Mad og drikkevarerOpskrifter

Healing krabbekød - opskrifter

Crabmeat er et værdifuldt produkt. Dens næringsværdi er endnu højere end den samme oksekød, lammekød eller svinekød. Det har egenskaber tæt til kødet og rejer kan anvendes til profylaktiske og terapeutiske formål. Et hundrede gram krabbekød indeholder omkring 103 kalorier. Der er også en masse af mineralske og biologiske stoffer. Disse indbefatter vand, protein, kulhydrater, lipider, phosphor, calcium og jern. Også i kødet har en hel række vitaminer såsom A, B1, B2 og PP. Og om hvordan man laver kød krabbe fortælle dig et par opskrifter.

Kogt kød krabbe opskrifter tillade dig at bruge som en separat skål, og forskellige salater. For deres forberedelse du har brug for at koge vand i en gryde, tilsæt salt og sætte det til de rå krabber. Du kan også bruge en række forskellige krydderier og rødder, som vil give kødet en bestemt smag. Det vigtigste er ikke at overdrive det og ikke at ødelægge produktet. Næste krabber koge indtil gjort. De bør også opdeles efter størrelsen. Da små prøver svejset hurtigere og har brug for mere tid til store krabber. Nu kan de bruges til at forberede forskellige retter.

For eksempel "under en pels" kan fremstilles ikke kun sild og krabber og kød. Opskrifter sådan kage salat kræver ikke avancerede ingredienser. For ham du har brug for 250 gram krabbekød, seks kogte æg, et grønt æble, en leder af løg, smelteost "Venskab", 50 gram smør og 200 gram mayonnaise. Og forberede denne salat er simpel. Smør ostemasse og forafkølet i en fryser. Dette er for at sikre, at de kunne gnide. Æg til at lave mad og delt i æggeblommer og hvide. Løg - hakket. Smør og ost gnides på et fint rivejern, og proteinerne i mediet. Så lagt på et fad revet proteiner, top dem med hakket løg, derefter gnides med smør og mayonnaise. På et lag af mayonnaise falder har krabbekød, det revet æble og et lag mayonnaise igen. A Mos æggeblommer er det øverste lag på en sådan "kage".

Også at bruge en række forskellige salater krabbekød. Opskrifter sådan en bred vifte af retter. Her for eksempel, salat med grøntsager og nødder. For det vil kræve en tynd eller mellemstore ris nudler i mængden af 125 gram. Det skal være lidt over fem minutter til at blødgøre i kogende vand, lad det dræne vand, skyl og lad vandet løbe igen. Crabmeat kræver 300 gram, det samme behov for at tage agurken og skær den i små stykker. Det kræver flere bestanddele, såsom en radise - 150 gram, revet strimler, jordnødder - 75 gram, ristede og formalede og koriander - to teskefulde. Disse var de komponenter til den første del af salat. Og for den anden del af de krævede 50 gram sukker, citronsaft og fiskesauce, to fed revet hvidløg, et par finthakkede peberfrugter og to skefulde ingefær.

Nu salater. Alle ingredienserne i den anden del bør sættes i en skål og bland. Så vi har brug for at tilføje nudler, luk låget og ryst skålen. Det skal tilføjes, at den brune krabbekød, radise og agurk. Så har du brug for at ryste igen. Og så skal blandingen sat på fad, drys hvid krabbe, koriander og jordnødder. Få seks portioner af krabbe kødretter.

Måske kombinationen af svinekød og krabbe kød. Opskrifter denne dish kræver sådanne bestanddele Svinemørbrad - 300 gram, svinelever - 150 gram, to tør peber og løg - flere penne. Stadig brug for bambusskud for ham - 150 gram, krabbekød - 250 gram, majsmel - en ske og to tomater. Også for denne skålen du får brug for krydderier såsom salt, hvid peber, fiskesauce, rejer pasta og persille og hakket koriander.

For at forberede denne parabol skal du først smuldre de hvide dele af løg, peberfrugter og trummerum. Derefter svinelever skåret i strimler, og kødet i tynde skiver. Bambusskud vaske og skæres i cirkler, også. I en stor stegepande i solsikkeolie brug for lidt steger peber og løg. Tilsæt derefter kødet og lever, og to minutter senere bambus krus og krabber. Fad krydret med hvid peber og salt. I den næste fase tilsættes tomater, skåret og skrællet. Alt dette er stegt i to minutter. Majsmel blandes med to spiseskefulde vand, rejer og fisk sauce pasta nyok mødre. tilføjes Denne væske i en næsten færdig fad og bringe det i kog. Og endelig, allerede kogt fad drysset med persille eller koriander.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.