SundhedSygdomme og betingelser

Staphylococcus epidermidis

Staphylococcus epidermidis - gram-positiv bakterie, en af de 33 kendte arter tilhørende slægten stafylokokker. Det er en del af den normale flora i huden (kommensale) person. Bakterierne kan også findes på slimhinderne og i dyr. Hertil kommer, er det sandsynligvis den mest almindelige type findes i laboratorieforsøg.

Selvom Staphylococcus epidermidis er normalt ikke sygdomsfremkaldende, hos patienter med et svækket immunsystem, er der risiko for infektion. Denne infektion kan være erhvervet, men det er meget farligt for patienter klinikker. Det er meget hårdføre mikroorganismer repræsenterer fast, grampositive kokker anbragt i en drue klynger. Mikroorganismen danner hvide strik kolonier ca. 1-2 mm i diameter efter inkubation natten over.

Staphylococcus epidermidis forårsager infektioner forbundet med intravaskulære indretninger (prostetisk hjerteklapper, shunts, etc.), men er også almindelig i protetiske led, katetre. Kateterinfektioner kan medføre svær inflammation og sekretion af pus. I disse tilfælde vandladning er yderst smertefuldt. Sepsis og endocarditis - også sygdomme, der kan være forbundet med denne type staph. Deres symptomer køre farveskala fra feber, hovedpine og træthed anoreksi og dyspnø. Sepsis er særlig udbredt hos spædbørn resultat af infektion, især med meget lav fødselsvægt spædbørn. Endocarditis er forårsaget af læsioner af hjerteklapperne eller endocardium.


Da Staphylococcus epidermidis er en del af den normale menneskelige mikroflora, har han udviklet resistens over for mange antibiotika, såsom "Methicillin", "Novobiocin", "Clindamycin" og "penicillin".

Som et resultat, til behandling af infektioner af de anvendte midler "Vancomycin" eller "Rifampicin".

Risikoen for infektion er forbundet med:

- sænket immunitet på grund af cancerkemoterapi, AIDS, alvorlig sygdom (især ældre), lav fødselsvægt (nyfødte);

- medfødt hjertesygdom eller vaskulær sygdom;

- interne proteseindretninger: kunstige hjerteklapper, . Kunstigt led, shunts osv;

- vaskulære eller urinkatetre, peritonealdialyse;

- hudsygdomme, traumer, forbrændinger;

- patologier af den gastrointestinale slimhinde membran, samt tager antibiotika, som dræber de normale tarmbakterier.

Vær opmærksom! Infektion kan også forekomme i de ydre lag af huden, sædvanligvis i åbne sår, som var Staphylococcus epidermidis. På forsiden er også mulige disse typer af infektioner, der normalt karakteriseret ved inflammation og purulent udflåd. Tal med din læge eller sundhedsplejerske, hvis du har nogen mistanke om, at denne staph. Acne, eller inficerede sår, symptomer såsom opkastning, sammen med en feber, hovedpine eller træthed - en øjeblikkelig signal til at søge lægehjælp!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.