SundhedPræparater

Det stof 'Furagin' for børn og voksne. Vejledning til brug

Det stof "Furagin" (for børn og voksne) hører til den kategori af antimikrobielle stoffer. Virkningsmekanismen er baseret på et lægemiddel aktivitet mod enzymer mikrobielle celler, der bærer brintmolekylet. Dette er, hvad sikrer høj effektivitet bakteriostatiske stoffer "Furagin". Betyder stand til at påvirke både Gram-positive og Gram-negative bakterier. Det aktive stof - furazidin.

Lægemiddel "Furagin" for børn og voksne er indiceret til behandling af patologier i organer af urinvejene (herunder prostata), en infektiøs-inflammatorisk i akut og kronisk forløb.

For tilbagevendende sygdom lægemiddel vist som advarselsorganer (for medfødt urinveje abnormiteter karakter ønskede varighed af kateterisering).

Det tillod udnævnelsen af lægemidlet "Furagin" børn under et år.

Medicinen skal tages oralt, med et måltid. Eftersom virkningen af lægemidlet er forøget i et surt miljø, anbefales det at spise proteinholdige fødevarer.

Betyder "Furagin" Børn udpege en hastighed på fem til syv milligram / kg legemsvægt per dag. Når behovet for langvarig behandling doseringen reduceres til 2,1 mg / kg / dag. Voksne anbefales til hundrede milligram (to tabletter) fire gange om dagen for den første dag. I de følgende dage, modtage frekvens er reduceret til tre gange om dagen.

Varigheden af lægemidlet "Furagin" for børn og voksne - syv til otte dage. Hvis det er nødvendigt, på lægens råd efter ti eller femten dage af behandlingen gentages.

Som anbefales en forebyggende foranstaltning voksen medicin på en tablet om dagen (om aftenen).

bivirkninger

Ved anvendelsen af lægemidlet "Furagin" muligvis sløret syn, svimmelhed, døsighed, samt udviklingen af polyneuropati. Hertil kommer, at bivirkninger omfatter opkastning, mavesmerter, forstoppelse, dyspepsi, kløe, udslæt, utilpashed, feber.

Kontraindikationer

Ikke ordinerede lægemiddel med tidligere medicin intolerance nitrofurangruppen og under amning, på medfødt mangel på glucose-6-phosphatdehydrogenase, nyresvigt. Kontraindiceret drug "Furagin" spædbørn op til syv dage af livet. Må ikke ordinere medicin og polyneuropati af enhver art, samt otte og tredivte - de fyrre anden uge af graviditeten.

overdosis

Modtagelse øget dosis "Furagin" manifesteret ved kvalme, perifert polyneuritis, psykose, svimmelhed, depression, hovedpine. Sandsynlige også udprægede allergiske reaktioner (urticaria, angioødem, bronchokonstriktion). Hos patienter med en medfødt mangel på glucose-6-phosphatdehydrogenase, en overdosis af medicin "Furagin" provokerer megaloblastisk eller aplastisk anæmi. Som en terapi fremprovokere opkastning, er gastrisk udskylning udføres.

Interaktion med andre lægemidler

Bakteriostatisk lægemiddeleffektivitet "Furagin" reduceres i kombineret anvendelse med nalidixinsyre.

Præparater "Probenecid", "Sulfpirazon" urikosuriske lægemidler og andre midler reducere koncentrationen i urin (som er årsagen til manglende terapeutisk respons), sammen med dette forøge dets serumniveau (resulterende i toksisk reaktion kan forekomme). Absorption af medicin "Faragin" fra fordøjelsessystemet er reduceret i den kombinerede modtagelse med antacida, der indeholder magnesiumtrisilicat.

Før du bruger produktet, bør du konsultere en læge bekendt med anmærkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.