Af teknologiMobiltelefoner

Hvordan til at ordne det: sensoren ikke virker på din telefon

I stedet for den trykknap mobiltelefoner kommer ergonomiske berøringsfølsomme enheder. Hvad har ændret sig med den nye teknologi? Ja, næsten alt relateret til funktionalitet. Derfor er en vanskelig situation, når sensoren ikke virker på din telefon kræver øjeblikkelig løsning. Og i nogle tilfælde, at brugeren har alle chancer for at gøre reparationer på egen hånd. Men denne og mange andre emner nedenfor.

Hvorfor jeg stoppede med at arbejde sensor?

Årsagerne kan være mange utroligt. På trods af den høje teknologi berøringsskærmen, er det i de fleste tilfælde skrøbelig og helt "pertentlig" kontrol. Funktionelle evner af moderne "mirakel" er helt afhængige af flere faktorer af indflydelse:

 • vejrforhold,
 • mekanisk skade,
 • kontakt ledende væske.

Software fiasko, spontan fejl i systemet kan også være skyld i, at sensoren ikke virker på din telefon. Selvfølgelig, alle disse mangler er betinget, fordi det er den menneskelige faktor spiller en stor rolle i livet i den mobile enhed, der bruges. Især fra vores handlinger afhænger af enhedens ydeevne og effektivitet i drift.

Typiske fejl touchscreen

Mekaniske skader resulterer ofte i forskellige funktionsfejl. Efterår og deformation - det er en slags champions fælles undskyldninger: "Jeg gjorde ikke noget, bare gik til en overfyldt bus," "eller" Jeg er ikke skyldig, at han er så glat. " Konsekvenserne af et slagtilfælde og unødigt pres på enheden kan være anderledes. Fra uskyldige spaltning på huset dække op spindelvæv mønster bristede display. Huset kan "tåle", men den berøringsfølsomme skærm og skærmen bliver nødt til at blive udskiftet. Hvis sensoren ikke virker på din telefon, skal du være særlig opmærksom på udformningen af mobiltelefonen. I det tilfælde, hvor hoveddelen devaysa bevæger sig væk fra den berøringsfølsomme skærm, og du visuelt se revnen og fandt, at betjeningspanelet flyttes, skal du indstille detaljerne på plads. Sommetider smart telefon mister sin sensorisk funktion på grund af den lille mængde væske fanget inde i gadget. Og ofte er du ikke klar over, og da vandet er i enhedens indre. Selv om det er bevidst om, at kondens vil vælge det mest ugunstige tidspunkt at vise deres ødelæggende kraft. Check puder og fatning til oxidation. Misdannelser: screen flicker, billedforvrængning og andre usædvanlige symptomer med din telefon kan indikere, at enheden skal nødreparationer. Smøleri og forsinkelse i professionel hjælp er ikke i din bedste interesse ...

Hvad kan du gøre: ejer - ikke at sige kontraproduktivt

Hvis sensoren ikke virker på din telefon, først og fremmest, skal du kalibrere den berøringsfølsomme skærm. Typisk er denne funktion er tilgængelig i hovedvinduet indstillinger på enheden. Sådanne handlinger udføres med den tilsyneladende helbred af indretningen, når kroppen er intakt, detekteres deformation og spor af oxidation, og sensoren reflekterer lys blænding perfekt glat overflade. Hvis ikke helt rosenrøde prognoser vil du blive reinkarneret som ingeniør til reparation af mobile enheder. Som opfølgning kræver visse færdigheder og specifik viden.

Fjernelse af oxid og positionering touchpad

Arm dig selv med en speciel (mobil) værktøj: Phillips og flade skruetrækkere, unødvendig plastikkort (en bank eller en anden type). Forbered alkohol, ren tandbørste, viskelæder og almindelige servietter.

 • Før afmontering af enheden, se videoen på telefonen nedtagning. Det er nok til at registrere i søgemaskine modellen af din enhed og afslutte demontering / montering.
 • Være forsigtig i processen med adskillelse af dele af kroppen, er en risiko for at bryde forbinde enheden elementer: kabler, ledninger, antenner og andre påmonterede dele.
 • Tegn et diagram over din devaysa og skeen skruerne ifølge en malet tegning.
 • Tilgængelig plads oxidation sprit, så viskelæderet efter serviet.
 • Den tandbørste bør anvendes til generel ekspeditionsgebyr modtagelige for korrosion og strukturelle elementer i telefonen.
 • Kontaktøerne sammensatte stier, især til stikkene på berøringsskærmen, og behandle alkoholen viskelæder fjerne plak. Fladeelementer, i sidste ende skal være ren og tør.
 • Offset eller skræl tachskina fra kroppen er ofte årsagen skyldes som sensoren ikke virker i din enhed. Derfor, for at sætte det på plads, skal du bruge husstand hårtørrer. Fra de indre kanter af opvarmede (ikke overdrive det) sting blødgøre selvklæbende grundlag, og du vil være i stand til at returnere sensoren til sin oprindelige placering.
 • Saml enheden omhyggeligt og præcist, observere installationssekvensen og glem ikke at skrue ind place låseskruer og installere chips fjernet fra de beskyttende skjold elementer.

Som konklusion

I tilfælde af et gunstigt resultat af al din manipulation af din touchscreen til at tjene. Hvis venstre uændret, og også fungerer ikke sensor på din telefon, så vil du kun udskiftning af komponenten kontrolsystem. Hvilket ikke anbefales hjemme. Derfor et besøg på værkstedet, du kan ikke undgå. Beskyt din sensor!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.