ-yard", "Waltz af Blomster";
  • landskab cyklusser af Montenegro og Grækenland.

Som kunstneren selv siger, er det interessant ikke kun landskabet, men verden, levede-mand - huset, varmt lys, et bord, børn, almindelige ting, opvarmes af varmen fra den menneskelige sjæl. Gorbunov skriver portrætter er ikke kun kendte samtidige, men også dem, med hvem bor i nabolaget - venner, forbipasserende. Søger ikke kun vise den sande person, men også for at forstå hans indre verden.

Portrætter af mester

Undersøgelse på portræt studie i væggene i indfødte akademi, hvor Gorbunov Konstantin arbejdede siden 1994, også, var han ikke forgæves. Trods det faktum, at på dette tidspunkt Konstantin havde tilstrækkelig erfaring i kunsten at tegne og male, hvor han modtog en unik viden.

Gorbunov brugt meget tid på den måde, de gamle mestre. Han frekventeres haller af Hermitage og Tretjakovgalleriet, at forstå teknikken uovertruffen natur og klassisk portræt. Konstant forbedring, Konstantin praktiserede viden og færdigheder.

Konstantin er i stand til at fange ligheden. Fra den nysgerrige blik guiden ikke vil undslippe den åndelige verden. Dygtigt afspejler kunstneren og karaktertræk. Portrætter af ham lykkes.

Gorbunov malede portrætter af hans samtidige: R. Kadyrov og Vladimir Putin, Vladimir Vasiliev og Alexander Zinoviev, portrætter af patriarken Kirill og Aleksej II. Disse værker er inkluderet i en serie af "Doom". Kunstneren har skabt en serie af malerier af berømte personligheder i historien: Yuri Dolgoruky og Alexander Suvorov, Mikhail Romanov, og Nicholas I, Catherine II og Nicholas II.

charmerende maleri

Gorbunov Konstantin arbejdede for monumentale malerier i kirkerne i Serafima Sarovskogo og Kristus Frelserens Katedral i New Jerusalem Monastery og Assumption Cathedral. Arbejde med et team af kunstnere, tjente han værdifuld erfaring som maler, sagde han.

Passion for kunst maleri kunstner bedt interesse i gennemførelsen af kreative ideer i private projekter. I Gorbunova portefølje har fremragende arbejdsmiljø design af vægge og lofter:

  • "Grand jagt", jagt repræsenterer en sammensætning sender og hjorte. Det pryder loftet i dette storslåede land palæ billede.
  • Landskab "Pine træer i sneen", udført i orientalsk stil - behersket, raffineret, tilbøjelig til at søge harmoni.
  • Lampeskærm "Flowers" på en vindeltrappe, der ufrivilligt tvunget til at se den blå himmel. Fra skiltes i forskellige retninger af blomster flagrede sommerfugle. Græs dækket med dug dråber, kiggede fugle.

Gorbunov virkelig forsøger at se den indre verden, men ikke kun et menneske. Under børsten af kunstneren er afsløret og dybden af naturen. Hvem er ikke velkendte iris luksuriøse dybblå kontrast til den blændende grønne blade? Konstantin Y. i hendes maleri "Iris" var i stand til at formidle al ømhed af denne blomst, lethed og glæde af foråret, ømhed og bitterhed af forårsblomster - et flot billede.

Landskab ved Gorbunova - det er noget særligt. Under hans pensel natur kommer til live, hun hvisker til træer, blade, brusende floder overfyldte spiller de gyldne stråler fra solen. malerens pensel formidler en subtil pust af naturen. Gorbunov bruger det dygtigt i malerkunsten. Gorbunova arbejde "Waltz af Blomster" er fascinerende. Blomster på væggen levende og hvis dans og hvirvel i vals. Delicate pastel malerier har både en usynlig kraft. Ser man på maleriet, du har lyst til et pust af vind, du hører blød musik og du føler en subtil duft af blomster.

Awards Udstilling

Ved Konstantin Gorbunov blev præsenteret på de kollektive og personlige udstillinger, som antallet mere end halvtreds. kunstnerens arbejde er præget af adskillige priser, herunder en guldmedalje.

Nu er deres viden Konstantin Y. sender til sine elever på fakultetet for maleri derhjemme Academy, hvor han var inviteret til at undervise boglige fag i 1999. Ud over væggene i akademiet arrangerer udstillinger, workshops, åbne-airs.

Siden 2006 Gorbunov Konstantin - assisterende professor i akademisk tegning. Arbejde der i øjeblikket, dele deres erfaringer med studerende, fortsatte traditionen med realistiske maleri i samtidskunsten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.