TravelingRejsetips

Hvordan kommer man til Peterhof: nyttige oplysninger

Peterhof - en verden af gamle og utroligt luksuriøse paladser, pladser og springvand, der er slående i deres skønhed og egenart. Antallet af turister, der besøger denne legendariske sted, vokser hvert år. Enhver, der nogensinde har været der ved, hvordan man kommer til Peterhof bekvemt og hurtigt. Generelt er der to måder - den er offentlig transport og taxaer (eller egen bil). Men i begge tilfælde er det nødvendigt at kende ruten og retning. Uden denne idé absolut ikke være en succes! Hvis forhånd til grundigt at forberede sig til turen, vil spørgsmålet om, hvordan man kommer til Peterhof ikke længere være et problem.

Så når det kommer til offentlig transport, så selvfølgelig vil gå til forstæderne tog. En rute "starter" fra Baltic Railway Station, og tidsplanen kan findes på internettet eller browse på stedet. Hvis du ved byens borgere, hvordan man kommer til Peterhof med offentlig transport, så først og fremmest, du vil blive dirigeret til metroen. Og da han nåede "Baltic" station, skal du ændre på toget. Railroad turist kan tilbringe en halv time til 45 minutter (afhængig af omstændighederne). Det er værd at bemærke, at, der bevæger sig med en sådan transport, kan du nemt undgå trafikpropper, spare en masse tid og kræfter, der kunne være brugt på sightseeing historisk vigtige forstæder.

Station, hvor toget skal forlade, kaldet "Ny Peterhof". Kom til den legendariske sted, hvor der er springvand og paladser, vil være tilgængelig fra lokale beboere. I princippet at gå fra stationen - ikke et problem, fordi turen tager kun 15-20 minutter. Mange guider vil gøre dette gå en del af programmet, da stien løber gennem den proletariske Park, hvilket i sig selv er ikke mindre vigtig egenskab af St. Petersborg og Leningrad-regionen i hele. Men i en snæver vending, kan du bruge den sædvanlige retur, der snart vil tage dig til det rigtige sted.

Minibusser Petersborg kan også hurtigt bringe enhver turist til denne smukke forstad. De lokale er godt klar over, hvordan man kommer til Peterhof om denne form for transport. Ud over bussen, gå til Peterhof, og busser afgår hver 15-20 minutter. Men hvis du vælger offentlig transport, er det nødvendigt at tage hensyn til trafikpropper, hvilket kan øge den tid af turen betydeligt. Af den måde, i bussen, som starter fra busstationen, komme til forstæderne hurtigere end dem, der er på vej væk fra metrostationen "Baltic".

De ved, hvordan man kommer til Peterhof og taxachauffører, der leverer den hurtigste ønsker at udforske seværdighederne i Peterhof på plads. Taxi ønskeligt at forårsage forhånd, som, ak, en tur til sådan transport kan også blive forkælet stor prop. Det er bedst at vide på forhånd, hvor mange mest favorable taxa stationer, samt den omtrentlige rute, at maskinen kan følge. Taxaer kan kaldes og hjemrejsen. Det er også bedre at gøre på forhånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.