HobbyKunsthåndværk

Nail maleri for begyndere: skabelsen af unikke "malerier" på deres hænder

Kunst maleri negle er en af de hotteste og hurtigst voksende typer af æstetisk kosmetologi. Det er i almindelighed, er ikke overraskende, fordi de velplejede negle, dekoreret med usædvanlig mønster, perfekt supplement billedet af enhver moderne fashionista.

For at opretholde fremragende udseende er nødvendig til periodisk bruge de professionelle tjenester. Men desværre kan ikke alle kvinder har råd til en ugentlig besøg en skønhedssalon. Mangel på økonomiske ressourcer, fritid eller bare et ønske om at drage omsorg for en dejlige damer er tvunget til at lære og forstå de malede negle for begyndere.

Heldigvis moderne materialer og teknologier giver en bred nok vifte af måder at negle dekorationer. En af de mest populære og enkleste typer af søm kunst er malet negle nål. Denne teknik er baseret på at strække lak, hvilket giver en usædvanlig og meget smukke mønstre.

For at oprette en liste over søm for begyndere med en nål ikke nødvendigvis har nogen særlig tegning teknik eller at have på hånden de professionelle værktøjer og særligt udstyr. Det kræver kun et par kontrasterende lak, konventionel nål og kreativ tilgang til arbejdet.

Før begyndelsen af skabelsen af figuren bør føre neglene i rækkefølge: til fil, der giver den ønskede form og fjerne neglebånd. Du kan forkæle pennebakke med duftende olier. Bare husk på, at raspen og trim kan kun tørre negle, men fjerne neglebånd bedre efter en god hud til damp. Når alle procedurer pleje er afsluttet, til neglepladerne rengøres - aftørres med en vatpind fugtet med væske neglelakfjerner. Dette er nødvendigt for at søm gik lige, ikke "boble" i fremtiden længere holdt.

Nail maleri for begyndere nål anbefales at starte med brug af et minimum af lak. Det er vigtigt at vælge det mønster, kontrastfarver, for eksempel, som rød, hvid og sort. I første omgang er neglen dækket med primær farve, derefter straks påføres yderligere dot pitch (den ene frem for en anden). Derefter nålespidsen opnåede, strakte. Det er vigtigt at udføre alle handlinger så hurtigt som muligt uden at lade malingen tørre, da mønstret kan få kun det "rå" af overfladen. Du må heller ikke være bange for at sætte store dråber af lak. Punkterne vil blive "federe", overgangen fra farve til farve vil være mere smuk og glat.

En anden, ikke mindre interessant og søde nail art teknik - er en akvarel maleri negle. Oprettelsen krævede en pensel, nogle malinger og konventionelle akvareller. For at skabe en smuk Billedet skal først være lidt praksis på papir. Når farverne er valgt og perfektioneret mønster, kan du roligt gå videre til oprettelse af små malerier på neglene. Tegninger kan være enhver - fra simple til komplekse abstraktioner landskabselementer. Kompleksiteten af mønstret udelukkende afhænger fantasi og dygtighed af dens forfatter.

negle malet i akvarel for begyndere bør starte med den grundlæggende anvendelse af lak. Først efter det tørrer, kan du begynde at skabe mønsteret. Da akvarel er vandopløselig, vil færdige tegninger nødt til at dække de særlige fastgørelsesmidler eller konventionel klarlak.

Også pigerne lige begyndt at forstå kunsten søm dekoration, bør være opmærksomme på tørre pailletter eller farvet sand. Motiver under anvendelse af disse midler udføres som følger: en vis del af sømmet er dækket med lak, anvendes mere glitter eller sand, fjernes overskydende kanttrimning mønster og derefter alle dækket fikseringsorganer. Oftest, til oprettelse af en sådan nail art tages som en basis af geometriske figurer (strimler, trekanter, cirkler).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.