FormationHistorie

Mottoet for De Olympiske Lege. Historien om den olympiske motto

Det vil snart være et år siden, de olympiske vinterlege i Sochi. Bag den varme kampen om medaljer, spændende konkurrencer, en farverig lukning ... men glem ikke mottoet for De Olympiske Lege. Ordet "Hurtigere, højere, stærkere!" for atleter i hele verden betyder ønsket om at vinde og til nye rekorder. Hvor kommer dette motto gik?

Historien om De Olympiske Lege

Kort om hvordan De Olympiske Lege der. De kommer fra det gamle Grækenland, hvor den berømte organiseret sport. I Peloponnes, i den gamle helligdom Olympia, de konkurrencer i løb, løbet på Quadriga, t. E. Let vogn hvor der blev trukket af fire heste. Efterfølgende stoppede de.

De blev genoptaget i VIII århundrede f.Kr.. e. Lege blev afholdt hvert 4. år, og det er tid til at installere en hellig våbenstilstand. Sport var længdespring, løb, brydning, Pankration, slagsmål, stridsvogn løb, spydkast og skive, bueskydning. Vinderen blev kronet med olivenolie krans. Hjemme ventede ham beundring og respekt.

I 394 blev de Olympiske Lege forbudt som en hedensk kejser Theodosius, erklærede kristendommen. De er blevet længe glemt.

Moderne Olympiske Lege

Den genoplivning af De Olympiske Lege i verden skylder den første Pierre de Coubertin. Han i 1894 indkaldte det første møde i den organisation, kaldet Den Internationale Olympiske Komité, som foreslog at gøre de traditionelle konkurrencer modelleret på gamle græske begivenheder. De første spil til at blive afholdt i Paris i 1900, men på forslag af den græske digter Demetrius Vikelas, har besluttet, at de vil blive brugt i Athen. Dette var for at symbolisere forbindelsen mellem de gamle og moderne olympiske lege.

Dag April 6, 1896 markerede begyndelsen på de første moderne lege. Græske kong George I erklærede i begyndelsen af OL, blev den olympiske hymne udført derefter. Og fra da af var der den første tradition. One - at legene åbner hersker over det land, der modtager OL. Den anden - sang af den olympiske hymne under åbningen af legene. Og den tredje - af OL hvert 4. år, og på forskellige steder. Dette var beslutningen af IOC som reaktion på forslag af Grækenland altid vært legene derhjemme.

I 1924 blev de første olympiske vinterlege blev afholdt i den franske by Chamonix.

Udseendet af den olympiske motto

Vi ved alle, hvordan mottoet for De Olympiske Lege. Ordene "Hurtigere, højere, stærkere" hører til en anden Coubertin, præsten Henri Didon. Det er dette udtryk, åbnede han en college sport konkurrence, hvor han arbejdede. Latinske udtryk lyder som «Citius, Altius, Fortius». Dette slogan var så tilfreds Coubertin, han foreslog det som det olympiske motto tilbage i 1894, på det første møde i det nyoprettede IOC. Så kom en af IOC Bulletin, hvor titlen og var den nu velkendte slogan De Olympiske Lege.

Officielt blev han først indført i 1924 ved OL i Paris.

Mottoet for de Paralympiske Lege, lyder som "Spirit in Motion" - "Spirit på bevægelse". Dette udtryk symboliserer fatning af handicappede atleter, der vandt en fysisk lidelse og opnå høje gevinster.

"De vigtigste ting - ikke at vinde, men at deltage"

Dette udtryk - den uofficielle motto De Olympiske Lege. Mange tror, at disse ord blev talt Coubertin, men dette er en misforståelse.

Udseendet af mottoet er forbundet med den italienske marathoner Dorando Pietri. I 1908 ved legene i London, blev han diskvalificeret og frataget olympisk guld til det faktum, at i slutningen af løbet, han var ved at blive behandlet. Langt foran alle rivaler Pietri var så udmattet, at han faldt flere gange på den sidste etape af turen, og dommerne måtte hjælpe ham til at stige.

