Mad og drikkevarerDrikkevarer

Opskrift børns ferie tabel: hvordan man laver en milkshake derhjemme

Mange af os husker, hvordan i de fjerne sovjettiden i cafeen "Ice Cream" serveret lækker, pisket indtil tykke shakes med chokolade chips, jordbærsyltetøj eller simpel uden fyldstof. År er gået siden da mange, men nogle gange ønsker vi at forkæle dig selv og dine børn med noget velsmagende eller på udkig efter en god opskrift på den søde bord på en børns ferie. I dag ser vi på hvordan man laver en milkshake mixer eller bruge en blender på sit eget køkken: med og uden fyldstoffer. For sin produktion, skal du bruge en hel del tid og tilgængelige ingredienser. Prøv denne delikatesse vil sætte pris på børnene, selv ødelagt af en overflod af slik og chokolade i moderne supermarkeder.

Hvordan man laver en milkshake i hjemmet: grundlæggende opskrift

For at forberede flere portioner af velsmagende drik skal du bruge:

- 1,5 liter frisk mælk;
- 200 g af en konventionel is eller is af eventuelle (enkelt eller med fyldstoffer).

Kom ingredienserne i en skål eller i en blender og pisk 30-60 sekunder. Efter kort tid, det vil være klar til at behandle. Af den måde, hvis du spekulerer hvordan man laver en milkshake derhjemme mere velsmagende og usædvanlige, blot tilføje det, når bærrene blandet frugt (frisk eller frossen), men hvis du ønsker at få en drink med bobler, så hvert glas cocktail hæld omkring 50 silnogazirovannoy ml vand. Af den måde, påfyldning egnet ikke kun frugt, men en række forskellige greens. Kun i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at tilføje is, snup et glas tunge fløde i stedet for ham, og i slutningen af madlavning, kan du drikke lidt salt og drys med tør mynte.

Hvordan man laver en milkshake i hjemmet: usædvanlige opskrifter

Selvfølgelig kan du anvende denne drik ikke kun til børnenes ferie bord, men også til morgenmad. Mælk og forskellige fyldstoffer vil give dig styrke og energi, og god smag vil juble op. For eksempel kunne vi have gjort denne eggnog, for én af hvilke dele skal bruge:

- 1 halv glas mælk;
- 1 æggeblomme;
- 10 g pulveriseret sukker (eller almindeligt sukker).

Piskeris alle ingredienser i en blender i højst 60 sekunder, og drikken er klar. Også i vinterhalvåret vil være meget nyttigt for dem selv og børnene forberede honning cocktail. Take:

- 150 ml kogt varm mælk;
- 20 g naturligt smør;
- 20 g honning og lidt kokos, vil det smager endnu bedre.

Bland alle ingredienserne i en mixer eller blender og derefter straks tjene.

Nu du kender nogle opskrifter på, hvordan man laver en mælk shake derhjemme, og du kan vælge for enhver smag. Så hvis du ønsker at gøre en usædvanlig, men nyttig drik, tilsæt mælk og is håndfuld nødder: mandler, cashewnødder og valnødder. Det vil blande med højt proteinindhold. Hvis du er i køkkenet spise en bred vifte af sirup (mynte, karamel, eller hvad), og du kan hælde dem, men i dette tilfælde bør du tilføje lidt mindre is, eller drikke vil være alt for søde. Og hvis du er interesseret i, hvordan man laver en tyk milkshake, i stedet for 200 g is, tilføje lidt mere til den ønskede konsistens. Det er, hvor nemt det er at forberede en drink, elsket af alle, i dit eget køkken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.