Hjem og familieTilbehør

Hvad skal akvariet for skildpadder

Akvarier ligesom en masse mennesker. For en person af deres indbyggere - et kæledyr, der ikke kræver dem til at gå tre gange om dagen. For en person akvarium - er en del af et gennemtænkt interiør. I hvert fald, hvis du beslutter at bringe hjemmeholdet akvariet - det vil være det rigtige valg.

Specielt at se fisk svømme en positiv effekt på det menneskelige nervesystem. Men der er andre beboere, er ikke mindre interessant. Du kan for eksempel bringe hjemmeholdet akvariet for skildpadder. Han er lidt forskellig fra den ene, der indeholder fisk, men pas dyrene er meget mere interessant. Efter alt, i modsætning til fisk, skildpadder indånder luft, og derfor fra tid til anden er valgt på overfladen. Men i fangenskab kun egnede ferskvands prøver derfor, uanset hvor stor lysten til at indgive huse et stort marine liv, bliver nødt til at begrænse sine yngre slægtninge. For eksempel, på hjem følelse godt er to typer krasnouhih skildpadder: den amerikanske og den kaspiske. Hertil kommer, på trods af at de ikke spiser kun vegetabilske fødevarer, de får sammen godt med visse typer af fisk, der vil tillade dig at sprede dine personlige dam indbyggere.

Indeholdt i akvarier dyr fodret hakket kød, fisk og særlige fødevarer. De lever i vandet og på land, så ser dem meget interessant.

Denne varme-elskende skabninger, skal du tage højde for dette, hvilket gør akvariet for skildpadder. Den lille ø, hvor de vil blive udvalgt, bør være under lampen. Dette eliminerer behovet for at opvarme vandet, så behageligt for de fleste skildpadder temperatur - 25-27 grader. Men kun varmt vand er ikke nok. Skildpadder har brug for og UVA og UVB stråler, så du er nødt til at købe to lamper og en speciel lampe hele spektret. Afstanden fra lampen til skallen skal være omkring 15 cm.

Du skal også bruge et par værktøjer til at gøre for dit kæledyr virkelige akvarium for skildpadder. Vi har brug for et termometer til at overvåge temperaturen, for hvis vandet er mere end 29 grader, kan fejlen være tabt. Ved at reducere temperaturen i PET vil også føle sig utilpas. Og, selvfølgelig, at rense filteret. I bunden af akvariet har brug for at hælde sten og plantede de planter, skildpadden følte hjemme. En lille sten og planter, det vil have, på samme måde, som det gør i naturen.

Aquarium krasnouhih skildpadder skal være stort, fordi denne form for folk at spille for et enkelt individ behov omkring 100-150 liter. de også elsker at kravle på jorden, og derfor bliver nødt til at gøre for dem en bekvem vej ud af vandet. Mange mennesker bruger specielle øer på rodskud, men skildpadden - stadig ikke en kat, og det er svært at komme op af vandet. Så den bedste løsning for dit kæledyr vil være en jævn stigning, der starter selv under vand. Dette vil gøre det muligt for små dyr til at komme ud på landet.

Tænker indretning af lejligheden, kan du bruge usædvanlige elementer, og en af dem kan være et akvarium for skildpadder. Køb det nu - ikke et problem. Der er mange virksomheder, der specialiserer sig i deres produktion. Det er også et akvarium for skildpadder kan bestille denne størrelse, som er nødvendig for dig, baseret på, hvordan det vil passe ind i det indre af lejligheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.