Fortitude Pietri imponerede alle, der oplevede disse dramatiske begivenheder. Han modtog en særlig kop fra Queen Alexandra hånd. En amerikansk biskop Talbot, gav en prædiken i London Cathedral of St .. Paulus kommenterede, at vinderen kan kun være én, men alle kan deltage. Dette er den vigtigste lektie af OL.

Siden arkivering Coubertin dette udtryk i mere aforistisk form, spredt over hele verden.

Andre symboler på De Olympiske Lege

Over tid, der var en fuld symbolik af De Olympiske Lege. Og mottoet er blevet en del af det. Udover ham er der det olympiske flag, ringe, brand.

Som historien om De Olympiske Lege, kort kan vi sige, at de fleste af de tegn dukkede op i VII Sommer-OL i Antwerpen (1920).

Olympiske ringe, der er bundet specifikt symboliserer enhed fem kontinenter. De viser, at spillene er af global karakter. Forfatteren af logoet er Per De Kuberten. Han foreslog også, at det olympiske flag - en hvid silke klud med billedet af de olympiske ringe.

Af den måde, det første flag hang over stadion to dage. Og så var han væk! Straks det blev gjort den nye, der blev rejst under åbningen af legene indtil 1988, før De Olympiske Lege i Seoul. Og mysteriet om den forsvundne klæde blev åbnet først i 1997, da de centenarian veteran sport amerikansk præst tilstod, at han bare stjal det. Tre år senere vendte han tilbage til IOC flag.

Det er ofte brugt i forbindelse med ringe billede olivengrene. Dette er også et ekko af de gamle Olympiske Lege. Så, på vinderens hoved hviler olivenolie krans. Siden da er han et symbol på sejr.

Ved åbningen af legene, en af de mest indflydelsesrige atleter giver den olympiske ed på vegne af alle deltagere ærligt kæmpe for sejren. En dommer sværger at dømme objektivt og retfærdigt. Dette afspejler den antikke græske tradition for De Olympiske Lege.

olympiske flamme

Traditionen med De Olympiske Lege Kindle Fire kommer også fra det gamle Grækenland, hvor han dedikerede det kunststykke at Prometheus. Det blev genoplivet i 1928. Længe før starten på det næste spil i tempel Hera i Olympia fra solen lyser en af hovedpersonerne. Så begynder transmissionen af den olympiske fakkel relæ til mødestedet for De Olympiske Lege. Deltagelse i det er en stor ære for atleter. Efter en lang rejse på tværs af kontinenter Torch leveres til åbningsceremonien af legene. Fra det antændt den olympiske flamme, som symboliserer åbningen af OL.

Mottoet for de olympiske vinterlege i Sochi

For nylig, hver holdt OL var hans motto. Lande, der tager spillet, forsøge at gøre det kort og mindeværdig. Mottoet for De Olympiske Lege i Sochi (2014) lød som "hot. Vinter. Din".

Ifølge arrangørerne, dette udtryk rammende afspejler de særlige kendetegn ved Sotji OL. "Hot" - det lidenskaber blandt deltagerne og fans, "vinter" - arten af spillene og den traditionelle opfattelse af Rusland som en kølig og snedækket land, "din" - udtrykker en følelse af ejerskab af alle, der deltager i det eller ser det.

Emblemer og maskotter for spillene

De moderne OL er kendetegnet ved, at tradition var tilstedeværelsen af hver OL emblem, der tjener som et genkendeligt symbol af disse spil. Sammen kom og talismaner med dem. Lande hosting OL, forsøge at vise dem de funktioner eller bruge almindelige kliché-billeder af landet. Ikke overraskende, symbolet på Moskvas OL 1980 var den olympiske Mishka, der nød stor popularitet, og efter dens afslutning.

OL - det er en ferie, hvor hovedrollen spilles af verden og sport. OL viser, at verdens nationer ikke kan konkurrere på, at nogen, hvor mange penge eller våben, og sportslige præstationer. Intet under de olympiske medaljer er stolte af ikke kun vinderne og forkæmpere for legene, men også alle indbyggere i landet. Som i oldtiden, de olympiske helte bliver helte nationale. A Games, som blev afholdt i landet, - en god undskyldning for enheden af alle sine borgere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.