Sport og FitnessVægttab

Hvor hurtigt at tabe sig i en uge? Hvordan til at tabe sig: motion, kost

I denne artikel vil vi tale om, hvordan man kan tabe sig hurtigt i en uge, og om det er muligt at gøre dette ikke i teorien, men i praksis. Efter alt, den praktiske udførelse af ideen er altid sværere og indviklet end de teoretiske planer og beregninger.

Hvor er du så travlt?

Korrekt vægttab kan ikke stå ballade. Til dette tilfælde bør behandles grundigt og langsomt. Tænk over det: Hvis du kunne nemt bare et par dage til at befri din krop fra påløbne fedt, ville problemet med overvægt ikke eksisterer overhovedet, og ernæringseksperter har mistet deres job. Men i virkeligheden, de på en måde ikke behøver at sidde inaktiv, tværtimod - antallet af kunder vokser fra år til år.

Læger siger, at hurtigt vægttab er til legemet ved denne stress, hvilket kan forårsage en række sygdomme. Tænk over det! Også kendt er, at den tabte vægt hurtigt en tendens til hurtigt at vende tilbage til sin ejer. Hvis, vel vidende alt det, du stadig har til hensigt at beskæftige sig med spørgsmålet om, hvordan man kan tabe sig hurtigt i en uge og smelte overskydende fedt med beslutsomhed og pres, så læs artiklen videre, vil det blive givet råd om sagen.

Blot ønsker at advare om, at en meget tyk mand ikke kan blive et Rør i en uge. Ved at følge vores råd, kan du på kort tid til at kaste med et maksimum på 5-6 kg, som i almindelighed meget god. En anden hindring for øjeblikkelig lindring fra byrdefulde fedt er alder. Faktum er, at med alderen, kroppens stofskifte bremser, og på deres acceleration tager tid.

Hvordan kan jeg tabe sig hurtigt?

I princippet har stien til harmoni længe været kendt: du er nødt til at bevæge sig mere og spise mindre på samme tid. Men det vigtigste - det er den rigtige motivation, for at opnå produktions mål og sin hensigt i at uanset omkostningerne! Mand - et væsen, der på kræfterne flytte bjerge, hvis han ønsker noget virkeligt.

Du bliver nødt til at vise alle deres viljestyrke, hver dag for at arbejde på sig selv, et enkelt skridt uden at afvige fra planen (trods alt, tid til overs). Vi har til hensigt at tilbyde dig forvandlet i de sidste 7 dage ved hjælp af en streng diæt og motion. Du vil ikke blive skuffet? Så gå videre!

Hvilke øvelser er mest effektive?

Hurtigt brænde overskydende fedt kan bruge Bodyflex øvelse system. Dette er gymnastik, som kombinerer specifikke diafragma vejrtrækning og øvelser, der tager sigte på at korrigere visse områder af kroppen. Med hjælp fra Bodyflex muligt på kort sigt at reducere talje og hofter, stramme din bagdel og mave. Det er gode nyheder, er det ikke? Fordi normalt, når en person lærer, hvordan du hurtigt tabe sig på en uge med hjælp af en bestemt kost, håber han at "male" tallet er i sin midterste del, men disse forventninger kan ikke retfærdiggøres.

For eksempel, kvinder ofte ønsker at se som et resultat af slankekure, talje blev tyndere, og den forsvandt grimme "pude" af fedt på lårene, men i stedet de tabe bryst, arme og underben. Øvelser af Bodyflex for maven, hofter og talje vil bidrage til at opnå det ønskede resultat på meget kort tid. Dette kompleks vil især være interessant for dem, der ikke ønsker at begrænse dig selv til mad og på udkig efter måder at tabe sig uden slankekure. Bodyflex hjælper med at reducere appetit, til de samme 15-20 minutter sessioner på dette system, kroppen bruger flere kalorier end en time af jogging.

Du kan ikke være begrænset til kun én Bodyflex og sluttede sig til ham svømning, aerobic, dans, cykling, stavgang, jogging, spille tennis eller volleyball. Valget, som du kan se, er meget stor. De vigtigste ting - at bevæge sig mere!

