HjemlighedKonstruktion

Kælder Garage: hvordan man laver dine egne hænder

Hver dag, spørgsmål om, hvorvidt kælder i garagen er nødvendig, og hvordan man laver en kælder med sine egne hænder, er et stigende antal mennesker spørger. Faktisk har mange nægter at købe pickles i en butik eller på markedet, og foretrækker at behage dig selv og din kære hjem bevaring.

Den ene er lettere at købe, mens andre vælger personligt kogt vinter bestande. De vigtigste ting - ikke kun rette disse emner at gøre, men også at skabe betingelser for konservering kan opretholde en vis periode. Mennesker, der bor i højhuse kan ikke altid råd til det, så mange mennesker er bekymrede over, hvordan man bygger en kælder i garagen, da det er den eneste mulighed i dette tilfælde.

Hvad er kælderen?

Kælder kaldet simpelt hul i jorden med konstant temperatur og ventilation. Nå, når garagen er bygget under hensyntagen til det faktum, at kælderen vil blive placeret i det, fordi der i dette tilfælde fundamentet er lagt op til en vis tomrum. Selvfølgelig kan du gøre kælder allerede i det færdige garage, men det vil være en smule mere kompliceret, og du er nødt til at være yderst forsigtig med ikke at svække fundamentet i processen.

Hvad du bør vide, før arbejdet påbegyndes

Du skal vide, før bygge en kælder i garagen, hvordan man gør det korrekt. Først skal du stifte bekendtskab med de særlige forhold i jorden, nemlig graden af fugt, dybde grundvand og det niveau, som vandet stiger i løbet af smeltevand. Dybest set kælder i garagen gøre en runde, sat ned en stige for nem afstamning. Det er meget lettere at lave en indgang med en visning hul, hvis nogen.

Hvordan det ser ud

Ejere, der ikke ønsker at betaler for meget, er interesseret i, hvordan man laver kælderen i garagen med hænderne. Hvis jorden er tør og grundvandet er langt væk, gravet hul, dens vægge er lagt med røde mursten, som derefter skal behandles med gips og kalk mørtel, således at man undgår at udvikle forrådnelsesbakterier.

Hvis jorden er våd, hvor planerne vil blive placeret kælder i garagen, hvordan man kan gøre det meget kælder var beskyttet mod fugt? I dette tilfælde skal du nødt til at grave et hul og gøre forskallingen, som så skal fyldes med beton. I dette tilfælde bør processen være gradvis.

Hvad skal gulvet

Hvilket gulv skal have en kælder i garagen? Hvordan man laver et fundament i kælderen? Den mest pålidelige løsning - at arrangere et betongulv. For at gøre dette, hæld et lag af grus og fyld den med varm bitumen. Efterfulgt ved at sætte ventilen (kulør og trådnet), og derefter foretage en konkret pudslag.

Og endelig - tag

Den næste fase - opførelse af taget. Loft skal være udstyret med en kælder i garagen. Hvordan man laver et tag i kælderen? Dybest set er det bygget fra tykvægget eller karmen af skinnerne, der ligger på toppen af væggene, derefter gjort forskalling og beton hældes en opløsning sammen med armeringen. Glem ikke input.

finpudsning

Efter kælder vil være klar til at blive brændt deri flere tabletter af fast alkohol. Dette vil give den tørre luft og ødelægge forrådnelsesbakterier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.