LovSundhed og sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger i håndtering af våben og ammunition

Politi - tilkoblet udøvende myndighed. Bag hver eksisterende politifolk sikret personlige skydevåben - pistol. De fleste af dem er velkendte PM (pistol Makarov), tages i brug i det fjerne 1951. Men før du får adgang til pistolen, de ansatte nødt til at lære udenad foranstaltningerne til håndtering af våben sikkerhed, gennemgå uddannelse fyringer og bestå en eksamen på materialet af de våben og det juridiske grundlag for sin ansøgning.

Hvem har ret til at bære en pistol?

Skydevåben er tildelt til nytilkomne til tjenesten personale af de interne anliggender organer, som med succes har bestået eksamen på materialet del. Alle, der bruger en pistol, har brug for at vide, hvilke dele og mekanismer det er, hvordan disse dele interagerer med hinanden. Hvis det er nødvendigt, skal medarbejderen være i stand til hurtigt at løse mindre problemer og håndtere nye forsinkelser i skydning. Fra viden af materialet kan afhænge af livet af politi, borgere, sikkerheden af våben.

Udover mat.chast eksamen undersøgelse guide, som kaldes "Sikkerhed i håndtering våben og ammunition." Instruktioner viden vurderet på en skala. Kun karakteren "udmærket" giver adgang til det næste niveau - uddannelse af brand. Processen med skydning er godkendt af Indenrigsministeriet. Først efter at have passeret alle tre prøver (materialet af sikkerhedsforanstaltninger for håndtering våben, træning skydning) chefen orgel i Indenrigsministeriet giver medarbejderen en personlig pistol.

praksis skydning

Uddannelse og træning af skydning skal udføres med de ansatte i de indre anliggender regelmæssigt, helst mindst en gang om ugen. Rækkefølgen af fyring, øvelser i at skyde med en pistol og maskine krav til mål og scorede for optagelserne af Indenrigsministeriet er reguleret af Ministeriet for DSK №1030 fra 2012. Denne ordre er mærket "Forbeholdt myndighederne", og er ikke frit tilgængelige på internettet.

Under skyderiet officerer skal sikre, at de sikkerhedsforanstaltninger, der er strengt gennemføres ved håndtering våben. Normative dokument anfører, at de pædagogiske og øvelser i skydning kan udføres i lukket bindestreg og i det åbne, både i dagtimerne og om natten. En vigtig nuance er, at til forskellige tjenester leveres forskellige øvelser og våben, hvorfra de er udført. For eksempel er en snigskytteriffel og et granatkaster udelukkende udføres af særlige enheder til særlige formål.

Hvad det er strengt forbudt at gøre med skyderiet?

Sikkerhedsforanstaltninger til håndtering våben til optagelse - nøglen til en produktiv arbejde af høj kvalitet. Vær sikker på, at alle de krav, instruktioner og ordrer fra fyring hoved, der udpeges blandt den øverstbefalende personale. Ifølge dokumenterne under skyderiet er strengt forbudt:

 • at tage stilling på skydebanen uden en teamleder;
 • åbne og ved brand uden et hold;
 • sende våben til den side af mennesker og steder, hvor de kan være;
 • forlade på skydebanen våben uden opsyn;
 • overføre våben til tredjemand;
 • fortsætte fyring ved en forhøjet hvide flag på kommandopost (når det hvide lys - om natten);

Manglende overholdelse af disse krav vil medføre disciplinære foranstaltninger.

Fastholdelse af en våben

Efter politibetjent fik sin personlige pistol - han blev et fuldgyldigt medarbejder i de interne anliggender organer, som kan trænge ind i tjeneste som en del af efterforskning og operative gruppe, eller at udføre andre opgaver.

Krævende at observere sikkerhedsforanstaltninger ved håndtering af våben og ammunition, er indenrigsministeriet forsøger at reducere forekomsten af nødsituationer blandt personalet. Ganske ofte unge og uerfarne arbejdere Indenrigsministeriet, ikke at indse alvoren af at eje en pistol, laver barnlig. En sådan adfærd er uacceptabel. Observation sikkerhedsforanstaltninger ved håndtering af våben og under skyderiet, ATS erfarne medarbejdere sætte et eksempel for unge politimand, lære dem at opføre sig. Politimand personligt ansvarlige for deres våben og action med ham. Efter at have afsluttet jobbet, efter eksamen fra udførelsen af pligt, skal retshåndhævende instanser medarbejderen straks overgive sin pistol til en pligt for politiet.

Hvad man ikke skal gøre mens de gør tjeneste med en pistol?

Mens på vagthavende er forpligtet til nøje at overholde reglerne for håndtering af våben. En politibetjent ansvarlig for sikkerheden og korrekt betjening af standard-spørgsmålet skydevåben. Det bør altid overvejes en ladt pistol, indtil det er undersøgt og afladet. Det er forbudt at rense det på et ukendt sted, at anvende brændbare væsker til rengøring. Det er yderst farligt at sætte pistolen boring, da dette kan føre til en blow-up og fejl stammen. Det er uacceptabelt at bruge en pistol til at skræmme nogen, selv om gerningsmændene. Ingen tilsyneladende behov for at få pistolen ud af hylsteret er forbudt. Det er også forbudt patron sendes ind i kammeret (opladning) og holde en finger på aftrækkeren unødigt. Sådanne handlinger kan føre til utilsigtet udledning, som til gengæld risikoen for skader af en politibetjent eller en civil. sikkerhedsforanstaltninger ved håndtering et våben i tjenesten er foreskrevet i forordningerne og er genstand for kontrol og fejlfri eksekvering.