Hvad kost til at vælge?

Med hensyn til valg af kost, før der iværksættes for alle vinde, ville det være godt at besøge lægen og gå gennem en lille undersøgelse. Pludselig du har alvorlige problemer med sundhed, såsom nedsat hæmoglobin, nyre- eller leversygdom, men hvem ved hvad! Ikke alle mænd kan sidde på en streng diæt. Selv en rask person, skal du først finde ud af, hvor mange kalorier at spise for at tabe sig og at det ikke skader din krop.

Ifølge ernæringseksperter, tabe brug for at få mad på mindst 1000 kalorier om dagen.

Grøntsager bidrage til at tabe

Der er mange forskellige mono-kost for vægttab: boghvede, mælk, chokolade, kål, appelsin og masser af andre. Prøv at vælge blandt en bred vifte af kost, som er baseret på grøntsager (gulerod, kål, tomat, squash og så videre. D.). De er rige på fibre, indeholder mange vitaminer og mineraler, og langt de fleste af dem er lavt kalorieindhold (undtagen kartofler). Er tabe Vegetabilsk kost? Anmeldelser give et konkret positivt svar. Her er nogle fordele ved en diæt af grøntsager:

 • De kan have en masse kalorier sprænge stadig ikke vil være de eneste grøntsager, der er grund til at frygte - det er kartofler.
 • Vegetabilsk fiber i kroppen er spaltet, der passerer gennem tarmen, det absorberer toksiner og tager dem ud af kroppen.
 • Fiber har evnen til at binde til en delvis fedt, hvilket forhindrer dem i at fuldt absorberet.
 • Grøntsager hurtigt producere en følelse af oppustethed, især stuvet.

kål suppe kost

Du kan prøve at tabe sig på kål. Anmeldelser af kål kost sige det er effektivt og uskadeligt måde at hurtig vægt sgonki. Du kan nulstille en kg per dag. Sorter af kål kost meget. Vi tilbyder en af de mest godartede.

 • Morgenmad: et glas forfriskende varm grøn te.
 • Frokost: 200 g magert kalvekød, oksekød, fisk eller kylling hvidt kød uden salt, kogt eller dampet; en stor skål af salat fra frisk kål med gulerødder, krydret med olivenolie.
 • Middag: vagtelæg eller halv kylling, en del af hovedsalat, 1 usødet æble eller en halv grapefrugt.

Inden vi går i seng får lov til at drikke et glas fedtfattig yoghurt, men det er kun i tilfælde af, at du lider en alvorlig hungersnød. Du kan også skifte mellem forskellige typer af kål: kål, blomkål, kålrabi. Blomkål kan koges (kun meget lidt). Salt er ikke brugt hver 7. dag. For at gøre salat af visuel og smag, kan du tilføje saften presset fra en citron.

Den svenske kost

Når du skriver denne artikel, vi revideret mange diæter og råd, hvordan man tabe sig. Den feedback, vi har læst om den svenske kost, blot tvinge os til at fortælle læserne af dette syv-dages program. Ifølge anmeldelser, de sidste 7 dage, kan du miste op til 7 kg.

Day One

 • Din morgenmad skal bestå af boghvede, kogt i vand og 250 gram mælk.
 • Måltidet kan spise salat sød peber, tomater én, 100 g ost og løg. Drik et glas mælk kan spises.
 • Til middag, spise en salat af kogte rødbeder, krydret med fedtfri creme fraiche, kogte kartofler og et lille stykke rugbrød.

dag to

 • Morgenmad: et glas mælk og boghvede grød på vandet.
 • Frokost: 150 g af en velsmagende salat alle grønne grøntsager, stuvet mager fisk skive, to mellemstore kartofler kogt.
 • Aftensmad: et glas fedtfattig mælk, 2 æg og en salat af frisk kål og løg.

dag tre

 • Morgenmad: et stykke rugbrød, 60 g ost mælk glas.
 • Frokost: 200 ml frisk æblejuice skive (250 g) blev kogt magert kylling uden skind, vegetabilske salat (100 g).
 • Middag: 150 g kartoffel puré, 80 g ost, tørt brød skive, 200 ml mælk.

