Selv-dyrkningMålsætning

Hvordan man lærer at hæve et øjenbryn hurtigt og nemt?

Raising øjenbrynene er en populær ikke-verbale udtryk, som kan formidle en masse information. I en nøddeskal, kan en hævet øjenbryn indikere vantro, skepsis, underholdning, overraskelse og meget mere. Folk er ikke i stand til fuldt ud at kontrollere sin krop, men man kan gøre meget mere end andre. Nogle opdager sine evner i den tidlige barndom. Andre misunder "begavet", forsøger at lære at gøre det samme. Men det viste sig, at for at lære noget ikke så let. Men med et stort ønske om at erhverve nogle færdigheder, du kan.

Oplysninger om, hvordan at hæve et øjenbryn, vil du lære af denne artikel. Bare lære at bruge de teknikker, foreslået af os.

fremgangsmåde One

Tag spejlet og beslutte, hvad du ønsker at træne et øjenbryn. Som regel er det meget lettere at lære at hæve øjenbryn, som er en del af hans dominerende hånd (du er venstrehåndet eller højrehåndet?). Lav en skulen. I dette scenario muskel løft et øjenbryn, vil føle sig godt, da det vil være i en tilstand af stress.

Det er vigtigt, at der under øvelserne i nærheden af dig var der ingen, som i dette tilfælde, kan du ikke koncentrere sig. Når begge øjenbryn anspændt, så prøv en af dem til at slappe af og forsigtigt flytte den. Hvor den anden pande skal være fuldt fast. Denne metode er naturligvis ikke den bedste, men med dens hjælp du lære at styre de muskler, der er ansvarlige for dine øjenbryn. Hvis du fik en lille opsigt øjenbryn, kan det være lettere at stå, så dine øjne ikke synes latterligt.

anden fremgangsmåde

Denne fremgangsmåde er det modsatte af den første. Der er mange måder, der viser dig, hvordan du lærer at hæve et øjenbryn, men dette er en af de bedste.

Først skal du finde et spejl og derefter beslutte, hvad du ønsker at flytte et øjenbryn. Brug dine fingre til at hæve både øjenbryn. Når du har nået den ønskede højde, frigive en, fortsætter med at holde på den anden.

Du kan bo i denne stilling i et par minutter hver dag, indtil du får det ønskede resultat. Du kan springe tiden med at løfte begge øjenbryn. Er det tilstrækkeligt at øjeblikkeligt at ophæve en af dem til den ønskede højde. Hvis du føler, at du har "modnet", slipper fingrene, forsøger at holde et øjenbryn fast. Det vil sige, lad det ikke faldt sammen med fingrene. Hvis du ikke er i stand til at holde et øjenbryn, så er du stadig ikke ved, hvordan man korrekt samle den op.

Fremgangsmåden ifølge den tredje

Tag et spejl og sætte det foran hans ansigt. Hvordan til at rejse et øjenbryn op, du kan fortælle det er vejen til. Beslut hvilken slags øjenbryn, du ønsker at træne.

Lav et dystert ansigt. Selv hvis du er nu et mægtigt bør dit ansigt være meget fornærmet. Prøv nu at trække hagen ned. Du skal føle musklerne i panden. I dette tilfælde vil øjenbrynene automatisk stige. Nogle gange vil du kun opnås hæve den ene øjenbryn. Du er nødt til at forsøge at huske sådan stilling.

fremgangsmåde fjerde

Hvordan man lærer at hæve et øjenbryn hurtigt og nemt vil hjælpe med at bestemme metoden. Tag spejlet (helst en stor, velopdragen, at du har set). Få op til ansigt ham. Fast hans blik på panden. Lav en dyster udtryk i ansigtet. Så vent 3-4 sekunder. Lav en overrasket ansigt. Vente i denne stilling i yderligere 2 sekunder. Nu, en hurtig rækkefølge af ét udtryk til et andet. uddanne dig Langsomt at lære at udføre bevægelsen på den ene side af ansigtet. Ved slutningen af din træning vil stige en øjenbryn selv, uden for meget besvær. Fortsæt med at praktisere det i spejlet, så du kan identificere den korrekte muskelbevægelser. Prøv nu at gøre det samme, men uden arme. I dette tilfælde kan du hæve et øjenbryn op.

Og endelig ...

Et par tips om hvordan man lærer at hæve et øjenbryn. Først og fremmest skal det siges, at ikke alle kan hæve bare én øjenbryn. Så hvis du ikke kan gøre dette, så du simpelthen ikke har de nødvendige muskel komponenter, men der er ingen grund til at være ked af det. Faktisk, takket være dette, vil du have færre rynker i alderdommen.

Den nemmeste måde at lære at hæve et øjenbryn:

1. Start en panderynken (vise, hvordan du er vred: to øjenbryn bør udelades, og i midten af nedsynkning bør være maksimum).

2. fokusere Så din opmærksomhed på spørgsmålet om de muskler, der styrer kun den ene side af ansigtet (du vil føle musklerne i panden).

3. Nu kan du prøve at hæve et øjenbryn, som at flytte musklerne i panden kan hjælpe dig med at gøre dette. Under træningen kan du prøve at udvide øjet, hvilket også vil bidrage til at hæve øjenbrynene.

- Prøv alt dette ved at kigge i spejlet, så du kan se hvad du laver.

- For at varme dig første rynke panden, og derefter hæve både øjenbryn.

- Forsøg ikke at klippe med det ene øje til at gøre én øjenbryn nedenfor. Det vil se latterligt.

Nu hvor du ved, hvordan man lærer at hæve et øjenbryn. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.