Opbevaring og levering af tjenestevåben

Ved politiet er sikker på, at pistolen er overtaget ansvaret for dens bevaring i udførelsen af opgaver og udførelse af pligt. Resten af pistolen er på besparelserne i en pligt for politiet. De regelmæssige skydevåben gemt i en metal sikkert i særlige rum udstyret med alarmer.

Pligt organerne for interne anliggender hold chef eller dennes stedfortræder, holder arme task force. Hver gang, har overtaget den service personale giver dem pistoler, observere sikkerhedsforanstaltninger ved håndtering af våben og ammunition. En politimand kontrollerer tallene på de dele og mekanismer pistolen, og sørg for, at han fik det hans arme enhed.

I stedet for "Makarov" venstre et særligt kort-stedfortræder. Efter modtagelsen af pistolen officer til at inspicere alle dele og mekanismer, der er deres forhold testet og arbejder. Foreskrevne kontrol, om patronen i kammeret og derefter udført kontrollerende afstamning og formulering af sikringen. Efter nøje overvejet de patroner til plak og snavs behov for straks fjerne dem, bør enhver identificeres. Opladning butikkerne uden at tage pistolen fra hylsteret, politibetjenten sætter en pistol butik i bunden af håndtaget, og den anden - i en særlig lomme på hylster. Kort fortalt er disse forholdsregler ved håndtering af våben af indenrigsministeriet i udstedelsen af våben.

mulige fejl

Pistolen - en temmelig kompleks mekanisme, der består af et dusin stykker. Der er tilfælde, hvor dette eller hint detalje af beskidte, brudt - med andre ord, kommer i forfald.

Efter at have studeret i mange år, en Makarov pistol (PM), mekanik, våbenssmedenes udarbejdet en liste over de mest almindelige fejl og forsinkelser i skydning. Sandsynligvis den mest almindelige er forsinket ved at affyre patronen tilfældet stikning pistol vindue lukker. På andenpladsen - den manglende patron fra magasinet ind i kammeret. Disse problemer kan elimineres ved almindelig rengøring af plak og snavs. Næste punkt er den automatiske skydning - en farlig problem, hvor pistolen kan skyde otte runder fra en butik i et enkelt træk i aftrækkeren. I dette tilfælde, for at reparere pistolen vil ikke fungere. Har brug for en kvalificeret værksted. Klart at observere sikkerhedsforanstaltninger ved håndtering PM våben, kan du undgå skader og opnå fremragende resultater i skyderiet.

brug af våben

Politifolk, i overensstemmelse med art. 23 "On Politi" lov, har ret til at bruge skydevåben:

 • at beskytte dig selv eller en anden person fra ulovlige overgreb, der er farlige for liv og helbred;
 • at forhindre forsøg på at få våben, politiet køretøj og særligt udstyr;
 • for frigivelse af gidslerne;
 • at pågribe gerningsmanden, der har begået en alvorlig forbrydelse og forsøg på at undslippe;
 • at anholde en person, der ikke er i overensstemmelse med lovkrav og politiet foretager væbnet modstand;
 • til at reflektere over angrebene lokaler organisationer og enkeltpersoner;
 • at forhindre udslip fra fængslet.

Brug af våben forudsat at de artiklen og indebærer:

 • ødelæggelse af låseindretningen;
 • hunde bortskaffelse, der bærer risikoen for sundheden for en politibetjent;
 • Indstillinger af køretøjet ved hjælp af dens ødelæggelse, hvis føreren er en trussel mod liv og borgernes sundhed.

Viden om det juridiske grundlag for brug af våben er nødvendig. De, der har undladt at afregne om dette emne til yderligere udførelse af pligt med våben er ikke tilladt.

Ansvaret for overtrædelse af reglerne for håndtering våben

våben håndtering sikkerhedsforanstaltninger skal overholdes af alle medarbejdere uden undtagelse. Kan afhænge af sundhed og liv af mennesker. Loven foreskriver flere typer af sanktioner for overtrædelse af de regler og krav i de instruktioner og ordrer oprettelse sikkerhedsforanstaltninger for håndtering af våben. For sådanne overtrædelser som fyring uden en teamleder affyringer, retningen af pistolen ind i siden af de mennesker, forudsat disciplinære sanktioner: advarsel, irettesættelse, svær irettesættelse til optagelse i et personligt anliggende. For overtrædelser, der resulterede i alvorlige konsekvenser, såsom skade eller død af en person, skal den dømte være underlagt strafansvar, ifølge lederen af straffeloven om forbrydelser mod liv og helbred.

Luftkanoner og operationer,

I dag er ganske udbredt pistoler, rifler og maskingeværer af den pneumatiske type. De shell plast eller stålkugle, en kugle. Den drives ved hjælp af trykluft , der er indeholdt i cylinderen eller motor er genereret. Oftest er disse våben bruges til sport og sportsskydning. Stor skade for menneskers sundhed årsag, kan det ikke, men respekt for nogle offentlige sikkerhedsforanstaltninger stadig er nødvendige. For det første våben, endda lade luften, ikke legetøj til børn. Personer under 16 år bør ikke have adgang til pneumatik. For det andet, under sport eller sportsskydning nødt til at tage sig af øjenbeskyttelse. Brug taktiske beskyttelsesbriller eller ansigtsmaske.

epilog

Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger for håndtering af våben og ammunition - ikke et modefænomen, men en nødvendighed, der kan redde en persons liv eller helbred. Mens på vagt med en pistol, i forberedelsen og levering af tjenestevåben, under træning skydning politifolk skal helt kender og overholder kravene i sikkerhedsforanstaltningerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.