dag fire

 • Til morgenmad: 2 toasts og et glas æblejuice.
 • Til frokost: 200 g frugt (efter eget valg), et stykke kogt magert kød, 100 gram boghvede, kogt i vand.
 • Middag: mælk, ris grød i vand (100 g.), Salat og tomater løg.

dag fem

 • Morgenmad: almindelig yoghurt (100 g), et orange medium størrelse.
 • Til frokost: kogte kartofler (100 g), kød patty, et glas te uden sukker.
 • Middag: æblejuice, frugt, jordbær.

sjette dag

 • Til morgenmad: mælk og boghvede grød på vandet.
 • Til frokost: appelsin, æble, kogt kød, kogte kartofler (150 g).
 • Til middag: kogt ris (100 g), vegetabilske salat med solsikkeolie.

syvende dag

 • Morgenmad: mælk, boghvede på vandet.
 • Middag: et glas appelsinjuice, kogte kartofler - 100 gram, æble og appelsin.
 • Nadver: en skive rugbrød, æblejuice, kotelet, vegetabilsk salat.

Magic vand

Her er et andet tip som godt at tabe sig: Vær ekstra drikke regime. Lad vandet vil være grundlaget for din ugentlige kost. Dette er en vidunderlig, magisk stof, doneret til os af naturen. Under slankekure kroppen vil forsøge at blive befriet fra forskellige toksiner. Det truer den forekomst af hududslæt, følelse af svaghed, under øjnene mørke rande kan forekomme. Men hvis du drikker en masse vand, vil det hjælpe din krop rense uden at forårsage smertefulde symptomer.

En vigtig effekt af vandet for alle at tabe sig: Det hjælper til at dræbe din appetit. Hvis du sidder på en diæt, pludselig du føler dig meget sulten, svække din vilje, og du vil føle en stærk fristelse til at give op og spise "fra maven" - drik et glas noget vand. Dette vil hjælpe med at forhindre nedbrydningen. Kan drikke varmt kogt vand, er det bedre end følelsen af sult.

På hvilke ville være nødt til midlertidigt at opgive

Du vil måske blive overrasket over at erfare, at i løbet af ugen af kosten nødt til at give op, ikke blot fra fedt, fra konfekture og bagværk, men også fra mange frugter. Bananer, druer, og endda i nogle sorter af søde æbler indeholder for meget sukker, hvilket ville forstyrre med at droppe vægten og den tid har vi - kun 7 dage. Også nødt til at opgive snacks af tørrede frugter og nødder. Tørrede dadler, figner og abrikoser, selvfølgelig, meget velsmagende og sunde, men ikke for dem, der hurtigt vil tabe sig og bare drømmer om hvordan man kan tabe. Anmeldelser rådes til at undgå de negative planen også forskellige frugt cocktails, bedre drikke vand og grøn te.

Og stadig nødt til at opgive liggende på sofaen. Under overholdelse af en streng diæt og jeg ønsker at ligge ned for at hvile. Kroppen forsøger at spare på strømmen og sender du kommandoen signaler - mindre træk. I intet tilfælde ikke lytte til hans "dårlig rådgivning"! Tværtimod, så prøv at overvinde sig selv og til at overvinde dovenskab. Mere at være udendørs og spille sport.

Hvordan til at tabe sig uden slankekure?

Spis noget og ikke tager på i vægt - det er drømmen om mange ... Og ja, der er mennesker, der stadig lever livet: spise en masse og formår at være tynd som en pind. Åh så arrangeret deres kroppe. Men hvis du er disponeret for at være overvægtig, er det usandsynligt, at forsøge at efterligne de førnævnte kammerater.

Alligevel, kan du gøre uden slankekure. Du skal blot omhyggeligt planlægge din daglige kost, tælle kalorier, og gøre sporten en del af deres liv. Hvis du er klar til konstant selvkontrol, så vægttab kost du måske ikke har brug for.

Er fastende hjælpe?

