Kunst og underholdningFjernsyn

Conan O'Brien, 22, på scenen

Konan Kristofer O'Brien - amerikansk komiker, tv-vært, forfatter, musiker, producer og skuespiller voiceover. Det er kendt som en førende nat comedy shows. Siden 2010, fører han programmet "Conan" på kabelkanalen TBS.

100% Irish Catholic

Conan O'Brien blev født 4/18/63 i Brooklyn, Massachusetts. Far komiker Thomas Francis - epidemiolog, en læge og professor i medicin ved Harvard University. Mor, Ruth Reardon - en advokat og partner i firmaet Ropes & Gray. Den tredje af seks børn. Conan familie har irske katolske rødder. Hans forfædre udvandrede fra Irland til den amerikanske borgerkrig. En af de episoder af Late Night-show helliget O'Brien County Kerry (Irland) - hjemsted for deres forfædre.

Harvard lampoonist

Conan O'Brien deltog Brooklyn skole, hvor han redigerede skolen avis "The Sagamore". I løbet af sin studier, praktik i Kongressen medlem Robert Drinan og vandt konkurrencen om det nationale råd for lærere i engelsk.

I 1981 indskrevet han på Harvard University. Her studerede han historie og litteratur. Han er uddannet fra gymnasiet med udmærkelse i 1985. Hans speciale var afsat til børn med tegn i værker af William Faulkner og Flannery O'Connor. Overvåget student humor magasin "Harvard lampoonist", mens han studerede på Harvard University, og var forfatter til den komedie skitse serien.

SNL og The Simpsons

Efter at have arbejdet i comedy show i Los Angeles sluttede forfatterens sammensætningen af Saturday Night Live. Conan to sæsoner var en forfatter og producer af serien "The Simpsons", indtil han modtog et tilbud fra NBC-TV til at erstatte David Letterman som vært Late Night i 1993

night show

Premiere aften show med Conan O'Brien i 6A studier på Rockefeller Plaza, 30, i New York, var der 13/09/93, og var ledsaget af en ondsindet gennemgang af moderne kritikere. Den dag i premieren på Conan skrev en artikel i "New York Times" kaldet "O'Brien mislykkedes!"

Showet er konstant truet af lukning, og i 1994 NBC truede med at overføre førende til ugentlige kontrakter. Ledelsen vil gerne erstatte O'Brien Greg Kinnear, hvis programmet startede senere, 1:30 om morgenen.

Men showets popularitet langsomt voksede. Dette blev lettet af skitser "Hvis de blev gift," "Rejsen til bordet", "I år 2000". Vendepunktet blev i februar 1994, da tv-vært besøgte David Letterman. Comedy-programmet opstod håndskrift: en kombination af excentriske og obskøne vittigheder med elegante fortællende besøg af emner.

fortjente awards

Abonnenter O'Brien, ungdom og mænd, er vokset støt, og showet var en ratings leder. Dette stod på i 15 sæsoner. Siden 1996 har Conan O'Brien og holdet af forfatterne til hvert år nomineret til en Emmy programmet, modtog det i den første og eneste gang i 2007. I 1997, 2000, 2002 til 2004, han og et team af forfattere modtog prisen Writers Guild. I 2001 O'Brien startede sit eget tv-selskab Conaco.

20.02.09 NBC luftet den sidste episode af natten show. Programmet bestod af gamle historier og omfattede en overraskelse udseende tidligere ven ENDI Rihtera, Dzhona Mayera og Will Ferrell. Ankermand afsluttet episode, hakke økse udstyr scene, gav stykker af publikum og takkede alle, der hjalp ham nå dette punkt i sin karriere, herunder David Letterman, Lorne Michaels, Jay Leno, hans børn og kone.

Tonight Show med Conan O'Brien

Senere O'Brien flyttede fra New York til Los Angeles for at køre deres egen version af The Tonight Show i syv måneder. I sidste ende, tv-politik krævede erstatning af bly i 2010, "The Tonight Show" med Conan O'Brien er ophørt med at eksistere.

"Conan-show"

O'Brien blev den førende "Conan Show" siden 2010, og førte også ceremonien, såsom præsentationen af den amerikanske tv-Emmy og "Jul i Washington". På det en selvbiografisk film "Conan O'Brien Can not Stop" (2011) blev filmet.

12.04.10, et par timer før starten af sin tur i Eugene, Oregon, sagde tv-selskabet til at flytte til kabel-tv-kanal TBS. Programmet debuterede november 8, 2010 og udsendes fra mandag til torsdag kl 23:00 pm EST.

01.09.10 O'Brien annonceret via Twitter og Team Coco på YouTube, der viser et nyt program på TBS vil blive kaldt blot "Conan". TV nylig forlænget kontrakten frem til 2018

I februar 2015, efter at tø i amerikanske-cubanske relationer, O'Brien blev den første i de sidste 50 år af amerikansk tv-hold, der fik tilladelse til at skyde i Cuba.

Conan O'Brien i Armenien

Inspireret af et besøg i Cuba og tredobbelt bedømmelse, din næste internationale episode af Conan besluttede at vie sit hjemland assistent Sonia Movsesian. Jerevan tv-vært besøgte markedet, hvor han forsket de lokale delikatesser og praktiseres i den armenske, med henvisning til de sælgere med sætningen "Jeg ønsker at spise din lever" og "Jeg vil dø på din krop."

Personlige liv

Conan O'Brien mødte Elizabeth Enn Pauel i 2000. Parret mødte næsten 18 måneder før at blive gift i 2002 i sin hjemby Seattle ægtefæller. 14 okt 2003 havde de en datter Neve, og 9. november, 2005 - søn Beckett. O'Brien - en trofast demokrat siden hans første stemme ved præsidentvalget i 1984

21.10.11 Conan blev ordineret præst med ret til at udføre ritus til samme køn ægteskab i New York for at indspille en række programmer. Brylluppet mellem den ansatte og hans partner blev tv-studievært afholdt på Beacon Theatre stadie 3 november 2011 og blev transmitteret Conan show.

Med pensioneringen af David Letterman 20 maj 2015 amerikanske tv-vært Conan O'Brien var rekorden for varigheden af ledende sene talkshow i USA - hans erfaring overstiger 22 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.