Vi vil gerne have dig til at have lært at tabe sig, men ikke hvordan man kan tabe enhver pris, herunder deres sundhed. Hvis du ønsker at sulte i en uge i kosten navn, så er dette absolut den forkerte tilgang til problemet med overvægt! Under fasten, kroppens stofskifte bremser til en gennemgang, og det er muligt, at når du begynder at spise igen, vil stofskiftet ikke være i stand til at vende tilbage til den tidligere sats. Du ved, at ved hjælp af faste perfekt dystrofi behandles? E. Efter udgivelsen af sult, folk begynder at tage på i vægt. Hvorfor har du brug for det?

Vores mål - ikke at bremse stofskiftet, og omvendt - at fremskynde det op til flere størrelsesordener. Vi kan gøre dette sagkyndigt udarbejdet kost og motion. Fastende tilrådes kun at praktisere i særlige faste dage, der kan udføres en gang om ugen. Hvis du stadig er fast besluttet på at gå uden mad i en uge, skal du først lære teorien Shelton læse bogen "Fastende for Sundhed" og Brega "Miracle of Fasting."

Må ikke blindt stoler reklame

Allestedsnærværende reklame højlydt erklærer, at hun ved, hvordan man kan tabe. Piller til at reducere appetitten, slankende te, grøn kaffe, goji bær, "Liquid kastanje" - det bare ikke bliver tilbudt i dag for folk at slippe af med overskydende fedt i bytte for pengesedler, selvfølgelig. Vi kan ikke sige, at alt dette ikke hjælper, men stadig til at stole på mirakler er ikke nødvendig. Ofte generøse løfter og løfter - det er bare en salgsfremmende trick, "chips", som de almindeligvis kaldes.

Billeder tabt vægt før og efter brug af nogle nymodens midler, der er offentliggjort i medierne, også hører til de tricks af reklamer. Selvfølgelig, som supplement til diæt og engagere sig i regelmæssig motion, er du nødt til at gøre en indsats, men ikke har en særlig anspændt til at modtage de tabletter og annoncerede narkotika. Men husk på, at forsøget på at tabe sig uden motion og begrænse dig selv til mad - er stadig noget at kæmpe med dovenskab, ikke komme ud af sengen eller sofa.

Auditiv træning og bekræftelser

Nå, nu du ved, hvordan man tabe sig hurtigt i en uge. For at modstå den tilsigtede plan for syv dage og ikke bryder, vi tilbyder til kost og motion for at tilføje nogle hjælper metoder. Daglig morgen og aften auditive træning vil hjælpe dig med at skabe den rette mentale indstilling. Intet kompliceret om det. Du skal blot ligge ned, slappe af hele kroppen og sindet fortælle dig, at du er fuld, føler godt, du er fyldt med glæde fra det faktum, at målet bliver tættere og tættere. Læs særlige litteratur på auto-træning - det vil hjælpe.

En anden god ting - positive bekræftelser. De kan udtale hele dagen. Forslagene skal være kort og klart, for eksempel: "Med hvert sekund og minut jeg får slankere og slankere mad mig helt ligegyldig Jeg er overvældet med en følelse af mæthed ..." Hvis vrede forvaltning har brug for at være alene og at afsætte et bestemt tidspunkt, så intet er ikke påkrævet for mental ytring af bekræftelser, kan du gøre det overalt: på arbejdet, i offentlig transport, gang og så videre ..

Hvad bliver det næste?

Vi tror, at du kan slippe af ugen fra et par kilo fedt. Men hvad har du tænkt dig at gøre så, når 7 dage passere? Forsøg ikke at lave en "ferie mave" for at fejre deres succes, spise alle mulige lækkerier. Fedt kan hurtigt vende tilbage. Uge - dette er en meget kort tid, men for at konsolidere de opnåede resultater, det tager tid. Efter kosten, så prøv at holde sig til visse begrænsninger i fødevarer. Lad ikke på dit skrivebord fede højt kalorieindhold fødevarer, og være sikker på at fortsætte med at engagere sig i sport og motion. Ellers efter et stykke tid, kan du begynde at lede efter en måde at tabe sig på 5 dage eller endda 3 dage. Prøv at undgå at komme ind i en ond cirkel: kosten - frådseri - en kost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.